Koliko bi beba 10/11 mj trebala imati "kasastih" obroka? Ne brojim malome koliko jede al barem okvirno da znam koliko mu treba...ja njemu svaki put obrok radim otprilike a cika je definitivno I dalje br 1... I neznam kako smanjivat ciku I s cime to nadomjestiti? Kravlje mlijeko ili? ...vjerojatno cu ubrzo na posao....
Ok thnx 🌷💐tri otprilike imamo al on je sad poceo mene vuci za majicu I Sam si uzima pa mi je to novo...trebali bi smanjivat dojenje a on jos vise trazi...pa neznam jel gladan ili? valjda nije...
Mi nemamo nis odredjeno..kako je gazda pri volji😂😂😂al cak i kad se fino naklopa trazi cicati,nemozes ne dati,nateze za majicu😄😄pa rekoh ajde "potvrdi"si jos malo obrok!!!
hahahahaha maya,mojoj je cica onak,ako baš moram,ali kad vidi zdjelicu,samo kaj ne poleti prema meni,tak da nije bed zbog povratka na posao i smanjivanje,ali me isto zanima kako nakon godine dana;onda mogu jesti sve?praktički opet započinje nova priča...kad da uvedem začinjeno,pečeno,prženo?
Ma mi to sve nekak s oprezom a da vidis kaj se u jaslicama sve jede,mislim da pomalo se sve tak isprobava,bas kak si rekla sve ispocetka😂😂😂hehheh barem nam nije dosadno😉😉
Tjesim se da nebu trazio toliko cicku kad bum na poslu al opet..necak je natezal sirotu kinderfrajlu za majicu...
E da moj sinek nece uopce pit vodu,nekaj malo gutne al vecinu bas ispljune i naravno nateze cicu..probala sam mu dat na sve nacine al jok pljuje i slozi facu ko da sam mu neznam kaj dala..ima ko iskustva s tim kad se cica vrati na posao??😆
Ha, ha maya ovo za kinderfrajlu je super
Da li ste kad ste krenule s dohranom davale sokiće od jabuke ili samo vodu? Ja sam mislila možda naći neki prirodan sok bez šećera pa joj to probat dati za koji tjedan. Nemam pojma da li je to ok? I ako neka možda zna nekog proizvođača sokova za preporučit pošto nemam sokovnik? Počela je jako zainteresirano pratiti što jedem, mislim da će biti mala izjelica!
ja nisam sokove davala, nikad.. moji savjet ti je da daš za početak nekaj samo vilicom gnječeno, ili eventualno naribano, nemoj si ju učiti na tekuće i miksano skroz, kasnije je koma dave se u najmanjem komadići diže im se želudac
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji