Ni lole nema danas, diamond vec dva dana
Bila sam ja na forum oko 12 i pisala.Ka sta sam rekla uhvatila me lagana panika zbog korone, moguce karantene, neizvjesnosti.Meni ne treba puno da se misli uskovitlaju.Sve u svemu, ne mogu reci ni da sam lose ni da sam super.Ide dan po dan. Ne bi to bila ja da sam skroz opustena.Divim se Domacici sta sve radi da bi joj bilo dobro.Ja kao da budem na mentalnom odrzavanju stanja i dok mi nije gore, a ni previse bolje stojim tu. Jer ne da mi se ceprkat po mozgu mi, po osjecajima itd.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ni lole nema danas, diamond vec dva danaBila sam ja na forum oko 12 i pisala.Ka sta sam rekla uhvatila me lagana panika zbog korone, moguce karantene, neizvjesnosti.Meni ne treba puno da se misli uskovitlaju.Sve u svemu, ne mogu reci ni da sam lose ni da sam super.Ide dan po dan. Ne bi to bila ja da sam skroz opustena.Divim se Domacici sta sve radi da bi joj bilo dobro.Ja kao da budem na mentalnom odrzavanju stanja i dok mi nije gore, a ni previse bolje stojim tu. Jer ne da mi se ceprkat po mozgu mi, po osjecajima itd.
Ni meni se neda prckati po tome, imam osjecaj da bi se samo jos vise uzrujala. Kad sam isla kod psihologinje jos bi cijeli dan plakala nakon nje 😂
Ni lole nema danas, diamond vec dva danaBila sam ja na forum oko 12 i pisala.Ka sta sam rekla uhvatila me lagana panika zbog korone, moguce karantene, neizvjesnosti.Meni ne treba puno da se misli uskovitlaju.Sve u svemu, ne mogu reci ni da sam lose ni da sam super.Ide dan po dan. Ne bi to bila ja da sam skroz opustena.Divim se Domacici sta sve radi da bi joj bilo dobro.Ja kao da budem na mentalnom odrzavanju stanja i dok mi nije gore, a ni previse bolje stojim tu. Jer ne da mi se ceprkat po mozgu mi, po osjecajima itd.
Znam znam, falila sam, nisam vidila poruku, a ja ka i ti, nikad nisma ceprkala ni trazila uzroke, zapravo ni ne znam radit na tome, meni tablete pomognu, onda budem super pa mi se ni ne da analizirat🙈
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji