Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    22. Travanj 2015. 13:56

Sa koliko se uvodi drugi obrok? Da su dvije kasice na dan? Ili je to individualno?

zebrica

Pilici
    22. Travanj 2015. 22:15

Aha a kad ide meso? Mi jedemo evo skoro mjesec dana i cijelu kasicu mi pojede, onu malu od 120g a nekad i onu veću 190g ovisi sto jedemo, ali uvijek pojede. Jedino sto onda nakon kasice joj dam jos 90ml mlijeka i vec za dva, tri sata trazi jos, pa joj probam odužit da bude razmak bar 3,3 i pol sata, znaci da cekam jos sa drugom kasicom bez obzira sto pojede cijelu prvu

zebrica

koala123
    22. Travanj 2015. 22:41

Zebrice ja sam svojoj vec dala meso. Ima 7 mjeseci. I to piletinu batak i teletinu. Odusevljena je. I vec smo na drugom obroku jer zbilja obozava jesti

Pilici
    23. Travanj 2015. 07:07

Koala kupljene joj dajes ili sama radis? Mislim i ja da cemo ubrzo na drugu kasicu, al jos neko vrijeme povrće/voće bar do 7 mj. Jel vam vise traže piti bebe? Moja sad popije puno puno vise nego kad je bila samo na mlijeku,

zebrica

LuKi5
    23. Travanj 2015. 07:38

Mi smo uveli drugi obrok kad je u potpunosti prihvatio prvi. Poceli smo sa vocem par dana nakon sto je napunio 6 mjeseci. Taj drugi obrok smo uveli kad je imao blizu 8 mjeseci, sa 8 mj. sam mu prvi put dala meso I ribu. Odlicno je prihvatio. Treci obrok smo uveli malo prije nego je napunio 10 mjeseci. Mlijeko mu ne nudim nakon obroka dohrane. Pojede npr. za taj prvi obrok bananu I jabuku zgnjecenu skupa, za rucak blitvu I ribu s krumpirom, ili samo povrce, meso I ribu mu dajem max. 3 put na tjedan.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.