Mah, znaš ljude.. ''Ona je velika beba. Uskoro joj tvoje mlijeko nece biti dovoljno.'' Ali ne obazirem se na to kad znam da nije istina.
Nego, planirala sam poceti sa kojih 5-6 mj polako. Ali kao što rekoh, volim se unaprijed pripremiti pa zato pitam s čime početi. Jer to će biti veljača/ožujak kad baš nema svježih namirnica.
Mah, znaš ljude.. ''Ona je velika beba. Uskoro joj tvoje mlijeko nece biti dovoljno.'' Ali ne obazirem se na to kad znam da nije istina.
Nego, planirala sam poceti sa kojih 5-6 mj polako. Ali kao što rekoh, volim se unaprijed pripremiti pa zato pitam s čime početi. Jer to će biti veljača/ožujak kad baš nema svježih namirnica.
mi smo krenuli sa skoro 7, sa jabukom, možeš krenuti sa rižinim pahuljicama na svojem mlijeku ( ili ne ako je bucika ) sa mrkvicom, jabukom, palentom, generalno se preporuća sa povrćem jer se na slatko iz voća lako naviknu pa kasnije kenjkaju sa "slanim" povrćem.. nije znanstvena fantastika stvarno, samo polako i opušteno, u početku se radi o žličici, dvije, tri, kasnije pratiš bebu

url=https://lilypie.com]

Ryanne mene su isto svi pritiskali s tom dohranom al sam se uspjela othrvati. Evo za par dana ima 6 mjeseci i još nije počela papati dohranu. Krećemo ipak s 6 mjeseci i baš se veselim!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji