Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    07. Veljača 2020. 13:21

Super, mozda rodis prije mene 🤣
    Ja ne znam kako sam... Malo dobro, malo lose. Malo mi se place, malo ne... Ne znam. 

• lola777
    07. Veljača 2020. 13:49

Bog, cure,
    Evo i mene s pregleda i hvala Bogu, beba je dobro,moj cerviks odrzan
    Kaze dr da se opustim, da sve lipo napreduje, a ja i opustanje na vi🤣.Pred pregled sam bila bas nervozna, ali manje nego inace tako da to pripisujem Zoloftu. Kaze dr bolova ce te imati raznih, bitno da to nisu trudovi koji traku 10 pa 5 min.Sta vas je do sad bolilo nije uzrokovalo otvaranje  pa ne obracajte paznju na bolove.Ma bas...
    Psiha mi je tako, tako.Noc standardno spavala 2- 3 budenja na wc. Sta je Margita rekla ne znam definirati kako sam.
    Sara, beba se sprema, jos malo 👏.Nakon termina su pregledi svako 2 dana- gledaju plodnu vodu.Uglavnom brzooo ce.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1
    07. Veljača 2020. 13:49

S@r@

Jutrooo curke💙
    Spremna za pregled pa krecem,ako s ene varam Margiti je termin pa i nju kaci pregled jel?
    Lola ti isto ides na pregled?
    Etooo petak je taj dan d..hahahhaaha
    Drzim fige da svima dobro prode😘
    Zrinka nadam se da bus se ti naspavala za mene hahhahaah😂😂😂 postonja nisam nocasVrlo moguce da je pretjerana briga al sve u svemu kako Lola kaze i to je jedan oblik anksioznosti i nedaj da preraste u nesto vise ako je samo to,razumijemo tvoju brigu svakako

Ma ja se naspavam za sve tri haahha odem oko ponoci, pola 1 i spavam do podne 🤭
    Jao saro bas mi je drago, znaci mogla bi uskoro rodit 😁😁... 
    Lola-javi kako je prosao tvoj pregled ❤️

• Zrinka1
    07. Veljača 2020. 13:51

lola777

Bog, cure,
    Evo i mene s pregleda i hvala Bogu, beba je dobro,moj cerviks odrzan
    Kaze dr da se opustim, da sve lipo napreduje, a ja i opustanje na vi🤣.Pred pregled sam bila bas nervozna, ali manje nego inace tako da to pripisujem Zoloftu. Kaze dr bolova ce te imati raznih, bitno da to nisu trudovi koji traku 10 pa 5 min.Sta vas je do sad bolilo nije uzrokovalo otvaranje pa ne obracajte paznju na bolove.Ma bas…
    Psiha mi je tako, tako.Noc standardno spavala 2- 3 budenja na wc. Sta je Margita rekla ne znam definirati kako sam.
    Sara, beba se sprema, jos malo 👏.Nakon termina su pregledi svako 2 dana- gledaju plodnu vodu.Uglavnom brzooo ce.

Uglavnom i tvoj je prosao dobro... Nemoj se zamarat puno, pokusaj se stvarno malo opustit i ne razmisljat o tome puno bit ce kako bude, a vjerujem da ce sve biti dobro.. 

• lola777
    07. Veljača 2020. 13:54

Ma ja se naspavam za sve tri haahha odem oko ponoci, pola 1 i spavam do podne 🤭
    Jao saro bas mi je drago, znaci mogla bi uskoro rodit 😁😁…
    Lola-javi kako je prosao tvoj pregled ❤️

Evo smo pisale u isto vrime.Post prije tvoga o pregledu.😁
    Margita, tebi je danas termin, zar nema pregled tu svako 2 dana nakon sta prodjes termin?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    07. Veljača 2020. 14:03

Nema pregleda 🤦‍♀️tek za 7 dana. Glupo znam... 

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:10

Rodila bu prije nego za tih 7 dana haahaaha...😄
    Pa i bolje,manje si opterecen i ta cackanka nisu dobra samo provociraju.Lolaa pa vrhunski💪ne umanjuje bol i brigu kod nas to sigurno al sad znas da ni cerviks nije,sta sa brisevima?
    Lako je rec opusti se xD njima kaj su s druge strane price ..Zrinka pa to je to hahahaha ,fino si se naspavala,za pozeljet,kad je tvoj neki pregled?😄😄😄

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:10

https://postimg.cc/w1D5wfh0To su moje kontrakcije,trudova za sad nista hahaah al dobro ajde 

S@r@
    07. Veljača 2020. 14:12

Margita0407

Super, mozda rodis prije mene 🤣
    Ja ne znam kako sam… Malo dobro, malo lose. Malo mi se place, malo ne… Ne znam.

Nije mi drago cut :/ proc ce kroz dan vjerojatno al sad je ta i napetost mozda kad ce sta ce...sve mix svega i uzbuenja i straha i tog stanja opcenito

• Zrinka1
    07. Veljača 2020. 14:20

S@r@

Rodila bu prije nego za tih 7 dana haahaaha…😄
    Pa i bolje,manje si opterecen i ta cackanka nisu dobra samo provociraju.Lolaa pa vrhunski💪ne umanjuje bol i brigu kod nas to sigurno al sad znas da ni cerviks nije,sta sa brisevima?
    Lako je rec opusti se xD njima kaj su s druge strane price ..Zrinka pa to je to hahahaha ,fino si se naspavala,za pozeljet,kad je tvoj neki pregled?😄😄😄

Ma moj kod ginekologa tek 17-og hhah al dobro se osjecam pa mi je dobro sto nije prije... Najvise me brine to ako budem imala bolove kao Lola a moram cekat do termina... E to ce bit zajebano, al nadam se da necu imati bolove bas takve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.