Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    01. Veljača 2020. 12:40

Bog, cure,
    meni noc standardno, budenje oko 3 30, do 5 30 budna.Razmisljanje, razgovori sama sa sobom.Bolilo bi me na trenutke, pa sam mislila da je mozda zbog polozaja na boku.Jutros isla u ducan, i par minuti hodala ne boli nista.Pocela kuhati i opet ona tupa bol na desnoj strani.Nije jaka, ali me plasi.Ne znam ni sama sta da radim.U petak mi je u moje doktorice.Da odem na hitnu? Kod privatnog sam bila ima 7 dana, sad da mi opet dole nesto prckaju...A s druge strane izvadili bi mi krv i mokracu i za 2 sata bi imala nalaz.Vise nisam normalna od tih bolova koji svako par dana se javljaju.O anksioznosti necu ni pricat.Tako bi sad jedan od 5 mg, ali se kontroliram.Ne znam jesam li umislila, ali cini mi se neki neugodan miris dole.Pomirisem iscjedak on nema mirisa.
    Inace, moj muz ni ne zna da pijem tablete, on me razumi, ali misli da mogu to sama.I ja sam prije par dana iz bradavice, kad bi stisnila vidila tekucinu, mislim da je to normalno.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Veljača 2020. 12:42

Sara ima puno boljih tableta od normabela ali samo on ide uz trudnocu.. On je jako lagan, i treba ga znati dozirati da ti pomogne... 
    Meni nikad nista nije curilo prije poroda ali normalno je da curka pomalo. 
    Ja sam ok spavala sinoc iako sam se probudila umorna i nervozna ajme...sad sam nesto bolje... 
    A stvarno ubije i dosada... Vrtim se po kuci danima, ako odemo malo vani svs je to nista. Zima ko zima dosadno svima... 

S@r@
    01. Veljača 2020. 13:53

Margita0407

Sara ima puno boljih tableta od normabela ali samo on ide uz trudnocu.. On je jako lagan, i treba ga znati dozirati da ti pomogne…
    Meni nikad nista nije curilo prije poroda ali normalno je da curka pomalo.
    Ja sam ok spavala sinoc iako sam se probudila umorna i nervozna ajme…sad sam nesto bolje…
    A stvarno ubije i dosada… Vrtim se po kuci danima, ako odemo malo vani svs je to nista. Zima ko zima dosadno svima…

Pa da to je najgore kaj nema dan nekog bas cilja nit imas kam po zimi,tu puse za poludit .izasla sam malo van skoro pa se moram zavezatbza stup da me ne otpuse hahhaaha😆😂😂😂

S@r@
    01. Veljača 2020. 13:58

lola777

Bog, cure,
    meni noc standardno, budenje oko 3 30, do 5 30 budna.Razmisljanje, razgovori sama sa sobom.Bolilo bi me na trenutke, pa sam mislila da je mozda zbog polozaja na boku.Jutros isla u ducan, i par minuti hodala ne boli nista.Pocela kuhati i opet ona tupa bol na desnoj strani.Nije jaka, ali me plasi.Ne znam ni sama sta da radim.U petak mi je u moje doktorice.Da odem na hitnu? Kod privatnog sam bila ima 7 dana, sad da mi opet dole nesto prckaju…A s druge strane izvadili bi mi krv i mokracu i za 2 sata bi imala nalaz.Vise nisam normalna od tih bolova koji svako par dana se javljaju.O anksioznosti necu ni pricat.Tako bi sad jedan od 5 mg, ali se kontroliram.Ne znam jesam li umislila, ali cini mi se neki neugodan miris dole.Pomirisem iscjedak on nema mirisa.
    Inace, moj muz ni ne zna da pijem tablete, on me razumi, ali misli da mogu to sama.I ja sam prije par dana iz bradavice, kad bi stisnila vidila tekucinu, mislim da je to normalno.

Nisam pametna,do petka ak ces mozgat i stalno se patit nema smisla,a dr.moze rec pa sve je ok bili ste na pregledu..
    Nije lose otic na hitnu i rec cujte ima mi urin neki cudan miris,sklona sam bakt.,trudna sam i dosta me boli mjehur...oni su duzni provjeritMa da tu kod nas hitna je za k.mislim ak odes u bolnicu na hitnu onda je ok al ovak....kad sam ostala tr.nisam znala bila sam tako bolesna da sam mislila da sam nez kaj dobila,tresla sam se ,temp.40,nikak dole,mamu sam zazivala (s kojom nisam pretjerano povezana)od bolova u tijelu onda vam je jasno hahhaah,da bi me izvrijedali da sta sam dosla a ono danima nije prolazilo,ugl poslije submi dali ant.sumamed ,nisu ni skuzili trudnocu al dobro nisu to ni gledali,kao negdje je upala,ma daj,kao nisak znala😂
    Sad znam za drugi put da moram malo "nabrijat " al kod tebe je zbilja samo po sebi ocito ako si vec imala probpema sa bakt.
    Znaju se vratit pogotovo u trudnoci 

S@r@
    01. Veljača 2020. 13:59

lola777

Bog, cure,
    meni noc standardno, budenje oko 3 30, do 5 30 budna.Razmisljanje, razgovori sama sa sobom.Bolilo bi me na trenutke, pa sam mislila da je mozda zbog polozaja na boku.Jutros isla u ducan, i par minuti hodala ne boli nista.Pocela kuhati i opet ona tupa bol na desnoj strani.Nije jaka, ali me plasi.Ne znam ni sama sta da radim.U petak mi je u moje doktorice.Da odem na hitnu? Kod privatnog sam bila ima 7 dana, sad da mi opet dole nesto prckaju…A s druge strane izvadili bi mi krv i mokracu i za 2 sata bi imala nalaz.Vise nisam normalna od tih bolova koji svako par dana se javljaju.O anksioznosti necu ni pricat.Tako bi sad jedan od 5 mg, ali se kontroliram.Ne znam jesam li umislila, ali cini mi se neki neugodan miris dole.Pomirisem iscjedak on nema mirisa.

a kakve je boje urin? 
    Miris je valjda od urinaMuzevi misle da je lako jer ne osjete oni to kaj i mi..

• Nera20
    01. Veljača 2020. 14:34

Lola ti odi na hitnu da se ne brines. Petak je daleko. 

• lola777
    01. Veljača 2020. 14:40

S@r@

lola777

Bog, cure,
    a kakve je boje urin?
    Miris je valjda od urinaMuzevi misle da je lako jer ne osjete oni to kaj i mi..

Cak mi se ne osjeti miris urina, nego bas vagine.A stalno se peruckam i posprejam dez. sredstvom Octenisept.A posto mokrim manje kolicine, tesko mi je primjetit boju, al iduci put cu bas obratit paznju. Imam i dosta vag.iscjetka, a dr je prije 7 dana pogleda i reka da je to trudnicki iscjedak. Ovdi u Splitu ja obicno idem bas u bolnicu na hitnu i tamo te pregledaju vaginalno jesi li otvoren, pa iscjedak..., a onda uzv i mokracu i krv.

S@r@
    01. Veljača 2020. 14:54

E super da su tak detaljni i ok,
    A to mozda i je bed ko i kod mene,tak sam isto sprickala i peruckala i onda sam pobrala jos me gin poslije spotala da si tak smao stetim i od kad to ne radim(al vlazne maramice koristim 😂ne svako mokrenje vise) i bolje je...al nemora bit slucaj i kod tebe..Odi provjeri pa si mirna i to je to.
    Javi ak odlucis ic,drzim ti fige da bude sve oki ipak😊
    Kaj se iscjetka tice i mene je to mucilo cijlu tr.izgledalo mi je prebijelo ,nisam htjela nosit uloske do sad pred kraj jer bi sprljala 10 pari gaca dnevno xD to mi je previse bilo😆

• lola777
    01. Veljača 2020. 15:01

S@r@

E super da su tak detaljni i ok,
    A to mozda i je bed ko i kod mene,tak sam isto sprickala i peruckala i onda sam pobrala jos me gin poslije spotala da si tak smao stetim i od kad to ne radim(al vlazne maramice koristim 😂ne svako mokrenje vise) i bolje je…al nemora bit slucaj i kod tebe..Odi provjeri pa si mirna i to je to.
    Javi ak odlucis ic,drzim ti fige da bude sve oki ipak😊
    Kaj se iscjetka tice i mene je to mucilo cijlu tr.izgledalo mi je prebijelo ,nisam htjela nosit uloske do sad pred kraj jer bi sprljala 10 pari gaca dnevno xD to mi je previse bilo😆

Ma meni su cak pali napamet ti ulosci, nosila do jucer one deblje kao za inkontinenciju kao da mi bude toplije🙄, a nije ni to zdravo iako ih cesto mjenjam.Ipak koza " ne dise".Sad sam ih makla.
    Vidit cu jos neko vrime, sad ne boli.Ne bi tila panicariti i u ovih par mj bila sam tamo sigurno 5 puta pa mi neugodnp😖

S@r@
    01. Veljača 2020. 15:38

Razumijem te ,neugodno je al s druge strane bas te briga,to je njijov posao za koji su placeni i nemaju kaj mislis ,a s druge strane moraju shvatit jednu majku i osobu koja se brine za sebe jer osjeti da nesto nije oki..
    Budes vidjela,moguce i ti ulosci jer se fino usafta covjek u njima 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.