mame sakoliko mj se bebi smije dati blitva ?
mislim s 10 mjeseci. tak bum ja svojoj dala. i tak mi pise na toj jednoj tablici.
ja imam dvije tablice dohrane i na obje pise da blitva ide sa 6 mj. Uglavnom, moja ima 7 mj i vec na veliko jede blitvu
Dajte molim vas pošaljite link neke tablice dohrane jer sada već sanjam voćne kašice i totalno sam u komi što se tiče dohrane . Mislila sam da ću biti pametnija ima ih na netu sto uopće ne znam kojom da se vodim pa ako imate neku isprobanu bila bih zahvalna
btw to je tako jer po mojoj pedijatrici maloga bih trebala do 7 mj držati na jabuci i kruški i totalno sam nesigurna radi toga
Dajte molim vas pošaljite link neke tablice dohrane jer sada već sanjam voćne kašice i totalno sam u komi što se tiče dohrane . Mislila sam da ću biti pametnijaima ih na netu sto uopće ne znam kojom da se vodim pa ako imate neku isprobanu bila bih zahvalna
btw to je tako jer po mojoj pedijatrici maloga bih trebala do 7 mj držati na jabuci i kruški i totalno sam nesigurna radi toga
evo mozda ovo pomogne. ja se ravnam prema toj tablici. osim kaj necu davati margarin. i sa 7 mjeseci dajem piletinu i teletinu. ostalo sve vise manje pratim po tablici. mojapapica.com/documents/dohrana/tablica%20dohrane.pdf
Ja imam tablicu sa coolinarka.com i od nestlea.
Ja slijedim tablicu u nekim stvrima, a nesto dam po mjesec dana ranije. Sve po nekom osjecaju
thnx cure, ovaj od coolinarke mi se sviđa, valjda volim boje ... kao dijete
Danas je jeo jabuku s palentom, pola sam mu ja pojela jer mi je bila fina nije bio sretan s čuđenjem me je gledao , banana mu ne odgovara a ni sama jabuka, kruške nemrem naći da su zrele... jeste vi isprobavale tu kombinaciju?
thnx cure, ovaj od coolinarke mi se sviđa, valjda volim boje … kao dijete
Danas je jeo jabuku s palentom, pola sam mu ja pojela jer mi je bila finanije bio sretan s čuđenjem me je gledao , banana mu ne odgovara a ni sama jabuka, kruške nemrem naći da su zrele… jeste vi isprobavale tu kombinaciju?
Moja ti obožava palentu u svim kombinacijama . Najviše voli palentu s jogurtom, a vo baš je jutros za doručak papala palentu s jabukom
thnx cure, ovaj od coolinarke mi se sviđa, valjda volim boje … kao dijete
Danas je jeo jabuku s palentom, pola sam mu ja pojela jer mi je bila finanije bio sretan s čuđenjem me je gledao , banana mu ne odgovara a ni sama jabuka, kruške nemrem naći da su zrele… jeste vi isprobavale tu kombinaciju?
Ja kombiniram jabuka-mrkva, banana - kruška. Karo voli sve osim riže. Probao je i tikvicu, sviđa mu se, al ga je malo zatvorila pa ću ubuduće pametnije kombinirati. Karlo ima 5 mj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji