Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    17. Travanj 2015. 11:19

Eh da, jel ima i gdje za kupiti oljustena heljda? Ja imam ovu sa ljuskcama pa mi bas nije odusevljena i nece ju jesti. I koliko ju dugo kuhate?

babyboy
    20. Travanj 2015. 09:40

Drage mame, kako smo jučer imali krštenje tako sam ja odlučila kupiti gotovu kašicu od kruške jer krušku papamo već nekoliko dana. U subotu sam bebaču dala manje od pola kašice Babylove kruška jer hippove nije bilo u dmu u blizini stana. Nakon 2 sata dijete mi je počelo povraćati sigurno 20tak puta, završili smo s njime na hitnu, zatim na pedijatriju gdje je jadničak dobio infuziju jer je dehidrirao. Razlog tome je sigurno kašica u kojoj sigurno ima više sastojaka od onoga što piše.Ja sam zgrožena i uplašena, danas drugi danas mu ne dajem ništa osim mlijeka, sutra ćemo nastaviti dalje s kuhanjem voća, a kašice mi neće pasti napamet,osim možda Hippa, i to u rijetkim prilikama.

mirka4
    20. Travanj 2015. 09:40

Pokušala sam bebi dati ad mlijeko, prvo Bebimil, pa NAN, no nema teorije da ona to pije... Čim pomiriše, odma okreće glavu... Ima li netko od vas takav slučaj? Jeste li pokušavali sa više vrsta mlijeka pa se ipak nađe neko koje voli, ili ako neće ovo dvoje, neće nijedno? To sam planirala za mliječne kašice

mirka4
    20. Travanj 2015. 09:45

Babyboy, njihova kašica od kruške ima u sebi 2% riže. A možda je bila i pokvarena... Nadam se da je sve dobro danas

mirka4
    20. Travanj 2015. 11:21

Bigice, haha, i ja probala rižine pahuljice dat s ad, faca joj je bila za krepat od smiha, čisto gađenje Al evo mi sestra rekla da probam pomišat svoje i ad, pa da možda prihvati, pa ću to probat. Mada mi ža trošit moje lipo mliko ako ni to ne bude tila jest

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.