Majčice koje dajete napitke od zobi/riže/badema...kako ste počele kombinirati i jeste li ih rijedile s vodom??Pls molim koji savjet😉☺
Mi u pon punimo godinu dana u nazad 3 dana nece kasice ni vocne ni povrtne nista osim cice nece jesti ....do sad je volio koliko toliko sad ni to molim vas pomoc ...muz kaze da mu ni cicu nedam da ce onda pojest kasicu al meni zao da mu ni cicu nedam ovako bar cicu malo pojede
Hehehehe.... Citam I ne vjerujem....moj 10,5 mj vec 3 dana nece jesti NISTA osim cike...znam da ga muce zubi ali isto kuham kombinacije,pa juhice ali nece...sitisne usta I mase glavicom...ah ti bebaci..💐mozda malo pauziraju ili strajkaju...??
nemojte da vide da vas smeta i brine to, nemojte forsat, dok papaju ciku ne fali im ništa.. moji je takav da pojede 3 žličice uvijek i to od prvog dana dohrane, pa raste i razvija se i više nego dobro.. bez brige imaju male trbuščiće i 3 žličice je nešto, da su gladni mislim da bi dali do znanja ;)
url=https://lilypie.com]
Moja jede i kad ju muče zubi i sad kad joj je ful zaštopan nos,ništa ju ne smeta
Moja jede i kad ju muče zubi i sad kad joj je ful zaštopan nos,ništa ju ne smeta
Sortiraj odgovore
Najstariji