Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    13. Listopad 2015. 16:03

I da i jaja sam uzela u Veroniki

cloudy
    13. Listopad 2015. 16:08

Nalah...poriluk isto skuhaš? Vidiš...moram si nabavit tjesteninu bez jaja da i to probamo :) samo nemam bio&bio pa il ću buraza zahaltat da mi uzme tamo stvari kad će u zg il ću naručit preko web shopa... mi danas jedemo oslić s krumpirom...oslić obožava...čekam da prođe 15.i lovostaj na bijelu ribu pa da probamo i molića i još nešto od bijele ribe

Nalah
    13. Listopad 2015. 16:23

Imaš u dm-u alnatura tjesteninu bez jaja,da,poriluk očistim,operem i narežem na krugove,pa skuham par minuta je dovoljno

Nalah
    13. Listopad 2015. 16:33

http://www.alnatura.de/de-de/alnatura-produkte/produktsuche/bio-vollkorn-farfalle-500g

http://www.alnatura.de/de-de/alnatura-produkte/produktsuche/bio-olivenoel-0-5l

kupujem i ovo maslinovo,jer nema tako intenzivan miris kao klasično i masnije je.
    Oslić samo treba jako dobro očistiti,dečko inače ide svaku nedjelju na plac,pa uzme voće/povrće za malu za cijeli tjedan,a zadnjih par tjedana se ribarnica nešto pogoršala,pa sam uzela oslić u Lidlu i bio je odličan,planiram i onu aljašku ribu,ne znam točan naziv,stoji kod oslića,nju sam jela u trudnoći i bila je prefina

cloudy
    13. Listopad 2015. 17:11

Misliš na aljašku kolju?meni ne valja...ne znam zašto... i koji si oslić u kidlu uzela?ja uzela onaj bez glava pred nekih 2 mj i smrdio je za popizdit...fuj 😵 inače mi sve u lidlu super... ribarnica ti se pogoršala zadnjih mjesec dana jer im je od 15.9.lovostaj na bijelu ribu mjesec dana....ma da...s oslićem su te kosti problem al već sam se ispraksirala za čišćenje... fala na tip za tjesteninu :) daš joj cijelu ili? Sad jedva čekam da ju probamo hihi

• ana1234
    14. Listopad 2015. 17:17

Mame, cisto zelim cuti vase misljenje. Ja dojim, maleni ima 6 mjeseci. Uveli smo lagano dohranu (kasice od jabuke, kruske)… al nije lud za njom. Uredno dojim i maleni super napreduje. Svekrva da uvedem adaptirano mlijeko, da ga lagano skinem sa svog mlijeka. Molim vase misljenje na njeno misljenje.
    Meni ne pada na pamet uvoditi ad mlijeko i micati ga sa svoga kad nemam problema sa dojenjem. 

Hvala :-))

cloudy
    14. Listopad 2015. 17:37

Zašto ad ako imaš mlijeka i dojiš?nemoj nikako,a svekrvi pokaži koje benefite ima ad...mi imamo 9 i pol.mjeseci i dojiml i dojti ćemo dok god cura bude htjela...moje želje su 2 godine

Jojo5
    14. Listopad 2015. 19:50

svekrve i njihovi savjeti... samo ti doji dok god budeš htjela ...to bi ona htjela da može bebu oteti i uzeti k sebi a ovako je samo tvoj! to su mućke igre, meni je isto tako u toj dobi rekla da ću od djeteta stvoriti ovisnika ??? ajme ajme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.