Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    20. Listopad 2015. 13:57

Cure koje dajete grah,kupus,kelj,jel napuhavaju malene,jel im smeta?...ja to stalno namjerno odgađam

bigica
    20. Listopad 2015. 14:11

P.s. moju nista od navedenoga ne napuhuje, vidjet cemo kako ce biti kad probamo grah :)

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Nalah
    20. Listopad 2015. 15:07

Super hvala draga,probat ću

leptirica3
    31. Listopad 2015. 20:21

Mame koje nemate domaće voće i povrće,kupujete gotove kašice ili...

Igorovabebica
    31. Listopad 2015. 20:36

Leptirica-ja sam jedan dan u šetnji s malim slučajno otkrila na Malešnici jednu trgovinu "Mali vrt". Ondje ti imaju posebno voće i povrće iz običnog i eko uzgoja, s tim da voće i povrće iz eko uzgoja ima energetski certifikat... oni ti čak daju i potvrdu. Osim što su znatno jeftiniji od recimo Bio&Bio-a, imaju i bolji izbor, imaju i rižu, tjesteninu, bademovo ulje, mlijeko... prije toga smo kupovali u Eko Sever-u, no onda smo čuli da je u voću (jabuke), pronađena velika količina pesticida... iako su imale certifikat... nama su preporučili da iako kupujemo nešto iz Eko uzgoja, svako voće i povrće stavimo u smjesu od jedne žlice sode bikarbone i 200 militara vode i ostavimo dva sata da odstoji. Ako nakon navedenog vremena se na površini stvori pjena-ima pesticida, ako nema pjene- iz ekološkog je uzgoja...   Kupovne kašice kupujemo jedino ako smo negdje vani na duže vrijeme...

Igorovabebica
    02. Studeni 2015. 08:34

Imaš pravo Nalah... ja sam uvijek mislila da je nakon mog podoja gladan-jer ju uzme, par puta povuče i to je to... neću mu onda više davati te kašice kao što kažeš, nego ga podojiti. Nadam se da će biti zadovoljan.  I da te pitam, daješ li ti možda maloj rajčicu? Kada uopće bebice smiju rajčicu jesti???

Nalah
    02. Studeni 2015. 09:42

Mislim oprosti nemoj me krivo shvatiti,ali u zadnje vrijeme samo čujem kak djeca povraćaju od tih kupovnih kašica....ja sam uzela paradajz sos u bio&bio,baš planiram ovaj tjedan s tjesteninom.

Inače,oslić iz Konzuma je super,nije smrdio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.