Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    09. Veljača 2020. 17:24

Margita0407

Meni je kad sam imala jaku nesanicu pomogao normabel ali 5mg preko dana i 10mg prije spavanja. Kasnije 7mg predvecer bi bilo dosta da me umiri i da kasnije mogu zaspati. Neki dan sam popila 5mg prije spavanja i bilo je ok. Koliko mg praxitena popijes?

Kako si sad? Jeli se smanjila nervoza? 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    09. Veljača 2020. 17:35

Bolje sam nego jutro, tad je bio jaki pritisak... Sad se valjda osjecam normalno.isto sam ujutro plakala, i taj pritisak i misli sta cu kako cu.. Ali eto sad sam bolje.. Do kraja dana ko vise zna. Kako si ti? 

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 17:37

lola777

Kad imas kod psihijatra? U kojem gradu si? Mozda ti mogu preporuciti nekog ako si blizu Splita.Znam da je meni cak rekao par dana da uzimam 10 mg prije spavanja
    Uzela bila 1 dan, a onda bi od 5 mg i naspavala bi se.Ne znam popricaj s dr da te vise shvati ozbiljno i da ti Praxiten ne pomaze.

Ma, u Zagrebu. Bila sam u petak kod nje. Pomogne, no ne svaki put kad ga popijem. Rekla mi je da se pripremim da neću svaku noć ni s njim spavati. Praxiten je od 15 mg, no to je ekvivalentno Normabelu od 2 mg, samo što je ovo oksezapam, a Normabel diazepam

one

• Nera20
    09. Veljača 2020. 17:43

Aha pa zato ti ne pomogne ako je isto ko normabel od 2mg..to je jako slabo. Ne svida mi se ta tvoja psihicka.. Umjesto da ti pomogne ona samo kaze d se pripremis da ti nece svaki put pomoci. Vidjeli bi nju da joj je tako ko tebi. 

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 17:54

Margita0407

Aha pa zato ti ne pomogne ako je isto ko normabel od 2mg..to je jako slabo. Ne svida mi se ta tvoja psihicka.. Umjesto da ti pomogne ona samo kaze d se pripremis da ti nece svaki put pomoci. Vidjeli bi nju da joj je tako ko tebi.

Ma, ja sam tražila nju koja nije za neke lijekove...imam i ovu koja je za lijek.. ja se stalno gombam iz dana u dan.Bojim se da mi je bolje možda da krenem s terapijom i budem normalna do poroda i poslije.

one

• lola777
    09. Veljača 2020. 18:09

Ja isto mislim ka i Margita i ne svidja mi se ta psihicka.Prvo glupo mi je nije za lijekove u trudnoci, a daje ti Praxiten.Najveci laik zna da se Normabel daje u trudnoci, od 2 mg ti nece pomoci za spavanje, ali od 5 ili 10 mg hoce.Onda kaze da ti nece uvijek pomoc Praxiten?????    Na cemu je ona, sta daje nesto sta ne pomaze.Ocito nema dovoljno iskustva s trudnicama i nije upucene za lijekove u trudnoci.Moj ti je savjet da se vratis ovoj prvoj i da je zamolis da ti umjesto Leponexa, koji je antipsihotik i to prilicno jak, da Normabel.

• lola777
    09. Veljača 2020. 18:19

Margita, danas sam manje vise ok.Ono ne mogu ja biti nikad 100% super, al danas sam na nekih 75 % 🙂.Sta si ti rekla, osjetim nekad sjetu i tugu, bez razloga.I meni padne napamet kako ce to izgledati, hoce li moja starija pokazivat ljubomoru, pa me strah od noci da ne bi nju opet uhvatilo lupanje srca i strah.Pa onda mislim mozda joj je to reakcija na moju trudnocu.Iako dosad nije ljubomorna, mazi trbuh i tako.Onda razmisljam hocu li ih jednako voljeti i sl.Dugo smo ja i ona bile same i mislila da ce tako ostati pa razmisljam sta je u njenoj glavici.Muz bi uvik reka vama dvima ko da niko ne treba.Vidis da smo svi u nekim razmisljanjima.

• Nera20
    09. Veljača 2020. 18:33

Domacica poslusaj nas i probaj samo normabel! Ako vidis da ne pomaze onda odi na zoloft. Previse se mucis ovako a ima lijeka. Bebi je najgore kad osjeca taj stres od mame... Tablete su nista, naspram toga.
    Lola kad rodimo preporoditi cemo se ili cemo nove misli stavili u glavu za brigu 😂😂

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 18:55

lola777

Ja isto mislim ka i Margita i ne svidja mi se ta psihicka.Prvo glupo mi je nije za lijekove u trudnoci, a daje ti Praxiten.Najveci laik zna da se Normabel daje u trudnoci, od 2 mg ti nece pomoci za spavanje, ali od 5 ili 10 mg hoce.Onda kaze da ti nece uvijek pomoc Praxiten?????  Na cemu je ona, sta daje nesto sta ne pomaze.Ocito nema dovoljno iskustva s trudnicama i nije upucene za lijekove u trudnoci.Moj ti je savjet da se vratis ovoj prvoj i da je zamolis da ti umjesto Leponexa, koji je antipsihotik i to prilicno jak, da Normabel.

Znam da je jak, i zato neću piti. Ne znam na čemu je, no želi kao bebu poštedjeti od antidepresiv u trudnoći. 

one

• lola777
    09. Veljača 2020. 19:03

Margita0407

Domacica poslusaj nas i probaj samo normabel! Ako vidis da ne pomaze onda odi na zoloft. Previse se mucis ovako a ima lijeka. Bebi je najgore kad osjeca taj stres od mame… Tablete su nista, naspram toga.
    Lola kad rodimo preporoditi cemo se ili cemo nove misli stavili u glavu za brigu 😂😂

🤣🤣🤣Poznavajuci sebe bit ce nove misli u glavu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.