Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    31. Siječanj 2020. 22:17

Nemam sta vise nadodat😊
    Zao mi je kaj ta molitva skroz ne ukloni brigu i patnju al dobro je znat da je tu neko uz tebe i da te u potpunosti razumije.To za ugadanje drugima je katastrofa,to sam uvijek radila i sad kad nekad ne napravim bas nes da nekom pase jer mi nije po volji,zna me ubit savjest i nemrem xD...

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 23:20

Zrinka tako sam i ja plakala zbog muza jer on mora raditi i sad jos brine za mene, pa je preuzeo na sebe i kucu i malu i sve.. Bas mi ga je bilo zao.. I sad je tako ali vise ne gledam bas tako da ga zalim samo sam zahvalna.uglavnom imamo iste strahove i mene je strah kako cu sa 3.djece.ova mlada kako cu nju uskladiti sa bebom i kako cu kad ostanem sama sa sveki. Sad me vec i poroda strah pa najrade nebi isla radati a ond ipak bi jer se nadam da ce sve proci kad rodim... Onda se mislim zar stvarno sve ovo moze proci kao rukom odneseno u jedan dan? Toliko mi vise smeta taj osjecaj napetosti da sam nervozna sama na sebe a stalno odgadam taj normabel koda ga vec nisam pila i znam da je ok popiti ga.. Ma bezveze....
    Ja nisam ni u jednoj trudnoci uzivala a u prve dvije nisam imala ovaj problem. Jednostavno su mi isle na zivce te mucnine pa kasnije sve di manje pokretna uvijek nesto boli, hrana ti pase, ne pase... Mah uvijek sam jedva cekala roditi. 
    U vezi bebe hranjenje, oblacenje, kupanje sve ce ti to pokazati i u bolnici i kad dodes doma ces imati pomoc. Nocna budenja postanu normalan dio zivota. 

• Zrinka1
    31. Siječanj 2020. 23:39

Pa da bas to i onda so razmisljam pa da je obrnuta situacija i ja bih njemu pomogla koliko god mogu u svakom smislu i sebe nebi zalila ni sekunde, al stas mi smo zene valjda takve... 
    Margitao  e o tome i ja razmisljam jel moguce da u jednom danu to sve prode i onda si mislim oke ako ne prode a vjerovatno nece isti dan ja cu ako to primjetim dok sam jos u bolnici reci doktoru i posavjetovat se sa njim sta i kako dalje... Iskreno ako ne budem dojila volila bih nastaviti piti ove tablete i nakon poroda jedno mjesec dana i ako mi mozda ni ne budu potrebne ja bih pila cisto da lakse prebrodim i oporavak a i taj perod sa bebom dok se malo ne priviknem. 

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 23:49

Bas ubija to sta ne mozemo znati sta ce biti nakon poroda... A dani su nam i onako predugi sa ovim nasim razmisljanjima. Ssd sam bas muzu rekla da bi popila tabletu, on nije nista odg. To mi je bas grozno, umjesto da kaze popij zasto bi se mucila.. To bi mi uvijek prije rekao ali valjda sad misli da mogu bez njih posto ih dugo nisam pila... 

• Zrinka1
    31. Siječanj 2020. 23:56

Ja zadnjih par dana pijem ujutro i navecer po jednu od 2mg... I isto uvijek muzu kazem da bi popila jer iako nije nista imam griznju savjest a on meni kaze pa popij jel ti fino reko doktor da pijes 2-3 na dan a ti se pravis pametna pa pijes po jednu i onda kad ti bude lose se cudis.... Al da mi suti pa ja bi se pojela ziva, iovako mi je tesko kad moram popit a da mi suti ili kaze nemoj bilo bi mi jos gore. 

• Nera20
    01. Veljača 2020. 00:09

Da prije je uvijek govorio popij odmah nemoj cekati 🤷‍♀️
    Jesi razmisljla da pijes 4mg odmah ujutro? Mozda bi bolje djelovalo? 

• Zrinka1
    01. Veljača 2020. 00:23

Pa to je sigurno jer misli da ti nije potrebno, vjerovatno ne kukaš a da kukaš onda bi rekao ma pij zenoo hhahah
    Pa meni je oke sad kad pijem ovako, nego je problem ja cim se bolje osjecam popijem 1 u danu ili cak nijednu i onda mi se nakon par dana vrati pa onda opet moram pit po dvije... Zato sad necu ni prekidat pit cu po dvije do kraja, jer ovako se samo zavaram bolje mi je pa si sama odredujem kako cu kad popit... Nije doktor lud kad je rekao pij po 2 cak i 3 na dan, sve je to sa razlogom. 

• Nera20
    01. Veljača 2020. 09:39

Dobro jutro 😍
    Kako ste? 

• Zrinka1
    01. Veljača 2020. 11:57

Dobro jutro cure, ja imam jedno pitanje... 
    Jutros kad sam se probudila kako sam spavala na desnoj strani iz te dojke mi je malo iscurilo na majicu neka tekucina i onds sam probala stisnuti i drugu i na drugoj isto to kao neka voda al gusce i jako malo ide.. Jel to normalno u 22. Tjednu trudnoce? 

S@r@
    01. Veljača 2020. 12:09

Jutro cure.
    Tako i ja imam griznju savjest a onda ima dana ko danas da me tolko razljuti da si mislim sto nisam musko,pa vece sam musko od njega😂 
    Tu u tr.sve zivo radim do kraja a tak mi je tesko da mislim da ni nezna kak je bit trudan i stalno odrzavat kucu od 100 kvadrata i jedno 1000 okucnice.poludim..😊tako da ga ne zalik bas svaki dan hhahahahMeni ke bed pit normabel jer znam da kad posegnem onda sam stalno na njima i nikako da se suocim sa tim strahovima i postanem nekad jos tuznija od njih...mozda bi za mene bio bolji neki drugi lijek.Normalno je da curka,meni je vec sa 15 tj cini mi se curkalo ponekad,nisam mogla istisnut iz dojke ali bi mi redovno na potkosulji ostajala zuta flekica i to je kao kolostrum ali trk priprema.
    Sad pred kraj vec i osjetim kad mi curka malo ,al me ne bole grudi,dok su me oko 20.tj bas znale pec pa svrbuckat.P.s.neznam kak su vase noci al moja je bila grozna,svakih sam se sat vremena budila,pa misli ocu ja sad ic rodit ,panika ziva a bi da se rjesim osjecaja a onda opet nebi jer me strah,pa me nesto bolickalo kratko ,to mi je bilo ono jaoo,stalno sam gledala u ulozak zbog cepa na kraju mi je jutros otislo jos cepa malo ,bebu osjetim 😊 tak da kuham sad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.