Vjerojatno ke neka viroza bila kad je temp.niza al vele dr.da inace i 37 je za nekog puno ako ti je inace tjelesna temp.npr 35.5,kod mene je kad imam 37.5 ono uzas ,to je vec ajme meni😖🤦🤦
Brzo ce proc samo c vitamin,kljuc svega ,nebi bilo sve u lkekarni sa vitaminom c.da on nije neki bitan faktor u svemuMargita stvarno bi trebalo tako otic zasebno malo,cisto da covjek bude sam sa sobom ,to bi mogla isto probat,da bar imas malo okucnice pa neko cvijece sadit nesto,dosta pomogne..
Danas je bas neki tezak dan:/
Domacica; pa tebi to super vec ide 💪
Lola kaj se tice bolestina,nemres tu nista,bas s razmisljala i dzaba se uzrujavat iako je nemoguce jer doslovno bi svi trebali s rukavicama i maskama bit da bi se smanjilo,ducani su najgori.
Mene zna deprimirat oono kao uzmem pastetu i mazem na kruh i onda jedem ,a prije neg pocnem uvijek si mislim ; pa sad sam primila tu konzervu,kolko je ljudi to primalo,fuj i onda s tim prstima po kruhu pa u usta.nikako.
Pa si mislim jel to i muz radi?!
A di tek ono kad u ducanu strpas sve u vrecice pa doma te vrecice stavljam na stol dok sve ne razvrstam i tako.
Di bi dosla kad bi sve analizirala ,do toga da je to prokleto i da je higijena kljuc.
Samo prat ruke i nema druge i madat se.Cek ak se ginekologija ne otvori onda nema posjeta ,sama moras krozbporod priolazit?
Tu od kako sam otisla iz bolnice nema posjeta nije ni tad bas bilo al su popustaali a onda su zabranili pratnje ma porodu itd.Kaj se kolica tice nemam bas iskustva al sam kupila free on jer su za te novce(cca 4000kn 3 u 1) najbolja bila,dosta su fleksibilna i cvrsta,sve se da prat sto mi je jako vazno..znam da treba gledat da su kotaci veliki da je lakse balansirat s njima.
Vjerojatno ke neka viroza bila kad je temp.niza al vele dr.da inace i 37 je za nekog puno ako ti je inace tjelesna temp.npr 35.5,kod mene je kad imam 37.5 ono uzas ,to je vec ajme meni😖🤦🤦
Brzo ce proc samo c vitamin,kljuc svega ,nebi bilo sve u lkekarni sa vitaminom c.da on nije neki bitan faktor u svemuMargita stvarno bi trebalo tako otic zasebno malo,cisto da covjek bude sam sa sobom ,to bi mogla isto probat,da bar imas malo okucnice pa neko cvijece sadit nesto,dosta pomogne..
Danas je bas neki tezak dan:/
Domacica; pa tebi to super vec ide 💪
Ee bas to za tjelesnu temperaturu , meni se smiju kad kazem da imam temp cca 37.3 a meni je to grozno, kao da imam 38,5.
26+3❤️
Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..Ipak si pocela, sad ce sigurno bolje djelovat, jesi se konzultirala s dr ili? Ja sam okeej, istrazujem kolica da ubijem vrime dok sam sama, vrijeme nije neko pa nisam ni isla nigdje
Koja vi kolica preporucujete
A rekla sam dr da sam pocela sa pola on ne rekao i da mu javim za 7 dana kako sam.
U vezi kolica hauck marka je meni dobra, njemacka.
Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..
Cure, dobar dan, evo meni pola dana proslo razmisljajuci o koroni, zalihama hrane, karanteni i bas me uhvatio strah.Sam osjecaj zatvorenosti i nemogucnosti izlaska me cini anksioznom uf…
Dobro da si pocela sa pola, za koji dan ces vec osjecati pomak.
Kod nas jos nisu odlucili zatvoriti skole, uzas.sve vise me brine tak virus.
Nadam se da ce mi sad sa pola biti bolje, ne mogu vise podnit tu tijeskobu i nezadovoljstvo.
Sortiraj odgovore
Najstariji