Kolko te mi tu ispitujeno ko psih.😂😂
Hmmm mogla bi dublje razmislit kako se osjecas cisto da mozda naslutis sta se desava,mozda je anksiozbost a nozda na posljetku nije...
A najvise te mislim i jede tonkaj si stalno s djetetom pa samo njega i primjecujes,svaku sitnicu jos kad imas prostora za googlanje oa se sam jos vise splasis...
Gadan je i to osjecaj..
Samo sam jednom u zivo vidjela post.porodajnu d. ,kaze ta osoba da je mislila da ce joj uzet djete svi kajnsu dosli gledat,nije uopce imala interes za djete u pocetku,totalni ignor,kad bi mala plakala issss pa to bi bilo deranje da prestane vise..grozno...poslike je proslo samo od sebe nakon mj dama ili dva ,al mislim da je i terapija pala al nisam htjela previse zadirat u to..
Mislim da se tvoj poremecaj zove opsesivno- kompulzivni poremecaj.Znaci fiksiras se na neku stvar, ideju, misao i razradjujes je, analiziras i ispitujes.Ta fiksacija moze biti vezana za bilo sta ili koga.Sebe, jedno dijete, drugo, na muza i sl.Ovaj poremecaj moze se odnositi na misaone smetnje, a moze npr. i ici na ponavljanje radnji...pranje ruku, slaganje po nekom rasporedu i sl.To se meni ovako cini, ali naravno da to strucnjak treba ocijeniti.Iz ovog poremecaja moze nastati depresija i on spada takodjer u anksiozne poremecaje
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da ,moze i to bit ako je osjecaj bas fiksiran za nesto oderedeno..
Nista od toga nije ugodno i lako :/
Curke zelim cam svima laku noc ,da vam prode brzo i bez puno budenja,mozganja.😘😘
Laku noc vam❤ i pisemo se sutra.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Meni to ne izgleda kao depresija ili anksioznost... Vise mi lici na ovo sto je Lola rekla... Nije to ni postporodajna nego pretjerana briga, samo se malo pokusaj opustit ako mozes i ne guglat puno,meni to doktor uvijek kaze samo nemoj guglat jer ba internetu pisu svakakve gluposti sto nemaju veze s icim.. Slusaj doktora ili pedijatra i radi kako ti oni kazu i ako ti nesto nije jasno njih pitaj nemoj trazit jer bas pisu svakave budalastine..
Cure laku noc ❤️
Jutrooo curke💙
Spremna za pregled pa krecem,ako s ene varam Margiti je termin pa i nju kaci pregled jel?
Lola ti isto ides na pregled?
Etooo petak je taj dan d..hahahhaaha
Drzim fige da svima dobro prode😘
Zrinka nadam se da bus se ti naspavala za mene hahhahaah😂😂😂 postonja nisam nocas Vrlo moguce da je pretjerana briga al sve u svemu kako Lola kaze i to je jedan oblik anksioznosti i nedaj da preraste u nesto vise ako je samo to,razumijemo tvoju brigu svakako
Aaaa kak sam pogrijesila..znaci sad samo cekas oce kaj bit ?😄Dosla sam s pregleda,kod mene dva dana do termina,
Cerviks je sad sa 2/3 na 1/2 clanka..mekan,zatvoren,centrira se...
Trudova nema iako mi je ctg cudan,malo me leda boluckaju al to je vec normalno kod mene...
Kaze dr.da misli kad krene da ce to brzo ic jer je beba skroz namjestena i glavica u poziciji dobroj(nadam se da bude tak )
Cak sam se i udebljala hahaaha na +13 sam al nis strasno....
Iduci pregled pon.,iza toga svaki drugi dan -.- al valjda bude u meduvremenu🤷
To je to kod mene,spavala sam katastrofa,zgaravica i ujutro volja nikakva,bas praznina,sad sam u nekoj fazi nemirnosti neka nervoza al ide na bolje Kod vas curke?
Sortiraj odgovore
Najstariji