![](/media/img/20/6c/ac302b4086fb5a270837.png)
Domacice nece ti ni trebat, vidim ja da si ti super🥰
Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir
Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️
A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit
Nemoj uopce se sad opterecivati i sa dojenjem i sts ce biti nakon poroda. Idemo dan po dan, tako je lakse.
Daaa ❤️
one
Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir
Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️
A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit
Nemoj uopce se sad opterecivati i sa dojenjem i sts ce biti nakon poroda. Idemo dan po dan, tako je lakse.
Daaa ❤️
Domacice pocela sam sebi kad me uhvati popodne anksioznost govoriti da je ovo samo jedan dio zivota a ne ostatak zivota i znas da me smiri.
Daaa ❤️
Domacice pocela sam sebi kad me uhvati popodne anksioznost govoriti da je ovo samo jedan dio zivota a ne ostatak zivota i znas da me smiri.
Draga, Margita, ne kad te uhvati, to radi svaki dan, po dva puta kad imaš malo mira. Napiši si pozitivne rečenice i to ponovi u sebi. Naravno, i kad te uhvati, a da te ne hvata radi to.Mozak će ih naučiti i to će te smirivati... Dobro jutro, svima. Želim dobar dan bez tjeskobe i ludih misli! 💪🙏😍
one
Jutro curke.
Ova dva dana mislim na vas dosta al nikako vremena da se javim.
Kako je danas krenuo dan?
Kakvo je vrijeme kod vas?😁
Daaa ❤️
Draga, Margita, ne kad te uhvati, to radi svaki dan, po dva puta kad imaš malo mira. Napiši si pozitivne rečenice i to ponovi u sebi. Naravno, i kad te uhvati, a da te ne hvata radi to.Mozak će ih naučiti i to će te smirivati… Dobro jutro, svima. Želim dobar dan bez tjeskobe i ludih misli! 💪🙏😍
Meni su te pozitivne misli jako pomogle kad mi je bilo lose u nekim pocetcima.jos je lakse kad ih pises kao neku mentalnu mapu.😁
Jutro, evo kod nas je sunce. Ja se vec nekoliko dana probudim po noci pa budem budna do 6 -7 sati.Ne znam ni ja kako sam.Na dane, tj. na sate promjenjivo.Te neke vanjske informacije, korona i sl. mi stvori laganu anksioznost ali valjda je to tako kod nas.
Kako bebica?Jesi ti Sara dobro psihicki?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Haaj, evo i kod mene sunce pa sam cijelo jutro u skitnji, samo sto osjecam da imam temperaturu, sad cu izmirit.i glava me boli, valjda nije corona😂
26+3❤️
Di ste ostale curke!? Kako ide dan? Margitao, kako je danas? Diamond? Sara,kako si ti poslije poroda? Jesi ok?
one
Ej.. Ja sam onako, depresivno....ne sjeda mi ova uloga mama male bebe i sve te komplikacije jer ih imam jos dvoje pored bebe... Ali eto proci ce i to.
Nisu cure vise aktivne bas😭 bit ce bolje margita kad zoloft prodjeluje
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji