Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zrinka1
    10. Veljača 2020. 00:37

Da Margita i ja se nadam da ce proci kad rodimo, to me najvise i plasi da nece proci i da zbog togs necu biti dobra mama... Al ima i toga sto Lola kaze, sve i da ostanem ovakva mislim da cu opet biti bolja od vecine, u biti mislim da cu svims i biti dobra samo sebi necu jer cu znati da to nisam stara ja...
    Al iskreno u dubini duse ja znam da cemo se sve vratit na staro, jer realno kad pogledamo dopisivanje od prije mjesec dana i sada ogromna je razlika i vidi se koliko nam je vec sad bolje i mislim da kad dode beba nakon nekog vremena cemo i zaboraviti na ovo sve... 

• Nera20
    10. Veljača 2020. 11:14

I ja mislim da ce nam proci bas zbog toga jer nam ide na bolje u svakom slucaju. 
    Kako ste dns?
    Ja sam ok.. Jos nista od poroda, ni sluzni ni plodna voda.. Sutra imam pregled napokon. 
    Psihicki sam ok, mislim da nema pritiska, vise ni ne znam procjeniti 😂
    Muz je slobodan pa cu malo van kuce.. Nisam bila nigdje zadnja 2 dana. 

• Domaćica
    10. Veljača 2020. 12:10

Ide nekako, čim sam spavala bolje. Večeras imam i meditaciju skupnu pa ću se maknuti od kuće malo. 

one

• lola777
    10. Veljača 2020. 12:39

I ja sam dobro spavala, skupljam hrabrost da prestanem i s ova 2 mg Normabela prije spavanja.Vise mi dodje kao neka sigurnost.Ja bi cak i Zoloft izbacila kad udjem u 9 mj.Nadam se da cu uspit iako je dr rekla da ne tribam prekidat. Kod mene ta lagana napetost postoji na trenutke, ali vise sta si je sama nabijem.Sinoc je mala odmah zaspala bez anksioznosti pa mi je bilo lakse.Nadam se da nece bit problema s tim barem kod nje.A Zrinka to je istina najgora budes sebi jer nastojis da to dijete ne osjeti i bar sam ja tila da joj nadoknadit ono sta je prosla sa mnom u trudnoci.Mozda budete i previse zastitnicki se ponasale.Citala sam neke savjete da djete preuzima obrasce ponasanja od mame pa sam i zbog toga tuzna jer mozda od mene vidi tu zabrinutost i napetost pa zelim to promijeniti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    10. Veljača 2020. 13:33

Margita0407

I ja mislim da ce nam proci bas zbog toga jer nam ide na bolje u svakom slucaju.
    Kako ste dns?
    Ja sam ok.. Jos nista od poroda, ni sluzni ni plodna voda.. Sutra imam pregled napokon.
    Psihicki sam ok, mislim da nema pritiska, vise ni ne znam procjeniti 😂
    Muz je slobodan pa cu malo van kuce.. Nisam bila nigdje zadnja 2 dana.

Javi kak je proslo..hvatam vas tu i tam jer spavam samo 1 h dnevno pa nemam vremena,vec znate kak je😃Drzim fige da se pokrene na najbolji nacin,mozda te opusti izlazak od doma ,mene je to ocito pokrenulo

S@r@
    10. Veljača 2020. 13:35

lola777

I ja sam dobro spavala, skupljam hrabrost da prestanem i s ova 2 mg Normabela prije spavanja.Vise mi dodje kao neka sigurnost.Ja bi cak i Zoloft izbacila kad udjem u 9 mj.Nadam se da cu uspit iako je dr rekla da ne tribam prekidat. Kod mene ta lagana napetost postoji na trenutke, ali vise sta si je sama nabijem.Sinoc je mala odmah zaspala bez anksioznosti pa mi je bilo lakse.Nadam se da nece bit problema s tim barem kod nje.A Zrinka to je istina najgora budes sebi jer nastojis da to dijete ne osjeti i bar sam ja tila da joj nadoknadit ono sta je prosla sa mnom u trudnoci.Mozda budete i previse zastitnicki se ponasale.Citala sam neke savjete da djete preuzima obrasce ponasanja od mame pa sam i zbog toga tuzna jer mozda od mene vidi tu zabrinutost i napetost pa zelim to promijeniti.

Ma bit ce dobro vjeruj,vise bi mogla pokupit navike tipa ciscenje i pedantnost i tako nesto.znm iz iskustva od svoje mame i mene jahaah😜😂😂😂

S@r@
    10. Veljača 2020. 13:39

Zrinka1

Da Margita i ja se nadam da ce proci kad rodimo, to me najvise i plasi da nece proci i da zbog togs necu biti dobra mama… Al ima i toga sto Lola kaze, sve i da ostanem ovakva mislim da cu opet biti bolja od vecine, u biti mislim da cu svims i biti dobra samo sebi necu jer cu znati da to nisam stara ja…
    Al iskreno u dubini duse ja znam da cemo se sve vratit na staro, jer realno kad pogledamo dopisivanje od prije mjesec dana i sada ogromna je razlika i vidi se koliko nam je vec sad bolje i mislim da kad dode beba nakon nekog vremena cemo i zaboraviti na ovo sve…

Neces ni mislit vise na depresiju,kod mene je vise sok kaj je to kraj,ja sam si mislola da nece nikad bit kraja haahaha,nevjerovatno mi je jos,beba je super i s njom ide ko po loju,da cu ja sve i jedno presvlacenje radit,zvat samo kad nemrem bas nakon sat vremena namjestit za podoj jer je pospana a to je samo jednom bilo ,da cu imat tu snagu da samo 1 h dnevno spavam,pa to ti je sve cudno .
    Malo me mozda brine kaj nemam bas onaj osjecaj ono meni je moj mali najlijepsi ,da aam mama jos nemam to.nestvarno mi je i na momente me plasi al nekako uopce ne gledam kak ce doma bit vec cekam da vidim kak bude...ak nebu ma ic cu po pomoc ak nene.boze moj😃😃😃😃
    Nekako sve polako,nisam ni nadobudna cak puno a mislila sam da budem.
    Da mi nije bilo ovog foruma poludila bi 

S@r@
    10. Veljača 2020. 13:41

Domaćica

Ide nekako, čim sam spavala bolje. Večeras imam i meditaciju skupnu pa ću se maknuti od kuće malo.

Zbilja probaj jos vidjet s nekim ljecnikom za drugu terapiju i super je da se uopce i za ovo trudis meditacija i vise misljenja.
    Sta god da je uz tebe smo samo otvoreno kazi sto te muci kak god da je,ljudi smo i Lola super kaze pa jos cemo i bolke mame bit i vec jesmo jer se brinemo,a neko ni to samo sto i mi sumnjamo same u sebe to je ono nema sigurnosti u samog sebe i onda nelagoda ..

• Zrinka1
    10. Veljača 2020. 16:01

Cao cure, vidim da ste danas oke manje vise i ja sam.. Imam nekih obaveza i tako, ni ne razmisljam puno...
    Saro, drago mi je da si za sada super i bas zelim da tako i ostane, i imas pravo nemoj mislit sta ce biti kasnije zivi za trenutak i uzivaj u bebi ❤️

• Domaćica
    10. Veljača 2020. 16:59

Zrinka1

Cao cure, vidim da ste danas oke manje vise i ja sam.. Imam nekih obaveza i tako, ni ne razmisljam puno…
    Saro, drago mi je da si za sada super i bas zelim da tako i ostane, i imas pravo nemoj mislit sta ce biti kasnije zivi za trenutak i uzivaj u bebi ❤️

Super rečeno, "živi za trenutak" ,da nam je tako svaki dan, bez onoga šta ako...odmah ni problema ne bi imale. 🙂

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.