Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IMI
    18. Kolovoz 2015. 20:43

Pozdrav svima! Nakon dugo cekanja i odgađanja i ja sam se prijavila :) 
    Molim vas za pomoc! Moja curica je navrsila 8 mjeseci i samo doji sto znaci da jos nema niti jedan nemlijecni obrok :/ lijepo napreduje samo na mlijeku, ali me vec pomalo brine sto ne zeli nista drugo jesti. Jednostavno stisne usne i nema sanse da nesto stavim u usta, a ako i uspijem nesto staviti automatski to ispljune. Pokusala sam u svako doba dana, prije spavanja, poslije spavanja, i prije podoja i poslije i za vrijeme igre i za nasim stolom i obrokom, probala sam i sokice i miksano i s komadicima i komade voca/povrca ali nista nije upalilo. Podoji su odprilike svaka 3, 3 i pol sata.  Zdrava je i vesela, a prije tjedan dana je pocela i puzati. Procitala sam cijelu temu i jednostavno vise nemam ideja sto bih mogla napraviti...

• IMI
    18. Kolovoz 2015. 23:07

Probala sam i sa svojim mlijekom ali bez uspjeha. Znam da je mozda prerano za rajcicu ali jedino nju malo pocucla. Imamo zaista svakakvog domaceg povrca i zao mi je sto nije nista popapala. Ne zelim ju i necu  hraniti na silu jer mislim da cu tako samo napraviti goru stvar. Nadam se da ce uskoro poceti jer imamo jos 4 mjeseca do mog povratka na posao. Pedijatrica mi je savjetovala da joj dam bocicu (na kojoj napravim vec otvor) sa raskuhanom rizom i svojim mlijekom pa ne znam je li to pametna ideja jer, ako to i prihvati, nece nista 'zvakati'.

cloudy
    20. Kolovoz 2015. 08:38

A jesi probala da sama jede? Beba vođa dohrane model? To im zna biti zanimljivo...
    Nego curke...mi smo jučer probali puretinu i cura je oduševljena :)  krenuli mi i s mesom hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.