Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    06. Veljača 2020. 17:48

Nisam bas pohvatala, u prvoj trudnoci si imala problem sa depresijom ili u drugoj? 

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 17:59

Margita0407

Nisam bas pohvatala, u prvoj trudnoci si imala problem sa depresijom ili u drugoj?

U drugoj prvo vrijeme jer nije bila planirana. Mene vise pogadja ova postporodajna depra nego predporodajna 🤔

url=https://lilypie.com]

• Nera20
    06. Veljača 2020. 18:07

Da i meni je valjda okidac svega to sta nisam planirala trecu ni u najludim snovima.
    Postporodajna zna biti gadna, obrati se nekom strucnom nemoj se boriti sama i misliti proci ce...

S@r@
    06. Veljača 2020. 18:41

Slozila bi se..ako mislis da nije samo umor ,nemoj trpit,ak je trajalo 2 god .prije neki strah kaka sam procitala.pa nebus se patila 2 god.
    Kad rodim i sama mislim da ak se jave strahovi koji nisu u granici pozeljnog ako nisu opravdani tj.i kaos da sam vec luda od misli,pravac ljecnik..nije lose mozda samo porazgovarat o sojecajima,mozda je to neko doba prilagodbe al ak ne prestaje u traje nema smisla onda.

• Nera20
    06. Veljača 2020. 19:02

Tako sam i ja rekla....meni i pise u trudnickom kartonu napomena da se treba pripaziti na postporodajnu nakon poroda.. 

• Zrinka1
    06. Veljača 2020. 19:13

Stelle123

Margita0407

U drugoj prvo vrijeme jer nije bila planirana. Mene vise pogadja ova postporodajna depra nego predporodajna 🤔

A kako se tocno osjecas? I kakve misli imas? Mislim ako zelis pricati o tome?
    Mi jos nismo rodile i bojimo se da nakon porodaja nebi upale u to stanje, pa ako nam mozes ispricati nesto vise. 

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 20:03

Ne znam jel to postporodajna ili je kombinacija moje hipohondtije itd. Bas sam gledala u Americi njih pedijatri na ovim mjesecnim pregledima ispituju kako se osjecaju. Kad si s djetetom od 0/24 onda stalno buljis u njega pa sve sto ti je nepoznato guglas i nadjes svasta nesto. Recimo, zutica. 50 posto djece ima zuticu koju mozes smatrati benignim porodajnim stanjem. Onda uguglas da visoke razine bilirubina mogu izazvat ostecenje mozga, da je povezano s neurorizikom itd. E sad nije to da ti nakon 5 dana znas da se to dogodilo, nego tek nakon nekoliko mjeseci kad dijete pocinje zaostajat za vrsnjacima u psihomotornom razvoju. A ti svaki dan buljis i pokusavas skuzit ima li neki novi simptom i sl. I tako bilo sto sto primjetis guglas pa pokusavas nac opravdanje. Lako si ufilmas da je nesto tako kako tamo pise. 

• Nera20
    06. Veljača 2020. 20:08

A da li imas osjecaj tjeskobe u prsima? Depresivne misli? Ili samo strah za dijete od bolesti? 

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 20:24

Margita0407

A da li imas osjecaj tjeskobe u prsima? Depresivne misli? Ili samo strah za dijete od bolesti?

A u biti vise je to strah da i ako je nesto da neces na vrijeme prepoznati dok se jos nesto moze napravit. Nemam osjecaj tjeskobe. Definiraj depresivne misli. 

• Nera20
    06. Veljača 2020. 20:29

Pa tako da se osjecas bezvoljno, prazno...
    Bas se puno brines 😢 tako ti je bilo i sa prvim kceri? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.