Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Listopad 2015. 20:16

Moguće da je i ljubomorna...meni je moja rekla da nećemo vurku nikad moć maknut iz kreveta zbog toga što spava između nas...da..i na faxu će s nama spavat

cloudy
    15. Listopad 2015. 08:39

Ova šta sam ja uzela je bio fuj..na kraju psima dali da se počaste :)

• IMI
    15. Listopad 2015. 14:38

Sto smije beba stara 10mjeseci od mlijecnih proizvoda tipa mlijecnog i sirnog namaza, topljeni sir, svjezi sir, tvrdi sirevi? Probala je mlijecni namaz i svidio joj se ali nisam sigurna je li jos rano za to (nije bilo nikakve reakcije).

Nixie
    15. Listopad 2015. 14:59

Po tablicama samo jogurt i svježi sir ako sam ja to dobro popamtila. Mliječni namaz ja ne bi davala, a sad svatko ima svoje. Mliječni namazi imaju dosta soli i tko zna čega još. Mislim da ovi ostali sirevi idu iza godine dana.

Igorovabebica
    15. Listopad 2015. 18:33

Cloudy-naježile smo debelo! I moj spava s nama u krevetu, ako budu bebice spavale s nama dok budu na faksu, jadne smo ti. 
    Jojo5-ovisnika? Onda će i moj biti ovisnik, u zadnje vrijeme kada puže po krevetu, samo me potegne za majicu i uhvati ciku! Danas sam ga sakrila ispod majice i on je odmah uhvatio bradavicu-nema tog mraka da ju on ne bi našao! Tako je uživao i smijao se, a jako voli "zezati" se sa cikom dok leži na trbuhu ili sjedi. Odmah se posluži-to je tako komično i preslatko! 

Dea23
    16. Listopad 2015. 09:55

Ispekla bih puter tikvu. Koliko se to peče i s čim kombinirati?

Nalah
    16. Listopad 2015. 10:25

Ja ju kuham/juha,još ne dajem pečeno kombiniram sa prosom,mrkvom,korabom,poriluk,batat

Ovak pečem nama
    Očistiti tikvu i narezati na prutiće.Ugrijati peć na 200 stupnjeva.Pleh obložiti pek papirom.U posudi gdje su prutići dodati maslinovo ulje i sol i dobro rukama pomiješati.Poslagati prutiće na pleh i peći na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Ti izbaci sol,ako je ne daješ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.