Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    15. Listopad 2015. 18:33

Cloudy-naježile smo debelo! I moj spava s nama u krevetu, ako budu bebice spavale s nama dok budu na faksu, jadne smo ti. 
    Jojo5-ovisnika? Onda će i moj biti ovisnik, u zadnje vrijeme kada puže po krevetu, samo me potegne za majicu i uhvati ciku! Danas sam ga sakrila ispod majice i on je odmah uhvatio bradavicu-nema tog mraka da ju on ne bi našao! Tako je uživao i smijao se, a jako voli "zezati" se sa cikom dok leži na trbuhu ili sjedi. Odmah se posluži-to je tako komično i preslatko! 

Dea23
    16. Listopad 2015. 09:55

Ispekla bih puter tikvu. Koliko se to peče i s čim kombinirati?

Nalah
    16. Listopad 2015. 10:25

Ja ju kuham/juha,još ne dajem pečeno kombiniram sa prosom,mrkvom,korabom,poriluk,batat

Ovak pečem nama
    Očistiti tikvu i narezati na prutiće.Ugrijati peć na 200 stupnjeva.Pleh obložiti pek papirom.U posudi gdje su prutići dodati maslinovo ulje i sol i dobro rukama pomiješati.Poslagati prutiće na pleh i peći na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Ti izbaci sol,ako je ne daješ

Nalah
    20. Listopad 2015. 13:57

Cure koje dajete grah,kupus,kelj,jel napuhavaju malene,jel im smeta?...ja to stalno namjerno odgađam

bigica
    20. Listopad 2015. 14:09

Nalah

Cure koje dajete grah,kupus,kelj,jel napuhavaju malene,jel im smeta?…ja to stalno namjerno odgađam

Mi grah jos nismo probali, nekako ga isto odgadam jer mene osobno jako napuhuje, ali kelj i kupus papamo redovito. Kelj kada radim napravim ga kao varivo (malo krumpirica, mrkvice i domaca ukuhana rajcica) s tim da sve zgnjecim vilicom i dodam tog toca da bude jusnije. Kupus kad joj radim radim isto na varivo, posebno skuham krumpir, napravim pire i onda uz to kupus sa ukuhanom rajcicom. Mi na selu to zovemo prisiljeno zelje xD
    Probaj joj dati prokulice (od milja mi to zovemo beba keljic).... 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

bigica
    20. Listopad 2015. 14:11

P.s. moju nista od navedenoga ne napuhuje, vidjet cemo kako ce biti kad probamo grah :)

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Nalah
    20. Listopad 2015. 15:07

Super hvala draga,probat ću

leptirica3
    31. Listopad 2015. 20:21

Mame koje nemate domaće voće i povrće,kupujete gotove kašice ili...

Nalah
    01. Studeni 2015. 10:35

leptirica3

Mame koje nemate domaće voće i povrće,kupujete gotove kašice ili…

Ne,redovito smo na placu,kod istih ljudi kupujem godinama,tako da znam da ne preprodaju kupljeno iz Konzuma i sl.imamo 10 mj.na  dohrani smo 4,gotovo joj nijednom nisam dala  i ne namjeravam

Igorovabebica
    31. Listopad 2015. 20:36

Leptirica-ja sam jedan dan u šetnji s malim slučajno otkrila na Malešnici jednu trgovinu "Mali vrt". Ondje ti imaju posebno voće i povrće iz običnog i eko uzgoja, s tim da voće i povrće iz eko uzgoja ima energetski certifikat... oni ti čak daju i potvrdu. Osim što su znatno jeftiniji od recimo Bio&Bio-a, imaju i bolji izbor, imaju i rižu, tjesteninu, bademovo ulje, mlijeko... prije toga smo kupovali u Eko Sever-u, no onda smo čuli da je u voću (jabuke), pronađena velika količina pesticida... iako su imale certifikat... nama su preporučili da iako kupujemo nešto iz Eko uzgoja, svako voće i povrće stavimo u smjesu od jedne žlice sode bikarbone i 200 militara vode i ostavimo dva sata da odstoji. Ako nakon navedenog vremena se na površini stvori pjena-ima pesticida, ako nema pjene- iz ekološkog je uzgoja...   Kupovne kašice kupujemo jedino ako smo negdje vani na duže vrijeme...

Nalah
    01. Studeni 2015. 10:38

Igorovabebica

Leptirica-ja sam jedan dan u šetnji s malim slučajno otkrila na Malešnici jednu trgovinu "Mali vrt". Ondje ti imaju posebno voće i povrće iz običnog i eko uzgoja, s tim da voće i povrće iz eko uzgoja ima energetski certifikat… oni ti čak daju i potvrdu. Osim što su znatno jeftiniji od recimo Bio&Bio-a, imaju i bolji izbor, imaju i rižu, tjesteninu, bademovo ulje, mlijeko… prije toga smo kupovali u Eko Sever-u, no onda smo čuli da je u voću (jabuke), pronađena velika količina pesticida… iako su imale certifikat… nama su preporučili da iako kupujemo nešto iz Eko uzgoja, svako voće i povrće stavimo u smjesu od jedne žlice sode bikarbone i 200 militara vode i ostavimo dva sata da odstoji. Ako nakon navedenog vremena se na površini stvori pjena-ima pesticida, ako nema pjene- iz ekološkog je uzgoja…   Kupovne kašice kupujemo jedino ako smo negdje vani na duže vrijeme…

Pa kaj ga ne podojiš ako si vani duže?Kaj ti vrijedi eko uzgoj,kad mu daješ gotove kašice pune kemije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani