Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    23. Travanj 2015. 08:03

Luki sama mu sve radis ili kupuješ kasice? 
    Moja je nakon nekih tjedan dana pocela cijelu kasicu kao obrok jest, međutim rekla je Pedica da ta jedna kasica zamjenjuje jedan obrok mlijeka, a moja se dere i place  i nakon sto popapa tu jednu kasicu pa joj zato dam jos mlijeka, a i velika je vise i trazi papice

zebrica

koala123
    23. Travanj 2015. 08:05

Zebrice tak i moja. isto rekla pedica da joj ne dajem dosta onda kasica a ona pojede cijelu jabuku i bananu i trazi jos mlijeka. jedino nakon povrca ne trazi

mmama2
    23. Travanj 2015. 10:45

ajme vaši klinci ko moj Patrik, a Dino sad nula bodova, on pola jabuke ne pojede u obroku, ostane mu.. i na jednom obroku smo, tj pola hahahahaha.. nema do cice mamine

url=https://lilypie.com]

Bori
    23. Travanj 2015. 16:07

Dana sam Karlu tikvicu.. u kombinaciji s mrkvom. Malo teže kaka i prducka stalno. Znam da mrkva zatvara, a kakva je situacija s tikvicom? I jel mičete sjemenke iz tikvice?

Pilici
    24. Travanj 2015. 08:39

Koala onda je na tatu gladus hehe.. 
    Bori, mene isto to zanima..ps kad se uvodi krumpir?

zebrica

koala123
    24. Travanj 2015. 09:20

tikvica zapravo iako blagog okusa uzorokuje prduckanje. i moja od tikvice ima lagane grceve i prdi. tak da joj tikvice manje dajem. ne micem sjemenke. Zebrice krumpir sam joj dala malo prije nego je navrsila 7 mjeseci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.