Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    11. Ožujak 2020. 22:24

Margita0407

Ribica12

Domaćica

Ribica12

Domacice nece ti ni trebat, vidim ja da si ti super🥰
    Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir

Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️

A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit

Nemoj uopce se sad opterecivati i sa dojenjem i sts ce biti nakon poroda. Idemo dan po dan, tako je lakse.

Daaa ❤️

one

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 22:29

Domaćica

Margita0407

Ribica12

Domaćica

Ribica12

Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir

Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️

A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit

Nemoj uopce se sad opterecivati i sa dojenjem i sts ce biti nakon poroda. Idemo dan po dan, tako je lakse.

Daaa ❤️

Domacice pocela sam sebi kad me uhvati popodne anksioznost govoriti da je ovo samo jedan dio zivota a ne ostatak zivota i znas da me smiri. 

• Domaćica
    12. Ožujak 2020. 08:18

Margita0407

Domaćica

Margita0407

Ribica12

Domaćica

Ribica12

Daaa ❤️

Domacice pocela sam sebi kad me uhvati popodne anksioznost govoriti da je ovo samo jedan dio zivota a ne ostatak zivota i znas da me smiri.

Draga, Margita, ne kad te uhvati, to radi svaki dan, po dva puta kad imaš malo mira. Napiši si pozitivne rečenice i to ponovi u sebi. Naravno, i kad te uhvati, a da te ne hvata radi to.Mozak  će ih naučiti i to će te smirivati... Dobro jutro, svima. Želim dobar dan bez tjeskobe i ludih misli! 💪🙏😍

one

S@r@
    12. Ožujak 2020. 10:58

Jutro curke.
    Ova dva dana mislim na vas dosta al nikako vremena da se javim.
    Kako je danas krenuo dan? 
    Kakvo je vrijeme kod vas?😁

S@r@
    12. Ožujak 2020. 10:59

Domaćica

Margita0407

Domaćica

Margita0407

Ribica12

Domaćica

Ribica12

Daaa ❤️

Draga, Margita, ne kad te uhvati, to radi svaki dan, po dva puta kad imaš malo mira. Napiši si pozitivne rečenice i to ponovi u sebi. Naravno, i kad te uhvati, a da te ne hvata radi to.Mozak će ih naučiti i to će te smirivati… Dobro jutro, svima. Želim dobar dan bez tjeskobe i ludih misli! 💪🙏😍

Meni su te pozitivne misli jako pomogle kad mi je bilo lose u nekim pocetcima.jos je lakse kad ih pises kao neku mentalnu mapu.😁

• lola777
    12. Ožujak 2020. 11:55

Jutro, evo kod nas je sunce. Ja se vec nekoliko dana probudim po noci pa budem budna do 6 -7 sati.Ne znam ni ja kako sam.Na dane, tj. na sate promjenjivo.Te neke vanjske informacije, korona i sl. mi stvori laganu anksioznost ali valjda je to tako kod nas.
    Kako bebica?Jesi ti Sara dobro psihicki?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    12. Ožujak 2020. 14:22

Haaj, evo i kod mene sunce pa sam cijelo jutro u skitnji, samo sto osjecam da imam temperaturu, sad cu izmirit.i glava me boli, valjda nije corona😂

26+3❤️

• Domaćica
    12. Ožujak 2020. 16:36

Di ste ostale curke!? Kako ide dan? Margitao, kako je danas? Diamond? Sara,kako si ti poslije poroda? Jesi ok? 

one

• Nera20
    12. Ožujak 2020. 18:32

Ej.. Ja sam onako, depresivno....ne sjeda mi ova uloga mama male bebe i sve te komplikacije jer ih imam jos dvoje pored bebe... Ali eto proci ce i to. 

• Ribica12
    12. Ožujak 2020. 19:04

Nisu cure vise aktivne bas😭 bit ce bolje margita kad zoloft prodjeluje

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.