Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Jel splasnula anks.Lolo?
    Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
    Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
    Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
    Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
    Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
    Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
    Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
    Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju...
    Sta vi mislite? 

S@r@

Prijavi adminu

Moze😌

• Domaćica

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Margita0407

Ribica12

Margita0407

Najbolje bi bilo da otvorimo chat na messengeru 😊ovaj forum je javan i zna stekati.
    I mogle bi🙈
    Ja sam za, pa neka se i druge cure izjasne 😁

Može 😄

one

• Ribica12

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Postoji li sta drugo jer nemam face, odnosno trenutno je deaktiviran, drustvene mreze sam makla u korizmi
    Nisam uopce o tome razmisljala

26+3❤️

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

A je, anksioznost se smanjila.Sad je nervoza😁😷.
    Sara, za to sam cijepivo cula, al stvarno se ne sicam jeli mi ga 
    mala dobila. Sutra cu instalirati messenger.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Ali treba facebook? Ja isto nemam face 🙄

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Mislim da ne treba. Probajte instalirati mesender pa javite da vidimo dali moze bez fb. 

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

S@r@

Jel splasnula anks.Lolo?
    Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
    Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
    Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
    Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
    Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
    Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
    Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
    Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju…
    Sta vi mislite?

E u vezi cijepiva bolje se ne informirati preko foruma itd haha od muza mi necakinja je na 1.rodendan dobila rotu, bila 2tj u bolnici, infuzija...sigurno je grozno. Dobro si me sjetila, ja cu cijepiti svoju protiv toga. Drugo dvoje nisam. 

S@r@

Prijavi adminu

Znaci zbilja je gadno kad se dobi..jaoo.nisam bila za to al sve vise cujem da je grozno kad se dobi...2 tj u bi.je stvarno jako gadno:/
    Neznam jel treba fb al kad sam makla fb tj deaktivirala,ostane mess.,to se sjecam jer me nerviralo.

S@r@

Prijavi adminu

Dobro jutro curke

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.