Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    09. Veljača 2020. 16:07

I mene zanima.Sigurno je fiz.iscrpljena, al sta je sa psihom?🤔🙂

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    09. Veljača 2020. 16:11

Jeste li mozda imali iskustva sa kao grcem s live strane nekih 5 cm od pupka.
    Pretpostavljam da je to maternica, prije 2-3 ure sam napravila neki pokret i kao da mi je otada taj dio se ukljestija
    Eto mene s pitanjima🤦‍♀️

• Nera20
    09. Veljača 2020. 16:22

Pa mozes ti imati lagane grceve kao lazne trudove cijelu trudnocu, ili od pola trudnoce i to se smatra normalnim. Eto mene sinoc grcilo svako malo mislila sam da je to to.. Zaspala, i danas nista 😕
    Tako da svasta se nesto unutra dogada. 

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 16:28

lola777, zanima me jesi ti imala problema s nesanicom? Je l u tome Zoloft može pomoći?Ja nekad ni s Praxitenom ne mogu zaspati 😌,noćas nisam skoro ništa, dobro povraćala sam, ali, premorena sam više...😣

one

• lola777
    09. Veljača 2020. 16:52

Domaćica

lola777, zanima me jesi ti imala problema s nesanicom? Je l u tome Zoloft može pomoći?Ja nekad ni s Praxitenom ne mogu zaspati 😌,noćas nisam skoro ništa, dobro povraćala sam, ali, premorena sam više…😣

Jesam, oko Bozica mi se desio ogroman preokret u spavanju i ti napadaji panike u noci.Doslovno u 3 dana sam spavala mozda 2 sata.Tad mi se i desilo da sam " pukla" i potrazila pomoc.Zoloft je jako dobar antidepresiv i naravno da pomaze i u spavanju, ali ne odmah.Zato u medjuvremenu moras uzimati npr.Normabel.Bar tih 7 -10 dana dok ovaj ne pocme djelovati.Meni Praxiten nije nikad odgovarao.Stvarao mi je nervozu.Samo Helex ili Normabel su mi bili dobri.Ma da bar imas Normabel od 5 mg ili sutra zovni dr.Stvarno mislim da bi ti bolje pomoga.

• lola777
    09. Veljača 2020. 16:53

Margita0407

Pa mozes ti imati lagane grceve kao lazne trudove cijelu trudnocu, ili od pola trudnoce i to se smatra normalnim. Eto mene sinoc grcilo svako malo mislila sam da je to to.. Zaspala, i danas nista 😕
    Tako da svasta se nesto unutra dogada.

Ovo cak nije ni grc, nego doslovno kao da se nesto uklijestilo.

• Nera20
    09. Veljača 2020. 17:00

Domacica odi po normabel od 5mg,preporoditi ces se. 
    Mene zna tako pod rebrima ukljestiti, pa u preponi koda mi noga propadne a vjv sam imala i taj osjecaj u trbuhu. Sigurna sam da je sve ok, beba se vrti unutra, pomicu se organi kako raste.. To je kaos unutra. 

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 17:05

lola777

Domaćica

lola777, zanima me jesi ti imala problema s nesanicom? Je l u tome Zoloft može pomoći?Ja nekad ni s Praxitenom ne mogu zaspati 😌,noćas nisam skoro ništa, dobro povraćala sam, ali, premorena sam više…😣

Jesam, oko Bozica mi se desio ogroman preokret u spavanju i ti napadaji panike u noci.Doslovno u 3 dana sam spavala mozda 2 sata.Tad mi se i desilo da sam " pukla" i potrazila pomoc.Zoloft je jako dobar antidepresiv i naravno da pomaze i u spavanju, ali ne odmah.Zato u medjuvremenu moras uzimati npr.Normabel.Bar tih 7 -10 dana dok ovaj ne pocme djelovati.Meni Praxiten nije nikad odgovarao.Stvarao mi je nervozu.Samo Helex ili Normabel su mi bili dobri.Ma da bar imas Normabel od 5 mg ili sutra zovni dr.Stvarno mislim da bi ti bolje pomoga.

Ma, probala sam prije Normabel od 5 mg i ništa, to je bilo možda jednom u životu. Nisam više pametna. 

one

• lola777
    09. Veljača 2020. 17:17

Kad imas kod psihijatra? U kojem gradu si? Mozda ti mogu preporuciti nekog ako si blizu Splita.Znam da je meni cak rekao par dana da uzimam 10 mg prije spavanja
    Uzela bila 1 dan, a onda bi od 5 mg i naspavala bi se.Ne znam popricaj s dr da te vise shvati ozbiljno i da ti Praxiten ne pomaze.

• Nera20
    09. Veljača 2020. 17:19

Meni je kad sam imala jaku nesanicu pomogao normabel ali 5mg preko dana i 10mg prije spavanja. Kasnije 7mg predvecer bi bilo dosta da me umiri i da kasnije mogu zaspati. Neki dan sam popila 5mg prije spavanja i bilo je ok. Koliko mg praxitena popijes? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.