Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    09. Veljača 2020. 08:46

Sigurno te zelucana viroza uhvatila! Aj to ne traje dugo, odmaraj koliko mozes. Sta drugo... 

• lola777
    09. Veljača 2020. 12:28

Margita,kako si sad? Mislim da te na paniku nesvjesno potakla situacija sa Sarom pa si se pripala i razmisljala.To su ta razmisljanja koja nas i ubijaju i to scekivanje.Mislim da kad stvarno krene neces biti u panici.
    Domacica, jeli se smirilo stanje? Jeli imas temp?
    Sara, kakve su emocije? Jesu li prosle one misli koje si imala prije i koje su te plasile? Jeli prevladavaju veseli osjecaji ?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    09. Veljača 2020. 12:32

Zrinka, sta si rekla tribamo bit zadovoljne s ovim stanjem, s obzirom kako je bilo.I vidi se da to lipo kontroliras.

• Domaćica
    09. Veljača 2020. 12:53

lola777

Margita,kako si sad? Mislim da te na paniku nesvjesno potakla situacija sa Sarom pa si se pripala i razmisljala.To su ta razmisljanja koja nas i ubijaju i to scekivanje.Mislim da kad stvarno krene neces biti u panici.
    Domacica,jeli se smirilo stanje? Jeli imas temp?
    Sara, kakve su emocije? Jesu li prosle one misli koje si imala prije i koje su te plasile? Jeli prevladavaju veseli osjecaji ?

Malo bolje, nemam temp

one

• Nera20
    09. Veljača 2020. 13:01

Lola a to i muz kaze da se ne brinem u vezi panike jer cu ionako za bolove uzeti plin koji se udise pa ce me to opustiti...
    A ne znam...cekam da krene vec jednom. 

• lola777
    09. Veljača 2020. 13:14

Margita0407

Lola a to i muz kaze da se ne brinem u vezi panike jer cu ionako za bolove uzeti plin koji se udise pa ce me to opustiti…
    A ne znam…cekam da krene vec jednom.

A i plin imate u rodilistu??? Iznenadila sam se i da je Sara dobila epiduralnu, jer navodno je u Splitu izbjegavaju jer nema anesteziologa.

• Nera20
    09. Veljača 2020. 13:16

Da ima taj plin.dosta pomogne! Pa sara je radala u zg jel tako? 

• Zrinka1
    09. Veljača 2020. 13:16

Saro cestitam...nek je ziv i zdrav i samo nek je proslo sve dobro ❤️❤️❤️

• lola777
    09. Veljača 2020. 13:40

Margita0407

Da ima taj plin.dosta pomogne! Pa sara je radala u zg jel tako?

Je, mislim Merkur ili Petrova ?

• Nera20
    09. Veljača 2020. 14:14

Da, ma nisam te dobro skuzila kad si napisala da u splitu izbjegavaju davati epi jer nema dovoljno anastezijologa.. Pa sam povezala da mislis da je sara radala u splitu 😂
    Zanima me kako se sara sad osjeca 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.