A da i cijeli dan imam kao neku menstrualnu bol koja je sad vise presla u neke grceve…. Ali nista jos ni od sluznog cepa ili plodne vode..
Issss pa javi svakak bar jednom.ako je toto ja ti zelim svu srecuu i molit cu se za tebe cijeli noc ako treba❤❤uz tebe smo ,ocito je krenuloo .
Sara,od srca ti cestitam! Bravo za tvoju borbu u trudnoci i na porodu.Odmori se i ljubi bebu.Bog je velik! 🙏❤🧦
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cestitam sara! Odmori se sad lijepo zasluzila si stvarno ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja san sada dobro vec danima nisam popila ni jednu tabletu, sigurno jedno 3 dana a prije toga sam popila jednu kad smo navecer isli u goste pa da me nebi slucajno uhvatila neka tuga ili odsutnost inace nebi ni tad popila… Nadam se da ce ovako i ostat…
I ja sam kad pada mrak malo neka zamisljena ne znam ti objasnit neki cudan osjecaj al prode me brzo…
Sto se tice male, razumijem jos pored ovog svega samo ti treba jos i da se ona razboli ili nedaj Boze ti koda ti vec nije dovoljno bolova i brige.. Tako da razumijem taj strah
Oopaaa pa sve ide na bolje.svaka cast💪💪💪trebas bit ponosnaLola pa nas kaj ti danasnji crtici su katastrofa ,to toliko nasilja i budalastina ,prostota da je to grozno.
Znam si i sama crtic pogledat pa ono al tocno nemas kaj vise osim tih starih.sve deugo je uzas ,znam se sokirat.Mislom da su to te faze kad djeca se pitaju sto i kako i stvaraju neke od prvih strahova,misljenja svojih..
Nadam se da bu ookiMargita kaj na kraju s bolovima? Hvala vam jos jednom❤❤❤
Čestitke na prinovi! Da je živ i zdrav. Meni je loše, ne spavam cijelu noć, sad sam i povratila. Viroza ili me ne znam...☹️
one
Hvala puno😘
Pa cek jel te frce u zelucu? Onak ko viroza ,smeta svijetlost,buka??? To su indikacije za virozu..nadam se da nisi ako jesi pobrala da bu jako brzo proslo kvragu i bolestine oveeAk kojim slucajem bude viroza a nemres zdurat povracanje preporucujem reglan tablete👍😌😌😌
Dobro jutro!
Sara i zrinka kako se osjecate?
Meni su prosli ti neki bolovi, ali sinoc dok su trajali upala sam u takvu paniku jedva sam se smirila da mogu zaspati.. Ne znam cemu takva reakcija, prepala sam se poroda i boli i jedva sam se smirila. I sad sam se probudila nekako napeta, spava mi se a ne mogu vise spavati..ne znam skroz cudno se osjecam
Bojim se da ce me bas panika uhvatiti kad pocne sve.
Htjela sam pitati saru i domacicu kako se. Osjecaju ne zrinku ali ubiti pitam vas sve kako ste 😅
Hvala puno😘
Pa cek jel te frce u zelucu? Onak ko viroza ,smeta svijetlost,buka??? To su indikacije za virozu..nadam se da nisi ako jesi pobrala da bu jako brzo proslo kvragu i bolestine oveeAk kojim slucajem bude viroza a nemres zdurat povracanje preporucujem reglan tablete👍😌😌😌
Ma, koma mi je bilo..da, bolovi u želucu, nemoć, opća slabost. Povratila sam dva puta. Bolje je jutros malo.
one
Dobro jutro!
Sara i zrinka kako se osjecate?
Meni su prosli ti neki bolovi, ali sinoc dok su trajali upala sam u takvu paniku jedva sam se smirila da mogu zaspati.. Ne znam cemu takva reakcija, prepala sam se poroda i boli i jedva sam se smirila. I sad sam se probudila nekako napeta, spava mi se a ne mogu vise spavati..ne znam skroz cudno se osjecam
Bojim se da ce me bas panika uhvatiti kad pocne sve.
Neće panika. Bez brige, kad dođe do toga smiriti ćeš se jer ćeš znati da je uskoro gotovo.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji