Eh i dajte da vas pitam, kad vi planirate davat bebama peceno? Moja jako voli tikvicu pa sam si razmisljala da bi ju spohala na malo masl.ulja...
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
5.11. Imamo sistematski pa ću pitat pedicu šta i kako....za jaja znam da idu cijeli tjedan i to,al budem pričekala pedicu...frka me ovak davat sad nakon piletine...mi idući tjedan budemo probale sir...jeste davale mahunarke?tipa mahune i grašak?i kad poriluk može? Što se kruha tiče,nismo ga probale i nećemo skoro ak se men pita...a i kad ga krenemo jest doma ću ga sama radit...jeste davale tjesteninu bebačima,onu bez jaja?i s čim kombinirate? Mi smo za sad na kuhanom...prošli tjedan sam joj dala malo krumpira oečenog bez soli...radila sam nama pole pa sam i njoj dala malo nesoljenog i svidjelo joj se :)
Mahune,grašak,bob već mjesec dana,poriluk prošli tjedan,tjestenina da već duže,kombiniram sve meso/oslić/bilo koje povrće,kaj mi taj dan padne na pamet i kaj imam doma,jer ona jede sve,pa nema ograničenja.
Kad skočim do bio&bio uzet ću joj i tjesteninu od kukuruza i ja planiram od bake uzeti pekač za kruh i kupiti modlice za kolače,pa da ima neka zgodna peciva,ali to sve druge godine
Jel zna netko gdje ima zamrznutih brokula,jer svugdje vidim samo mix mrkva,cvjetača,a ove s placa nisu ne znam kaj u zadnje vrijeme?
Mahune,grašak,bob već mjesec dana,poriluk prošli tjedan,tjestenina da već duže,kombiniram sve meso/oslić/bilo koje povrće,kaj mi taj dan padne na pamet i kaj imam doma,jer ona jede sve,pa nema ograničenja.
Kad skočim do bio&bio uzet ću joj i tjesteninu od kukuruza i ja planiram od bake uzeti pekač za kruh i kupiti modlice za kolače,pa da ima neka zgodna peciva,ali to sve druge godine
Jel zna netko gdje ima zamrznutih brokula,jer svugdje vidim samo mix mrkva,cvjetača,a ove s placa nisu ne znam kaj u zadnje vrijeme?
Brokulu sam ja u kauflandu uzimala. Mislim da sam vidjela u konzumu također. Ledova je.
Nalah...poriluk isto skuhaš? Vidiš...moram si nabavit tjesteninu bez jaja da i to probamo :) samo nemam bio&bio pa il ću buraza zahaltat da mi uzme tamo stvari kad će u zg il ću naručit preko web shopa... mi danas jedemo oslić s krumpirom...oslić obožava...čekam da prođe 15.i lovostaj na bijelu ribu pa da probamo i molića i još nešto od bijele ribe
Imaš u dm-u alnatura tjesteninu bez jaja,da,poriluk očistim,operem i narežem na krugove,pa skuham par minuta je dovoljno
http://www.alnatura.de/de-de/alnatura-produkte/produktsuche/bio-vollkorn-farfalle-500g
http://www.alnatura.de/de-de/alnatura-produkte/produktsuche/bio-olivenoel-0-5l
kupujem i ovo maslinovo,jer nema tako intenzivan miris kao klasično i masnije je.
Oslić samo treba jako dobro očistiti,dečko inače ide svaku nedjelju na plac,pa uzme voće/povrće za malu za cijeli tjedan,a zadnjih par tjedana se ribarnica nešto pogoršala,pa sam uzela oslić u Lidlu i bio je odličan,planiram i onu aljašku ribu,ne znam točan naziv,stoji kod oslića,nju sam jela u trudnoći i bila je prefina
Misliš na aljašku kolju?meni ne valja...ne znam zašto... i koji si oslić u kidlu uzela?ja uzela onaj bez glava pred nekih 2 mj i smrdio je za popizdit...fuj 😵 inače mi sve u lidlu super... ribarnica ti se pogoršala zadnjih mjesec dana jer im je od 15.9.lovostaj na bijelu ribu mjesec dana....ma da...s oslićem su te kosti problem al već sam se ispraksirala za čišćenje... fala na tip za tjesteninu :) daš joj cijelu ili? Sad jedva čekam da ju probamo hihi
Misliš na aljašku kolju?meni ne valja…ne znam zašto… i koji si oslić u kidlu uzela?ja uzela onaj bez glava pred nekih 2 mj i smrdio je za popizdit…fuj 😵 inače mi sve u lidlu super… ribarnica ti se pogoršala zadnjih mjesec dana jer im je od 15.9.lovostaj na bijelu ribu mjesec dana….ma da…s oslićem su te kosti problem al već sam se ispraksirala za čišćenje… fala na tip za tjesteninu :) daš joj cijelu ili? Sad jedva čekam da ju probamo hihi
Da,taj bez glave,nije smrdio
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji