Jel splasnula anks.Lolo?
Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:
Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju...
Sta vi mislite?
Najbolje bi bilo da otvorimo chat na messengeru 😊ovaj forum je javan i zna stekati.
I mogle bi🙈
Ja sam za, pa neka se i druge cure izjasne 😁
Može 😄
one
Postoji li sta drugo jer nemam face, odnosno trenutno je deaktiviran, drustvene mreze sam makla u korizmi
Nisam uopce o tome razmisljala
26+3❤️
A je, anksioznost se smanjila.Sad je nervoza😁😷.
Sara, za to sam cijepivo cula, al stvarno se ne sicam jeli mi ga
mala dobila. Sutra cu instalirati messenger.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ali treba facebook? Ja isto nemam face 🙄
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Mislim da ne treba. Probajte instalirati mesender pa javite da vidimo dali moze bez fb.
Jel splasnula anks.Lolo?
Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:
Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju…
Sta vi mislite?
E u vezi cijepiva bolje se ne informirati preko foruma itd haha od muza mi necakinja je na 1.rodendan dobila rotu, bila 2tj u bolnici, infuzija...sigurno je grozno. Dobro si me sjetila, ja cu cijepiti svoju protiv toga. Drugo dvoje nisam.
Znaci zbilja je gadno kad se dobi..jaoo.nisam bila za to al sve vise cujem da je grozno kad se dobi...2 tj u bi.je stvarno jako gadno:/
Neznam jel treba fb al kad sam makla fb tj deaktivirala,ostane mess.,to se sjecam jer me nerviralo.
Sortiraj odgovore
Najstariji