Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Vjerojatno ke neka viroza bila kad je temp.niza al vele dr.da inace i 37 je za nekog puno ako ti je inace tjelesna temp.npr 35.5,kod mene je kad imam 37.5 ono uzas ,to je vec ajme meni😖🤦🤦
    Brzo ce proc samo c vitamin,kljuc svega ,nebi bilo sve u lkekarni sa vitaminom c.da on nije neki bitan faktor u svemuMargita stvarno bi trebalo tako otic zasebno malo,cisto da covjek bude sam sa sobom ,to bi mogla isto probat,da bar imas malo okucnice pa neko cvijece sadit nesto,dosta pomogne..
    Danas je bas neki tezak dan:/
    Domacica; pa tebi to super vec ide 💪

S@r@

Prijavi adminu

Lola kaj se tice bolestina,nemres tu nista,bas s razmisljala i dzaba se uzrujavat iako je nemoguce jer doslovno bi svi trebali s rukavicama i maskama bit da bi se smanjilo,ducani su najgori.
    Mene zna deprimirat oono kao uzmem pastetu i mazem na kruh i onda jedem ,a prije neg pocnem uvijek si mislim ; pa sad sam primila tu konzervu,kolko je ljudi to primalo,fuj i onda s tim prstima po kruhu pa u usta.nikako.
    Pa si mislim jel to i muz radi?! 
    A di tek ono kad u ducanu strpas sve u vrecice pa doma te vrecice stavljam na stol dok sve ne razvrstam i tako.
    Di bi dosla kad bi sve analizirala ,do toga da je to prokleto i da je higijena kljuc.
    Samo prat ruke i nema druge i madat se.Cek ak se ginekologija ne otvori onda nema posjeta ,sama moras krozbporod priolazit?
    Tu od kako sam otisla iz bolnice nema posjeta nije ni tad bas bilo al su popustaali a onda su zabranili pratnje ma porodu itd.Kaj se kolica tice nemam bas iskustva al sam kupila free on jer su za te novce(cca 4000kn 3 u 1) najbolja bila,dosta su fleksibilna i cvrsta,sve se da prat sto mi je jako vazno..znam da treba gledat da su kotaci veliki da je lakse balansirat s njima.

• Ribica12

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

S@r@

Vjerojatno ke neka viroza bila kad je temp.niza al vele dr.da inace i 37 je za nekog puno ako ti je inace tjelesna temp.npr 35.5,kod mene je kad imam 37.5 ono uzas ,to je vec ajme meni😖🤦🤦
    Brzo ce proc samo c vitamin,kljuc svega ,nebi bilo sve u lkekarni sa vitaminom c.da on nije neki bitan faktor u svemuMargita stvarno bi trebalo tako otic zasebno malo,cisto da covjek bude sam sa sobom ,to bi mogla isto probat,da bar imas malo okucnice pa neko cvijece sadit nesto,dosta pomogne..
    Danas je bas neki tezak dan:/
    Domacica; pa tebi to super vec ide 💪

Ee bas to za tjelesnu temperaturu , meni se smiju kad kazem da imam temp cca 37.3 a meni je to grozno, kao da imam 38,5.

26+3❤️

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Ribica12

Margita0407

Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..
    Ipak si pocela, sad ce sigurno bolje djelovat, jesi se konzultirala s dr ili? Ja sam okeej, istrazujem kolica da ubijem vrime dok sam sama, vrijeme nije neko pa nisam ni isla nigdje
    Koja vi kolica preporucujete

A rekla sam dr da sam pocela sa pola on ne rekao i da mu javim za 7 dana kako sam. 
    U vezi kolica hauck marka je meni dobra, njemacka. 

• Nera20

Prijavi adminu

Sad imam venicci sa malo vecim kotacima zadnjima ali ipak su mi hauck bolja. 

• Nera20

Prijavi adminu

lola777

Margita0407

Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..

Cure, dobar dan, evo meni pola dana proslo razmisljajuci o koroni, zalihama hrane, karanteni i bas me uhvatio strah.Sam osjecaj zatvorenosti i nemogucnosti izlaska me cini anksioznom uf…
    Dobro da si pocela sa pola, za koji dan ces vec osjecati pomak.

Kod nas jos nisu odlucili zatvoriti skole, uzas.sve vise me brine tak virus. 
    Nadam se da ce mi sad sa pola biti bolje, ne mogu vise podnit tu tijeskobu i nezadovoljstvo. 

S@r@

Prijavi adminu

Pa da.nije to za temp.smjesno.zbilja ima ulogu veliku.
    😂😂
    Ima danas kolica kolko te volja samo treba vidit di ima najveca ponuda.Nego di je Zrinka? Slabo se oglasava ili ko i ja kapne kad stigne😁

• Nera20

Prijavi adminu

S@r@

Pa da.nije to za temp.smjesno.zbilja ima ulogu veliku.
    😂😂
    Ima danas kolica kolko te volja samo treba vidit di ima najveca ponuda.Nego di je Zrinka? Slabo se oglasava ili ko i ja kapne kad stigne😁

I ja sam se dns pitala za zrinku di je. Nadam se da je dobro ❤️

• Ribica12

Prijavi adminu

Ni lole nema danas, diamond vec dva dana 

26+3❤️

• Ribica12

Prijavi adminu

Falila sam, lola se javila 🙈

26+3❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.