...ako ti doktorica veli da ne zna,onda je najbolje pocekat nalaze i vidis na cemu si...
premda ja stvarno ne vidim razlog zasto nebi mogla ostvarit trudnocu..rekla si da su ti ciklusi redoviti pa smatram da mozes..
pocekaj nalaze i onda se savjetuj sa doktoricom..ona ce ti najbolje sve znat objasnit..
A vidit cemo sve nakon pretraga i nalaza... sad opet pocinjem pit dufaston 2 tjedna ito od sutra pa cemo vidit... 23.-eg bi trebala ponovo dobit pa cemo vidit sta ce bit... al msm da su mi ciklusi krenuli opet redovno... a vidit cemo sve... ne zelom da mislite da vas lazem ili nesto slicno, samo vam govorim kako je... istinu, naravno...
Vesela
Laura 21.08.2014 :-*
pozdrav.. prvi puta sam dobila duphaston tabl da pijem 3*1 i tako 7 dana... naravno imam pol.jajnika a zelim 3 bebicu. Sad cu postaviti glupo pitanje... ali... dali, ako sad budem imala odnose svaki dan ili svaki drugi u tih 7 dana dok pijem, dali je moguce da ostanem u drugom stanju? I dali cu to znati nakon par dana ako ne fobijem M nakon tableta ?
pozdrav.. prvi puta sam dobila duphaston tabl da pijem 3*1 i tako 7 dana… naravno imam pol.jajnika a zelim 3 bebicu. Sad cu postaviti glupo pitanje… ali… dali, ako sad budem imala odnose svaki dan ili svaki drugi u tih 7 dana dok pijem, dali je moguce da ostanem u drugom stanju? I dali cu to znati nakon par dana ako ne fobijem M nakon tableta ?
Ovako, posto su to hormoni, koji se ujedino I uzimaju kod cuvanja trudnoce moguce je da pod terapijom ostanes trudna, jer su hormoni, a ne kontracepcija. Trebale bi ti izazvati menstruaciju koliko me pamcenje sluzi, u roku 7 dana od ispijene terapije, tako nesto, a ako menstruacije I dalje nema onda je vrlo vjerojatno u pitanju trudnoca.

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji