Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    31. Siječanj 2020. 18:50

Opaa pa tu smo negdje.moj termin je 10.2.al evo upravo je sluzni opet otisao al ovaj put u tamno smedoj boji i to obilno,a cijelu noc sam sanjala da mi curi krv 😂😂Pametno i jos ak te uhvati panika neka ono nije da se covjek uvijek okrenut moze momentalno i doma,neznam jel koja od vas imala napadaj panike,desilo mi se to par puta samo al nisam znala da je toto,grozno,sve bi dala da u tom momentu nisi tamo a samo od nelagode Sad su pregledi svaki tj.,samo jos nisam imala krajnju procjenu bebine velicine i tezine a to me bas zanima,niaam stigla pitat jer se nisam snasla s novok dr i tak sve brzo
    Kolko su vase bebe bile kg.ak se sjecate?

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 18:54

O pa sve vise ti curi sluzi. Sa sinom sam rodila isti dan kad mi je krenuo sluzni i imao je 3700g a sa kceri sam rodila sljedeci dan nakon sluznog i imala je 4kg.ova je sad imala 14.1 3100g po njihovoj procjeni. 
    Za panicne sam imala 2 puta, i mozda par puta tokom noci bi se probudila u panici ali ne tako izrazeno ko pravi panicni. 

• lola777
    31. Siječanj 2020. 19:03

Ja sam curku rodila u 41 tj., pukao vodenjak pa i ne znam bas taj sluzni cep.Procijenili je na 3,5 kg, a ona rodjena sa 4 kg.
    Zrinka, di si?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    31. Siječanj 2020. 19:04

Sara i Margitao javite, ako vas iznenadi ranije.

S@r@
    31. Siječanj 2020. 19:05

Uhh,morala bi se psihicki jos pripremit,da mi bar prehlada prode da mi bas nebu curo dole curo gore😆😂Bome fina kilaza,lijepe bebe skroz 😊,nit male ni prevelike.
    Tek sam sad shvatila da je ovo treca trudnoca😊 
    Ima neka fora kak se fokusirat da panicni ne bude il bar da se smanji?
    Morala bi se malo skubicirat za svaki slucaj da me nebi hahahaa

S@r@
    31. Siječanj 2020. 19:07

Ooo skolski,videnjak i nema tu jel krece il ne...vidim da su to tu negdje kilaze beba zdravih😊 
    Javit cu naravno ,mislim da ce me to isto malo smirit da podjelim sta se desava osim ak se ne uspanicim 

• lola777
    31. Siječanj 2020. 19:19

Neces imati kad panicariti.Ovaj period iscekivanja je najstresniji, a porod kad pocme, ostaje ti samo slusat sta lijecnik kaze, pokusati ispravno disati radi trudova.A ako ces biti mirnija, naglasi da imas taj poremecaj.

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 19:19

Za panicni kazu da se moras fokusirati na disanje sta mirnije i dulje disati, skrenuti paznju sa necim.. Znati da ce proci. Iako meni to nista nije pomoglo. I ja se bojim panicnog na porodu ali jbg.. Reci cu im da imam panicni i neka mi daju normabel. Dobila sam ga i na prvom porodu jer mi je tlak skocio pa valjda ga mogu onda i za panicni dobiti. 

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 19:21

Ali i ja mislim da necemo imati kad panicariti i nigdje po netu nisam nasla da je neka sa stanjem ko mi imala panicni na porodu. 

• Zrinka1
    31. Siječanj 2020. 19:58

Ma evo mene, cijelo dan gledam po youtube-u videe o 2 tromjesecju i sve su uzivale i svima im je to bio najljepsi period samo jedna ili dvije su rekle da imaju strahove a ostale sve kao divota...
    Rekla sam si sada necu se vise zamarat sta ce biti i kako ce biti... Nek bude kako Bog zeli ja jednostavno vise ne mogu vodit borbu i zamarat se tim... Pokusat cu se sada maksimalno opustit jer s ovim ne donosim nista dobro sebi a ni bebi.. Pokusat cu uzivati u ostatku trudnoce a kad dode beba onda cu se baviti sa svime sto trebam... 
    Govorim sad ovo jer se tako trenutno osjecam, mozda sutra bude potpuno drugacije al danas sam nesto tako nastrojena i shvacam da sa ovim ruznim mislima i strahovima ne donosim nista dobro sebi kao ni jedna od nas... Pa eto tako se danas osjecam,mozda se jedna od vas pronade u mojim trenutnim osjecanjima... I jel vam dosao ikako takav dan da kazete onako sebi ma daj bas me briga vise za sve bit ce kako bude? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.