Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    11. Listopad 2015. 10:49

Igorovabebica
    Budem mu onda rogač stavila... a smijem li mu onda kupiti one HIPP-ove kašice čokolada i gris za laku noć? Mislim, pedijatar je rekao da mu možemo davati, ali ja se nisam usudila... ili bolje da izbjegavam čokoladu u širokom luku?

da ti ovdje odgovorim sa druge teme na kojoj si pisala...na svakoj kašici piše za koliko je mjeseci
    evo http://www.hipp.hr/dohrana/proizvodi/mlijecne-i-zitne-kasice/kasice-za-laku-noc-u-staklenkama/
    ali čemu inzistirati na čokoladi,pa nije da ima neku hranjivu vrijednost?

Igorovabebica
    11. Listopad 2015. 11:09

Baš zato i kažem, ne znam čemu mi stalno preporučuju čokoladne kašice? I pudinge? Ja sam odlučila da mu neću dati, ali ipak pazim s nekim kašicama, iako piše da ih on smije jesti... Hvala draga! Idem sada pogledati tvoj link! 

Igorovabebica
    11. Listopad 2015. 11:10

Koliko vidim, ove sve kašice sadrže šećer...

cloudy
    11. Listopad 2015. 17:55

Da..sve ti sadrže šećer..imaju i konzervanse koji nekad i ne piš jer ne smiju pisat a one šta se s vodom rade sadrže i ad...mi gotove kašice nismo probale i nećemo skoro...isto vrijedi i za čokolino i ostale lino gluposti....nego..mmi danas probale s piletinom...curka nakon 5 žlice počela plakat i nakon pol sata se osula i povratila maloprije 😑😕 čitam sad da je od mesa alergija moguća na piletinu i teletinu...a ona je na teletinu prošli tjedan počela plakat nakon druge žlice pa sam odustala...tak da...ništa od svekrvine piletine... ostajemo na ribi i puretini

bigica
    12. Listopad 2015. 13:45

cloudy pazi s piletinom, vjerujem da ces joj za neko vrijeme opet probati dati a ako ti se osipa ili ju povrati obavezno to moras reci pedici jer ne smije primiti cjepivo protiv ospica ako je alergicna na piletinu i jaje....
    nego, moja izbirljivica mene ubija u pojam jer nece sir, vrhnje, jogurti nikakvi ne dolaze u obzir, palentu vise ne voli, griz isto... kak da ja to njoj nekak zakamufliram? probala sam za dorucak npr umocit kruh u jogurt i dat joj i nema sanse, probala sam joj dat da sama papa a ona razmrlja sve po hranilici i rukama dok ne skine sve to s kruha i tek onda ga strpa u usta. -.-
    svaki savjet je dobrodosao!

mmama2
    12. Listopad 2015. 14:47

bigica

cloudy pazi s piletinom, vjerujem da ces joj za neko vrijeme opet probati dati a ako ti se osipa ili ju povrati obavezno to moras reci pedici jer ne smije primiti cjepivo protiv ospica ako je alergicna na piletinu i jaje….
    nego, moja izbirljivica mene ubija u pojam jer nece sir, vrhnje, jogurti nikakvi ne dolaze u obzir, palentu vise ne voli, griz isto… kak da ja to njoj nekak zakamufliram? probala sam za dorucak npr umocit kruh u jogurt i dat joj i nema sanse, probala sam joj dat da sama papa a ona razmrlja sve po hranilici i rukama dok ne skine sve to s kruha i tek onda ga strpa u usta. -.-
    svaki savjet je dobrodosao!

možeš joj napravit svoj voćni jogurt, koje voće najviše voli pa ubacit u jogurt, više voća manje jogurta pa postepeno mijenjat omjer.. makar neke bebe jednostavno nešto neće, budi sretna da je samo to u pitanju ;) ;) možda se za koji mj i predomisli

url=https://lilypie.com]

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Nalah
    12. Listopad 2015. 14:11

Da,mi smo počele jesti kuhano jaj,tj,žumanjak,bjeljanjak ide nakon godinu dana zbog pripreme za cjepivo,sve 5 hvala bogu.

Moja jede sve samo,ali znam pomiješati jogurt i bananu,oslić sir poriluk,breskva sir...ugl.ako ima nešto što baš voli pomiješaj s tim

cloudy
    12. Listopad 2015. 14:15

Za jaje sam znala...za piletinu nisam iako mi sad kad razmišljam ima logike....a šta u slučaju da se opet osipa...šta sa cjepivom? I za kolko opet da probam? Sad me i jajeta frka

Nalah
    12. Listopad 2015. 14:15

Tata je u Americi kupio ovaj set za kašice i odlično nam je za van,termo torbica,kutijice i paketić za led,imamo i prekrasne zdjelice i pribor,imaju jako slatkih stvari

Nalah
    12. Listopad 2015. 14:16

http://www.babesta.com/Bento-Mealtime-Kit.html

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani