I ja sam danas tu silikonsku uzela i čini mi se super...nego amaranath...jel joj smijem krenu davat?i kako?
Budem drugi tjedan skočila do Mullera i dm-a po pribor,vodicu joj dajem na žličicu i to samo kad štuca,na flašicu neće,da probam s kljunašem ili da to ostavim za kasnije
Budem drugi tjedan skočila do Mullera i dm-a po pribor,vodicu joj dajem na žličicu i to samo kad štuca,na flašicu neće,da probam s kljunašem ili da to ostavim za kasnije
Moja isto neće bočicu...danas sam joj u dmu uzela neku bočicu na kojoj piše da je za učenje kako piti,ima ručke ali i silikonski kljun... sad..ak ne bude i tu htjela uzet ću joj klasičnu kljunašicu...
Nalah...vidi...ja kolko sam čitala kljunašice mogu od 7 mj...bar ih neke bebe tad počnu prihvačati....
Malamuca....ja sam to samo vidila...nisam istraživala...moja da je po njenom ona bi sve redom tamanila...bar kolko joj se vidi po licu dok mi jedemo 😊
Mi smo samo to prakticiramo, nikakve kašice, nikaj. Sve može sama jesti, jabuke, kruške, banane, bilo kaj. Samo me zanimalo jel prakticira još neko.
istina da je ko malo prase svaki put, ali stvarno uživa u hrani. Naučila se žvakati, gutati, ma ja sam pre zadovoljna
Moja recimo banane tak jede....kašicu od banane neće,al ak joj daš cijelu uživa u njoj :) kak joj jabuku tak daš?jer moja je još uvijek krezubica
Ni D. nema zube, jabuku joj dam onak narežem ko deblji štapić i žvače ju bez problema, ili ja zagrizem komad i onda si ona primi jabuku u ruke (neku manju) i cucla. Nekad joj i malo skuham jabuku, to joj je isto fino.
Vidiš...nisam ni razmišljala tak...nekak me frka da joj se ne odlomi komadić pa da se ne zaguši...danas joj je dragi dao trešnju da cucla...skinuo kožicu na jednom dijelu i držao za kličak i ona cuclala :) i svidjelo joj se heheh i sad mu velim kak tak možemo i jabuku davat i on oduševljem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji