Ne znam...mi ti ni ne savjetujemo antidepresiv nego normabel kao zamjenu za praxiten, oni spadaju u istu grupu lijekova.
Ne znam…mi ti ni ne savjetujemo antidepresiv nego normabel kao zamjenu za praxiten, oni spadaju u istu grupu lijekova.
👍
one
Dobro jutro!
Sara i zrinka kako se osjecate?
Meni su prosli ti neki bolovi, ali sinoc dok su trajali upala sam u takvu paniku jedva sam se smirila da mogu zaspati.. Ne znam cemu takva reakcija, prepala sam se poroda i boli i jedva sam se smirila. I sad sam se probudila nekako napeta, spava mi se a ne mogu vise spavati..ne znam skroz cudno se osjecam
Bojim se da ce me bas panika uhvatiti kad pocne sve.
To sam isto i ja mislila al doslovno i vjeruj mi iznenadila samu sebe,hladne glave,malo sam se tresla ajde od soka i tog al evo jos nisam svijesna da je toto,alo se odvilo,tu je dobro i super se snalazim za sad ali nemam jos taj dojam oki to je moja beba,onak sve odradujem malo prazno ali prvo mi je pa valjda i to 😄😄
Viidit cemo dalje..tocno znam o cem pricas i velim i ja sam tako,kad bi nes bolucnulo meni bi bilo isss panika..
Margita, danas sam manje vise ok.Ono ne mogu ja biti nikad 100% super, al danas sam na nekih 75 % 🙂.Sta si ti rekla, osjetim nekad sjetu i tugu, bez razloga.I meni padne napamet kako ce to izgledati, hoce li moja starija pokazivat ljubomoru, pa me strah od noci da ne bi nju opet uhvatilo lupanje srca i strah.Pa onda mislim mozda joj je to reakcija na moju trudnocu.Iako dosad nije ljubomorna, mazi trbuh i tako.Onda razmisljam hocu li ih jednako voljeti i sl.Dugo smo ja i ona bile same i mislila da ce tako ostati pa razmisljam sta je u njenoj glavici.Muz bi uvik reka vama dvima ko da niko ne treba.Vidis da smo svi u nekim razmisljanjima.
Ma pozotiva.djeca vole malu djecu o bebe vjeruj .. Ne stignem bas odg hahhaah pa cu poslije do kraja.hvatam vas
Dobro jutro!
Sara i zrinka kako se osjecate?
Meni su prosli ti neki bolovi, ali sinoc dok su trajali upala sam u takvu paniku jedva sam se smirila da mogu zaspati.. Ne znam cemu takva reakcija, prepala sam se poroda i boli i jedva sam se smirila. I sad sam se probudila nekako napeta, spava mi se a ne mogu vise spavati..ne znam skroz cudno se osjecam
Bojim se da ce me bas panika uhvatiti kad pocne sve.To sam isto i ja mislila al doslovno i vjeruj mi iznenadila samu sebe,hladne glave,malo sam se tresla ajde od soka i tog al evo jos nisam svijesna da je toto,alo se odvilo,tu je dobro i super se snalazim za sad ali nemam jos taj dojam oki to je moja beba,onak sve odradujem malo prazno ali prvo mi je pa valjda i to 😄😄
Viidit cemo dalje..tocno znam o cem pricas i velim i ja sam tako,kad bi nes bolucnulo meni bi bilo isss panika..
Treba ti sad malo vremena da dodes sebi i uhvatis neku rutinu dana pa ces nam onda reci kako si psihicki, znas da sve mi strepimo kako cemo biti nakon poroda 😅
Saro, jos si pod sokom to je normalno, tako cu vjerovatno i ja...
Mene najvise zanima kad dodes kuci i kad ti se sve slegne kako ce ti biti, mislim i fizicki i psihicki...
Ja stalno razmisljam kako cu ja kad rodim aj dobro porod i te prve dane u bolnici i nekako al kad dodem kuci i kad mi se to sve slegne, hocu se vratit na staro i hocu li biti dobra mama bebi ocu moc to i ocu li uopce znat brinut se o njemu i takve stvari jaooo mozda zvuci kao glupost al to vam meno prolazi kroz glavu, jel to normalno ?a da ne spominjem ono hocu ga volit i te gluposti 🤭
Zrinka te misli koliko sam citala inace imaju mame jer realno je da se bojis, samo sta ja ipak mislim da nama taj strah je malo pojacan.ko sta sam ja dns frendici ispricala kako me strah i panika uhvatila kad me pocelo boliti sinoc,ona kaze to je normalno da se bojis poroda i boli svima nam je tako bilo.. Ali ja se ne sjecam da sam se pred prva dva poroda toliko uplasila da bi se sva preznojila, osjetila pritisak, uzlupalo se srce, misli u neredu.. Ipak je anksioznost i tjeskoba... Normalno je sve sta mi mislimo i bojimo se samo sta nama to potakne tu anksioznost.
Zrinka te misli koliko sam citala inace imaju mame jer realno je da se bojis, samo sta ja ipak mislim da nama taj strah je malo pojacan.ko sta sam ja dns frendici ispricala kako me strah i panika uhvatila kad me pocelo boliti sinoc,ona kaze to je normalno da se bojis poroda i boli svima nam je tako bilo.. Ali ja se ne sjecam da sam se pred prva dva poroda toliko uplasila da bi se sva preznojila, osjetila pritisak, uzlupalo se srce, misli u neredu.. Ipak je anksioznost i tjeskoba… Normalno je sve sta mi mislimo i bojimo se samo sta nama to potakne tu anksioznost.
Pa da ja isto razumijem da je normalno bojat se neceg pogotovo tako neceg s cim se susreces prvi puta u zivotu kao ja... Al problem je u tome sto je prepojacano kod mene (nas) i zato mislim da drugima nije kao meni tj. kao nama... Kod nas je svaki osjecaj i svaki strah puno vise pojacan nego kod ostalih koji nemaju taj problem...i to me bas zivcira, nadam se da ce se to sve povuc nakon poroda 🙄
Druge trudnice imaju iste strahove ali nemaju uz to ovaj pritisak u prsima, nemir, napetost.. Ali eto vidis koliko nas ima sa ovim stanjem, samo dok malo po google prodes skuzis kako je to cesti problem.
Ja sve nade polazem u to da cemo ozdraviti kad rodimo i kad nam se razina hormona smanji.
Nisam stigla prije odgovoriti.Slazem se da sve mame razmisljaju o tome, u biti vjerojatno promisle o tome, a mi kakve jesmo to razmatramo, analiziramo i postavljamo pitanje na pitanje.Pa imamo griznju savjesti zasto tako mislimo i samo se vrtimo u krug.A mislim da se one lose mame i ne pitaju ove stvari, tako da mislim da smo ipak dobre mame i osobe i da cemo biti to i dalje.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji