Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Prosinac 2015. 16:20

Ni moj nece bas vodu..nekad popije par gutljaja i to je to,pljuje van..zato cicu micu ne pljuje i "pije" dok klopa.Nemas brige dok uredno piski😉
    Da vidite kako mi volimo kokice,one vulgaris pecene "na zgance" kak se kaze,s malo ulja i bez soli,samo mu skinem ljuskice i tak lijepo papa,jednu po jednu,usput super vjezba pincetni hvatic😍😆

Nalah
    10. Prosinac 2015. 15:03

Mojoj je sad glavna fora na slamku,naravno po bakinom receptu,jer nemamo milion i osamstošezdeset kljunašica,ali bar pije dosta

Nalah
    10. Prosinac 2015. 15:03

Mojoj je sad glavna fora na slamku,naravno po bakinom receptu,jer nemamo milion i osamstošezdeset kljunašica,ali bar pije dosta

Suby
    10. Prosinac 2015. 22:50

Mame kada se moze bebi poceti uvoditi drugi obrok? Moja cura je 7 mj.i par puta sam joj probala dati sta joj je ostalo od jutarnje kasice i sve pojede i trazi jos..jedino sta nismo jos dosta namirnica uveli da bi imali drugi obrok.. Koliko vama vase bebe sisaju,mislim nakon svakih koliko sati? Moja ciki svakih dva sata preko dana i jedni dva,nekad tri puta po noci i stalno mi svi govore da je mozda ona gladna,da bi joj trebala dati ovo ono..ali meni je normalno da tak papa,dobro napreduje i mislim da je zadovoljna.

Belle2
    11. Prosinac 2015. 06:41

Šuby

Mame kada se moze bebi poceti uvoditi drugi obrok? Moja cura je 7 mj.i par puta sam joj probala dati sta joj je ostalo od jutarnje kasice i sve pojede i trazi jos..jedino sta nismo jos dosta namirnica uveli da bi imali drugi obrok.. Koliko vama vase bebe sisaju,mislim nakon svakih koliko sati? Moja ciki svakih dva sata preko dana i jedni dva,nekad tri puta po noci i stalno mi svi govore da je mozda ona gladna,da bi joj trebala dati ovo ono..ali meni je normalno da tak papa,dobro napreduje i mislim da je zadovoljna.

Mozda se ne trebas previse drzati nekih pravila...ako imas osjecaj da bi beba jos papala napravi drugi obrok ili treci, ...bolje vise puta manju kolicinu ...znam bebe koje su imale tri obroka sa 5 mj i one od godinu dana koje ne pojedu niti jedan...mene je osobno to strasno mucilo i bunilo...ali nema potrebe...ti joj ponudi pa ces tako najbolje bit sigurna da je sita

Belle2
    11. Prosinac 2015. 06:36

Mislim da je svakako pozeljno nuditi nakon obroka prvo vode a onda cike....zbog kakanja kod bebaca...naravno da u pocetku ne zele piti vodu kad imaju ciku kad god pozele ali naviknu se...

• Anjaaa
    11. Prosinac 2015. 20:53

Hvala cure
    A kako pripremate blitvu? Brokulu? Ja sam mu kupila blitvu i mislila pripremiti sutra, ali ne znam kako jer još nije jeo krumpir..

Nalah
    13. Prosinac 2015. 16:25

Anjaaa

Hvala cure
    A kako pripremate blitvu? Brokulu? Ja sam mu kupila blitvu i mislila pripremiti sutra, ali ne znam kako jer još nije jeo krumpir..

Kad voda uskuha,staviš dok ne omekšaju i kasnije usitniš mikserom/nasjeckaš/daš u komadu,ovisi kako ti dijete jede

Ryanne
    13. Prosinac 2015. 13:30

Drage mame, 
    moja princeza je napunila 14 tj. i kako se blizimo 4. mj, ljudi su me poceli pitati kad cu joj uvesti dohranu. Na puno baby proizvoda pise 4+ mjeseca. Jel li to prerano? Ja sam mislila poceti sa kojih 5 mj. 

I kako poceti? S kojim namirnicama? Koliko toga?

Zelin se unaprijed pripremiti.

mmama2
    14. Prosinac 2015. 08:15

Ryanne

Drage mame, 
    moja princeza je napunila 14 tj. i kako se blizimo 4. mj, ljudi su me poceli pitati kad cu joj uvesti dohranu. Na puno baby proizvoda pise 4+ mjeseca. Jel li to prerano? Ja sam mislila poceti sa kojih 5 mj. 

I kako poceti? S kojim namirnicama? Koliko toga?

Zelin se unaprijed pripremiti.

zakaj bi tako rano počinjala, nemaš uopće potrebe za time, dojiš i to ti je i više nego dosta do 6 mj

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani