Istina je, i pitala sam je jel uopce mogu ostat trudna i rekla je da nezna dok sve pretrage ne obave koje se moraju i dok sve ne budemo imali crno na bijelo... tek onda cemo moc znat na cemu smo... i zato da bi se sve moglo znat zato i idem na sve moguce pretrage... sve moramo komplet napravit... nez zasto bi vas tu lagala ili zafrkavala... samo pitam za savjet...
Vesela
...ako ti doktorica veli da ne zna,onda je najbolje pocekat nalaze i vidis na cemu si...
premda ja stvarno ne vidim razlog zasto nebi mogla ostvarit trudnocu..rekla si da su ti ciklusi redoviti pa smatram da mozes..
pocekaj nalaze i onda se savjetuj sa doktoricom..ona ce ti najbolje sve znat objasnit..
Laura 21.08.2014 :-*
pozdrav.. prvi puta sam dobila duphaston tabl da pijem 3*1 i tako 7 dana... naravno imam pol.jajnika a zelim 3 bebicu. Sad cu postaviti glupo pitanje... ali... dali, ako sad budem imala odnose svaki dan ili svaki drugi u tih 7 dana dok pijem, dali je moguce da ostanem u drugom stanju? I dali cu to znati nakon par dana ako ne fobijem M nakon tableta ?
pozdrav.. prvi puta sam dobila duphaston tabl da pijem 3*1 i tako 7 dana… naravno imam pol.jajnika a zelim 3 bebicu. Sad cu postaviti glupo pitanje… ali… dali, ako sad budem imala odnose svaki dan ili svaki drugi u tih 7 dana dok pijem, dali je moguce da ostanem u drugom stanju? I dali cu to znati nakon par dana ako ne fobijem M nakon tableta ?
Ovako, posto su to hormoni, koji se ujedino I uzimaju kod cuvanja trudnoce moguce je da pod terapijom ostanes trudna, jer su hormoni, a ne kontracepcija. Trebale bi ti izazvati menstruaciju koliko me pamcenje sluzi, u roku 7 dana od ispijene terapije, tako nesto, a ako menstruacije I dalje nema onda je vrlo vjerojatno u pitanju trudnoca.
14.06.2014. L ♥
A vidit cemo sve nakon pretraga i nalaza... sad opet pocinjem pit dufaston 2 tjedna ito od sutra pa cemo vidit... 23.-eg bi trebala ponovo dobit pa cemo vidit sta ce bit... al msm da su mi ciklusi krenuli opet redovno... a vidit cemo sve... ne zelom da mislite da vas lazem ili nesto slicno, samo vam govorim kako je... istinu, naravno...
Vesela
pozdrav.. prvi puta sam dobila duphaston tabl da pijem 3*1 i tako 7 dana… naravno imam pol.jajnika a zelim 3 bebicu. Sad cu postaviti glupo pitanje… ali… dali, ako sad budem imala odnose svaki dan ili svaki drugi u tih 7 dana dok pijem, dali je moguce da ostanem u drugom stanju? I dali cu to znati nakon par dana ako ne fobijem M nakon tableta ?Ovako, posto su to hormoni, koji se ujedino I uzimaju kod cuvanja trudnoce moguce je da pod terapijom ostanes trudna, jer su hormoni, a ne kontracepcija. Trebale bi ti izazvati menstruaciju koliko me pamcenje sluzi, u roku 7 dana od ispijene terapije, tako nesto, a ako menstruacije I dalje nema onda je vrlo vjerojatno u pitanju trudnoca.
tako je.. duphaston ne sprijecava trudnocu vec ju odrzava..
ali neces ostat trudna ukoliko nisi u plodnim danima...a koliko sam ja skuzila..nisi..
A vidit cemo sve nakon pretraga i nalaza… sad opet pocinjem pit dufaston 2 tjedna ito od sutra pa cemo vidit… 23.-eg bi trebala ponovo dobit pa cemo vidit sta ce bit… al msm da su mi ciklusi krenuli opet redovno… a vidit cemo sve… ne zelom da mislite da vas lazem ili nesto slicno, samo vam govorim kako je… istinu, naravno…
onda bi po mojem sad negdje trebala bit u plodnim danima.. ako ne znas kada su ti tocno plodni dani mozes ih prepoznat po gustom bijelom iscjetku.. sada treba radit na bebici...i ne garantiram da ce se odmah prvi mjesec primit i zato ne treba gubit nadu.. nama je uspjelo kao sto sam vec rekla tek u petom ciklusu..
A vidit cemo sve nakon pretraga i nalaza… sad opet pocinjem pit dufaston 2 tjedna ito od sutra pa cemo vidit… 23.-eg bi trebala ponovo dobit pa cemo vidit sta ce bit… al msm da su mi ciklusi krenuli opet redovno… a vidit cemo sve… ne zelom da mislite da vas lazem ili nesto slicno, samo vam govorim kako je… istinu, naravno…
Koliko sam skuzila tebi se samo jedan ciklus poremetio, a ostalo si imala sve redovno, da sad ne idem s postovima unatrag...Jesi li dobila menstruaciju nakon toga sto ti se poremetilo? Kako znas da ti ciklusi nastavljaju redovno? Je li ti doktorica barem rekla od cega bi to moglo biti okvirno, mislim sto se tice UZV nalaza? Jer im nije obicaj slati vaditi reprodukcijske hormone I sumnjat I neplodnost ako je UZV nalaz uredan...Tocnije, ne kuzim na osnovu cega te plasi da mozda ne mozes ostat trudna, na osnovu kakvih nalaza?
14.06.2014. L ♥
A vidit cemo sve nakon pretraga i nalaza… sad opet pocinjem pit dufaston 2 tjedna ito od sutra pa cemo vidit… 23.-eg bi trebala ponovo dobit pa cemo vidit sta ce bit… al msm da su mi ciklusi krenuli opet redovno… a vidit cemo sve… ne zelom da mislite da vas lazem ili nesto slicno, samo vam govorim kako je… istinu, naravno…Koliko sam skuzila tebi se samo jedan ciklus poremetio, a ostalo si imala sve redovno, da sad ne idem s postovima unatrag…Jesi li dobila menstruaciju nakon toga sto ti se poremetilo? Kako znas da ti ciklusi nastavljaju redovno? Je li ti doktorica barem rekla od cega bi to moglo biti okvirno, mislim sto se tice UZV nalaza? Jer im nije obicaj slati vaditi reprodukcijske hormone I sumnjat I neplodnost ako je UZV nalaz uredan…Tocnije, ne kuzim na osnovu cega te plasi da mozda ne mozes ostat trudna, na osnovu kakvih nalaza?
ja mislim da je ta doktorica poremecena...
Nekako mi se cini da ne mogu ostat po svim dosadasnjim nalazima koje sam radila... a sada imam funkcionalnu cistu na lijevom jajniku... a sto se tice plodnih dana oni su 2 tjedna prije iduce menstruacije tako da mi pocinju od danas ako moram dobit 23.-eg... al fora je sto se uzalud trudimo cak i u ova dva tjedna jer ovaj ciklus opet necu imat ovulaciju... to mi je rekla kad me gledala na ultrazvuku... ovo je vec drugi ciklus da je ovako, tj. da nemam ovulaciju... pa msm glupo mi je trudit uzalud kad nemam nista od ovog cikusa... i.sad bi muz trebo na spermiogram i ako mu nalaz bude negativan necu morat na prohodnost, ali ako mu bude dobar obavezno cu morat... a vise mi je preko glave ovih pretraga... sve vise sumnjam da mogu ostat trudna cim mi idemo na kojekakave pretrage za neplodnost... stvarno mi je vise da tako kazem dopizdilo da prostite...
Vesela
Sortiraj odgovore
Najstariji