Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Najbolje bi bilo da otvorimo chat na messengeru 😊ovaj forum je javan i zna stekati. 

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Ribica12

Ni lole nema danas, diamond vec dva dana

Bila sam ja na forum oko 12 i pisala.Ka sta sam rekla uhvatila me lagana panika zbog korone, moguce karantene, neizvjesnosti.Meni ne treba puno da se misli uskovitlaju.Sve u svemu, ne mogu reci ni da sam lose ni da sam super.Ide dan po dan. Ne bi to bila ja da sam skroz opustena.Divim se Domacici sta sve radi da bi joj bilo dobro.Ja kao da budem na mentalnom odrzavanju stanja i dok mi nije gore, a ni previse bolje stojim tu. Jer ne da mi se ceprkat po mozgu mi, po osjecajima itd.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Prijavi adminu

lola777

Ribica12

Bila sam ja na forum oko 12 i pisala.Ka sta sam rekla uhvatila me lagana panika zbog korone, moguce karantene, neizvjesnosti.Meni ne treba puno da se misli uskovitlaju.Sve u svemu, ne mogu reci ni da sam lose ni da sam super.Ide dan po dan. Ne bi to bila ja da sam skroz opustena.Divim se Domacici sta sve radi da bi joj bilo dobro.Ja kao da budem na mentalnom odrzavanju stanja i dok mi nije gore, a ni previse bolje stojim tu. Jer ne da mi se ceprkat po mozgu mi, po osjecajima itd.

Ni meni se neda prckati po tome, imam osjecaj da bi se samo jos vise uzrujala. Kad sam isla kod psihologinje jos bi cijeli dan plakala nakon nje 😂

• Ribica12

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

lola777

Ribica12

Znam znam, falila sam, nisam vidila poruku, a ja ka i ti, nikad nisma ceprkala ni trazila uzroke, zapravo ni ne znam radit na tome, meni tablete pomognu, onda budem super pa mi se ni ne da analizirat🙈

26+3❤️

• Ribica12

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Margita0407

Najbolje bi bilo da otvorimo chat na messengeru 😊ovaj forum je javan i zna stekati.

I mogle bi🙈

26+3❤️

• Nera20

Prijavi adminu

Ribica12

Margita0407

I mogle bi🙈

Ja sam za, pa neka se i druge cure izjasne 😁

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Moze, al ja ne znam kako to ide.Nemam cak ni instaliran messanger.🤦‍♀️

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Odlicno .taman sam se prikljucila fbu nakon dugo dugo vremena pa sam ga instalirala💪😂 

• Nera20

Prijavi adminu

lola777

Moze, al ja ne znam kako to ide.Nemam cak ni instaliran messanger.🤦‍♀️

Lola za pocetak instaliraj mesender 😂🙏

• Nera20

Prijavi adminu

Ja cu napraviti neki bzvz mail di mi se mozete javiti i onda cu vam poslati ime i prezime da me dodate na mesender? Pa cu ja onda vas dodati u chat. Jeste pohvatale 😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.