Ja se divim Margita tebi i svim zenama koje uspjevaju sve tonuz vise djece nije stvar vremena vec fizicki ,bar ja osjetim nije toto za sad ,mozda bude,psihicki kak ste sve zdurale (znam i ja cu)al vise puta.pa zbilja da vam kip digne covjek😂
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.
Istina... Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄
Ja se divim Margita tebi i svim zenama koje uspjevaju sve tonuz vise djece nije stvar vremena vec fizicki ,bar ja osjetim nije toto za sad ,mozda bude,psihicki kak ste sve zdurale (znam i ja cu)al vise puta.pa zbilja da vam kip digne covjek😂
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.Istina… Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄
Moraš, svakako. Nije glupo, šta bi bilo. Trebaš malo predahnuti. Sigurno se privikava organizam na veću količinu...
one
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.Istina… Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄Moraš, svakako. Nije glupo, šta bi bilo. Trebaš malo predahnuti. Sigurno se privikava organizam na veću količinu…
Da moze i to biti... Kako si ti?
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.Istina… Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄Moraš, svakako. Nije glupo, šta bi bilo. Trebaš malo predahnuti. Sigurno se privikava organizam na veću količinu…Da moze i to biti… Kako si ti?
Pa standardno, spavam, ne budem tjeskobna, nego mi proleti koja glupa prisilna misao kroz glavu. Živcira me to. Nadam se da će nestati. 🙏
one
Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..
Ipak si pocela, sad ce sigurno bolje djelovat, jesi se konzultirala s dr ili? Ja sam okeej, istrazujem kolica da ubijem vrime dok sam sama, vrijeme nije neko pa nisam ni isla nigdje
Koja vi kolica preporucujete
26+3❤️
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.Istina… Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄Moraš, svakako. Nije glupo, šta bi bilo. Trebaš malo predahnuti. Sigurno se privikava organizam na veću količinu…Da moze i to biti… Kako si ti?Pa standardno, spavam, ne budem tjeskobna, nego mi proleti koja glupa prisilna misao kroz glavu. Živcira me to. Nadam se da će nestati. 🙏
Dobro dok je samo ponekad, nestat ce i to
26+3❤️
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu.Istina… Trebam sama ici nekad a ne uvijek snjima. Nekako mi je glupo reci idem ja sama 🙄Moraš, svakako. Nije glupo, šta bi bilo. Trebaš malo predahnuti. Sigurno se privikava organizam na veću količinu…Da moze i to biti… Kako si ti?Pa standardno, spavam, ne budem tjeskobna, nego mi proleti koja glupa prisilna misao kroz glavu. Živcira me to. Nadam se da će nestati. 🙏Dobro dok je samo ponekad, nestat ce i to
Ma, ne stavraju mi apsolutno tjeskobu, primjetim ih i odu, ali se pojave. To je već pomak, jer sam ih se u početku plašila jako...
one
Kako ste vi danas?Ja sam onako.. Mutno mi je u glavi nekako, kao umor neki.. Pocela sam sa polovicom tablete..
Cure, dobar dan, evo meni pola dana proslo razmisljajuci o koroni, zalihama hrane, karanteni i bas me uhvatio strah.Sam osjecaj zatvorenosti i nemogucnosti izlaska me cini anksioznom uf...
Dobro da si pocela sa pola, za koji dan ces vec osjecati pomak.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.
U potpunostinte razumijem,ista stvar al samo jedno djete imam.vrhunac je ak se obrijem xD.bas ubija u pojam
Sortiraj odgovore
Najstariji