Sigurno te zelucana viroza uhvatila! Aj to ne traje dugo, odmaraj koliko mozes. Sta drugo...
Margita,kako si sad? Mislim da te na paniku nesvjesno potakla situacija sa Sarom pa si se pripala i razmisljala.To su ta razmisljanja koja nas i ubijaju i to scekivanje.Mislim da kad stvarno krene neces biti u panici.
Domacica, jeli se smirilo stanje? Jeli imas temp?
Sara, kakve su emocije? Jesu li prosle one misli koje si imala prije i koje su te plasile? Jeli prevladavaju veseli osjecaji ?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Zrinka, sta si rekla tribamo bit zadovoljne s ovim stanjem, s obzirom kako je bilo.I vidi se da to lipo kontroliras.
Margita,kako si sad? Mislim da te na paniku nesvjesno potakla situacija sa Sarom pa si se pripala i razmisljala.To su ta razmisljanja koja nas i ubijaju i to scekivanje.Mislim da kad stvarno krene neces biti u panici.
Domacica,jeli se smirilo stanje? Jeli imas temp?
Sara, kakve su emocije? Jesu li prosle one misli koje si imala prije i koje su te plasile? Jeli prevladavaju veseli osjecaji ?
Malo bolje, nemam temp
one
Lola a to i muz kaze da se ne brinem u vezi panike jer cu ionako za bolove uzeti plin koji se udise pa ce me to opustiti...
A ne znam...cekam da krene vec jednom.
Lola a to i muz kaze da se ne brinem u vezi panike jer cu ionako za bolove uzeti plin koji se udise pa ce me to opustiti…
A ne znam…cekam da krene vec jednom.
A i plin imate u rodilistu??? Iznenadila sam se i da je Sara dobila epiduralnu, jer navodno je u Splitu izbjegavaju jer nema anesteziologa.
Saro cestitam...nek je ziv i zdrav i samo nek je proslo sve dobro ❤️❤️❤️
Da ima taj plin.dosta pomogne! Pa sara je radala u zg jel tako?
Je, mislim Merkur ili Petrova ?
Da, ma nisam te dobro skuzila kad si napisala da u splitu izbjegavaju davati epi jer nema dovoljno anastezijologa.. Pa sam povezala da mislis da je sara radala u splitu 😂
Zanima me kako se sara sad osjeca 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji