Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    14. Prosinac 2015. 09:07

Mah, znaš ljude.. ''Ona je velika beba. Uskoro joj tvoje mlijeko nece biti dovoljno.'' Ali ne obazirem se na to kad znam da nije istina.

Nego, planirala sam poceti sa kojih 5-6 mj polako. Ali kao što rekoh, volim se unaprijed pripremiti pa zato pitam s čime početi. Jer to će biti veljača/ožujak kad baš nema svježih namirnica.

Mary36
    14. Prosinac 2015. 11:28

Ryanne mene su isto svi pritiskali s tom dohranom al sam se uspjela othrvati. Evo za par dana ima 6 mjeseci i još nije počela papati dohranu. Krećemo ipak s 6 mjeseci i baš se veselim!

Bebach22
    20. Prosinac 2015. 16:49

I mi se po noći budimo sto puta i stalno bi ciku... Al zato ujutro spava do 9-10 pa i ja odspavam onda😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.