Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Lipanj 2015. 19:48

I ja sam danas tu silikonsku uzela i čini mi se super...nego amaranath...jel joj smijem krenu davat?i kako?

MalaMuca
    19. Lipanj 2015. 19:54

El koristi ko BVD (beba vođa dohrane) metodu?

Nalah
    19. Lipanj 2015. 20:02

Budem drugi tjedan skočila do Mullera i dm-a po pribor,vodicu joj dajem na žličicu i to samo kad štuca,na flašicu neće,da probam s kljunašem ili da to ostavim za kasnije

Nalah
    19. Lipanj 2015. 20:02

Budem drugi tjedan skočila do Mullera i dm-a po pribor,vodicu joj dajem na žličicu i to samo kad štuca,na flašicu neće,da probam s kljunašem ili da to ostavim za kasnije

cloudy
    19. Lipanj 2015. 21:23

Moja isto neće bočicu...danas sam joj u dmu uzela neku bočicu na kojoj piše da je za učenje kako piti,ima ručke ali i silikonski kljun... sad..ak ne bude i tu htjela uzet ću joj klasičnu kljunašicu... 
    Nalah...vidi...ja kolko sam čitala kljunašice mogu od 7 mj...bar ih neke bebe tad počnu prihvačati....

cloudy
    19. Lipanj 2015. 21:24

Malamuca....ja sam to samo vidila...nisam istraživala...moja da je po njenom ona bi sve redom tamanila...bar kolko joj se vidi po licu dok mi jedemo 😊

MalaMuca
    19. Lipanj 2015. 22:53

Mi smo samo to prakticiramo, nikakve kašice, nikaj. Sve može sama jesti, jabuke, kruške, banane, bilo kaj. Samo me zanimalo jel prakticira još neko. 
    istina da je ko malo prase svaki put, ali stvarno uživa u hrani. Naučila se žvakati, gutati, ma ja sam pre zadovoljna

cloudy
    20. Lipanj 2015. 12:03

Moja recimo banane tak jede....kašicu od banane neće,al ak joj daš  cijelu uživa u njoj :) kak joj jabuku tak daš?jer moja je još uvijek krezubica

MalaMuca
    20. Lipanj 2015. 18:11

Ni D. nema zube, jabuku joj dam onak narežem ko deblji štapić i žvače ju bez problema, ili ja zagrizem komad i onda si ona primi jabuku u ruke (neku manju) i cucla. Nekad joj i malo skuham jabuku, to joj je isto fino.

cloudy
    20. Lipanj 2015. 18:33

Vidiš...nisam ni razmišljala tak...nekak me frka da joj se ne odlomi komadić pa da se ne zaguši...danas joj je dragi dao trešnju da cucla...skinuo kožicu na jednom dijelu i držao za kličak i ona cuclala :) i svidjelo joj se heheh i sad mu velim kak tak možemo i jabuku davat i on oduševljem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.