Sa koliko se uvodi drugi obrok? Da su dvije kasice na dan? Ili je to individualno?
Sa koliko se uvodi drugi obrok? Da su dvije kasice na dan? Ili je to individualno?
Uglavnom je individualno, al ide otprilike u 8.mj. Zapravo daješ drugi obrok kad u potpunosti prihvati prvi, jednu kašicu cijelu. Neko kaže da uvedeš drugi obrok kad uvedeš meso. A možda će beba i sama tražit
zebrica
Aha a kad ide meso? Mi jedemo evo skoro mjesec dana i cijelu kasicu mi pojede, onu malu od 120g a nekad i onu veću 190g ovisi sto jedemo, ali uvijek pojede. Jedino sto onda nakon kasice joj dam jos 90ml mlijeka i vec za dva, tri sata trazi jos, pa joj probam odužit da bude razmak bar 3,3 i pol sata, znaci da cekam jos sa drugom kasicom bez obzira sto pojede cijelu prvu
zebrica
Zebrice ja sam svojoj vec dala meso. Ima 7 mjeseci. I to piletinu batak i teletinu. Odusevljena je. I vec smo na drugom obroku jer zbilja obozava jesti
Koala kupljene joj dajes ili sama radis? Mislim i ja da cemo ubrzo na drugu kasicu, al jos neko vrijeme povrće/voće bar do 7 mj. Jel vam vise traže piti bebe? Moja sad popije puno puno vise nego kad je bila samo na mlijeku,
Koala kupljene joj dajes ili sama radis? Mislim i ja da cemo ubrzo na drugu kasicu, al jos neko vrijeme povrće/voće bar do 7 mj. Jel vam vise traže piti bebe? Moja sad popije puno puno vise nego kad je bila samo na mlijeku,
sama radim. blizu mi je plac pa odem jednom tjedno i opskrbim se mesom, povrcem, vocem. je skuplje ali vjerujem da je i zdravije za nju. znam samo da mi se od tikvice iz konzuma osipala tak da pazim na to. i dajem joj vise vode i sad sam joj kupila kljunasicu jer se s bocicom samo igra. uopce ne pije
zebrica
Mi smo uveli drugi obrok kad je u potpunosti prihvatio prvi. Poceli smo sa vocem par dana nakon sto je napunio 6 mjeseci. Taj drugi obrok smo uveli kad je imao blizu 8 mjeseci, sa 8 mj. sam mu prvi put dala meso I ribu. Odlicno je prihvatio. Treci obrok smo uveli malo prije nego je napunio 10 mjeseci. Mlijeko mu ne nudim nakon obroka dohrane. Pojede npr. za taj prvi obrok bananu I jabuku zgnjecenu skupa, za rucak blitvu I ribu s krumpirom, ili samo povrce, meso I ribu mu dajem max. 3 put na tjedan.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji