Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    10. Prosinac 2015. 15:03

Mojoj je sad glavna fora na slamku,naravno po bakinom receptu,jer nemamo milion i osamstošezdeset kljunašica,ali bar pije dosta

Suby
    10. Prosinac 2015. 22:50

Mame kada se moze bebi poceti uvoditi drugi obrok? Moja cura je 7 mj.i par puta sam joj probala dati sta joj je ostalo od jutarnje kasice i sve pojede i trazi jos..jedino sta nismo jos dosta namirnica uveli da bi imali drugi obrok.. Koliko vama vase bebe sisaju,mislim nakon svakih koliko sati? Moja ciki svakih dva sata preko dana i jedni dva,nekad tri puta po noci i stalno mi svi govore da je mozda ona gladna,da bi joj trebala dati ovo ono..ali meni je normalno da tak papa,dobro napreduje i mislim da je zadovoljna.

Belle2
    11. Prosinac 2015. 06:36

Mislim da je svakako pozeljno nuditi nakon obroka prvo vode a onda cike....zbog kakanja kod bebaca...naravno da u pocetku ne zele piti vodu kad imaju ciku kad god pozele ali naviknu se...

• Anjaaa
    11. Prosinac 2015. 20:53

Hvala cure
    A kako pripremate blitvu? Brokulu? Ja sam mu kupila blitvu i mislila pripremiti sutra, ali ne znam kako jer još nije jeo krumpir..

Ryanne
    13. Prosinac 2015. 13:30

Drage mame, 
    moja princeza je napunila 14 tj. i kako se blizimo 4. mj, ljudi su me poceli pitati kad cu joj uvesti dohranu. Na puno baby proizvoda pise 4+ mjeseca. Jel li to prerano? Ja sam mislila poceti sa kojih 5 mj. 

I kako poceti? S kojim namirnicama? Koliko toga?

Zelin se unaprijed pripremiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.