Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    10. Veljača 2020. 17:16

Hahaahah bas to..trenutak je svaki sat hahaa..😃😃
    Zrinka meni se cini da sinti sve bolje sto tjedni odmicu😃😃😃😃

• Nera20
    10. Veljača 2020. 19:24

Sara super, drago mi je da ste dobro ti bebac 💖
    Izvestavaj nas i dalje 😙😙😙
    I lola i zrinka ce roditi prije mene 🤣
    Ja sam ok.. Iako sam imala do sad malo naporan i malo vise stresan dan, na trenutak sam. Osjetila paniku ali je i proslo... Sad sam samo umorna ali ne osjecam pritisak. 🤪

• lola777
    10. Veljača 2020. 19:47

Nemoj, nemoj, jos je nama prerano.🤣Jedino da nas pricekas do 5-6 mj.Evo i ja sam danas koliko-toliko dobro.Volila bi da sam negdi izasla s malom, ali danas nisam tila zbog onog mog straha za cerviks- da ne pretjeram😉.
    Sad kad imam polu kontrolu nad mislima, sve vise razmisljam i googlam o Zoloftu.Tribala bi vjerovat dr, al ja trszim po internetu clanke i istrazivanja.
    Margita javi sta je dr reka, sutra je jel?
    Sara, super si, ma snaces se jos bolje doma s bebom.Sican se prvih mj dana je bila mi mama, i bilo me malo strah kako cu sama s bebom, al bas tad sam imala najveci mir duse i srca.Ona bi spavala, a ja s gustom sredjivala, peglala.Ma bas lipi osjecaj ispunjenosti.Cak bi znala do 1 u noci po kuci radit, a onda do 2 sebe sredjivala.🤦‍♀️A da me vidis dad, obrve mi se ne da pocupat🤣🤣🤣

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    10. Veljača 2020. 20:10

Eto vidis lola kako ti je bilo lijepo kad si rodila, tako ce biti i ovaj put ❤️
    Samo se nemoj zezati sa skidanjem zolofta, to napravi ko i zadnji put par mj nakon poroda. 

• Cuni
    10. Veljača 2020. 20:13

lola777

Ja isto mislim ka i Margita i ne svidja mi se ta psihicka.Prvo glupo mi je nije za lijekove u trudnoci, a daje ti Praxiten.Najveci laik zna da se Normabel daje u trudnoci, od 2 mg ti nece pomoci za spavanje, ali od 5 ili 10 mg hoce.Onda kaze da ti nece uvijek pomoc Praxiten?????  Na cemu je ona, sta daje nesto sta ne pomaze.Ocito nema dovoljno iskustva s trudnicama i nije upucene za lijekove u trudnoci.Moj ti je savjet da se vratis ovoj prvoj i da je zamolis da ti umjesto Leponexa, koji je antipsihotik i to prilicno jak, da Normabel.

To sam i ja mislila za Normabel, da svatko zna da je dopušten u trudnoći , pa me buni što mi je mlada magistra farmacije rekla da se dobro raspitam  kod ginićke jer ga ona (mr.farm) ne preporuča u trudnoći. A Normabel mi propisala psihijatrica zbog naglog skidanja sa seroxata na početku trudnoće. 

• lola777
    10. Veljača 2020. 20:42

Cuni

lola777

Ja isto mislim ka i Margita i ne svidja mi se ta psihicka.Prvo glupo mi je nije za lijekove u trudnoci, a daje ti Praxiten.Najveci laik zna da se Normabel daje u trudnoci, od 2 mg ti nece pomoci za spavanje, ali od 5 ili 10 mg hoce.Onda kaze da ti nece uvijek pomoc Praxiten????? Na cemu je ona, sta daje nesto sta ne pomaze.Ocito nema dovoljno iskustva s trudnicama i nije upucene za lijekove u trudnoci.Moj ti je savjet da se vratis ovoj prvoj i da je zamolis da ti umjesto Leponexa, koji je antipsihotik i to prilicno jak, da Normabel.
    To sam i ja mislila za Normabel, da svatko zna da je dopušten u trudnoći , pa me buni što mi je mlada magistra farmacije rekla da se dobro raspitam kod ginićke jer ga ona (mr.farm) ne preporuča u trudnoći. A Normabel mi propisala psihijatrica zbog naglog skidanja sa seroxata na početku trudnoće.

Nijedan lijek one nece preporuciti. Ja bi pitala za antibiotik koji sam vec uzimala pa bi ova rekla, a to pitajte dr.Psihijatri i ginekolozi to bolje znaju.

• lola777
    10. Veljača 2020. 20:44

Margita0407

Samo se nemoj zezati sa skidanjem zolofta, to napravi ko i zadnji put par mj nakon poroda.

Prosli put nisam pila Zoloft, nego 1/4 Leponexa i stala s njim par dana prije poroda.

• Domaćica
    10. Veljača 2020. 20:48

lola777

Margita0407

Prosli put nisam pila Zoloft, nego 1/4 Leponexa i stala s njim par dana prije poroda.

Mene sad sve o lijekovima zanima! Znam da je jak Leponex. Ima li on nuspojava kad se počne piti! Kako  se skidati s njega?! Mene to kod svih lijekova brine...

one

• Domaćica
    10. Veljača 2020. 20:55

Cuni

lola777

Ja isto mislim ka i Margita i ne svidja mi se ta psihicka.Prvo glupo mi je nije za lijekove u trudnoci, a daje ti Praxiten.Najveci laik zna da se Normabel daje u trudnoci, od 2 mg ti nece pomoci za spavanje, ali od 5 ili 10 mg hoce.Onda kaze da ti nece uvijek pomoc Praxiten????? Na cemu je ona, sta daje nesto sta ne pomaze.Ocito nema dovoljno iskustva s trudnicama i nije upucene za lijekove u trudnoci.Moj ti je savjet da se vratis ovoj prvoj i da je zamolis da ti umjesto Leponexa, koji je antipsihotik i to prilicno jak, da Normabel.
    To sam i ja mislila za Normabel, da svatko zna da je dopušten u trudnoći , pa me buni što mi je mlada magistra farmacije rekla da se dobro raspitam kod ginićke jer ga ona (mr.farm) ne preporuča u trudnoći. A Normabel mi propisala psihijatrica zbog naglog skidanja sa seroxata na početku trudnoće.

Svatko drugačije govori. Onda se ti snađi u 100 različitih mišljenja. Kako je trudnoća prošla/ prolazi bez antidepresiva, Cink?

one

• Domaćica
    10. Veljača 2020. 20:55

Domaćica

Cuni

lola777

Svatko drugačije govori. Onda se ti snađi u 100 različitih mišljenja. Kako je trudnoća prošla/ prolazi bez antidepresiva, Cink?

Pardon, Cuni! 🙂

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.