Jel splasnula anks.Lolo?
Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju...
Sta vi mislite?
Jel splasnula anks.Lolo?
Drzimo Margita onda fige za tih 7 dana,da se doze ustabile da ti bude lakse..
Svaki mali uspjeh je velika stvar😁
Htjela bi vas pitat za misljenje posto ste iskusnije i vise mozgova su pametniji nego jedan:Sad pedijatri nude cjepivo protiv rota virusa,
Nije obavezno,to je kao nesto novo,pije se na usta i idu dvije doze(jedna je 400 kn,nije ni bitno )u roku mj dana ak sam skuzila dobro.
Nisam bila za to iako mi pedijatrica kaze; "iskusne mame koje su to prosle kazu da bi dale sve da su cjepile djecu"
Ima odredeni rok do kojeg djete moze primit.
Dobili smo brosuru u kojoj ne pisu nikakve druge informacije pa sam citala druge forume na kojima kaze da cjepivo traje 2 godine samo.,pa mi je to glupo,taman kad krene s bolestinama onda vise ne djeluje iako kazu da su i cjepljeni dobivali samo kao blazi oblik,tonje protiv rota virusom a onda si gruntam pa postoji i noravirus koji se isto manifestira a ne pokriva ga cjepivo pa cemo tu?
Rekla bi odma ne al me uplasila pedijatrica s tim da djeca od rote na hotnoj zavrse ,skoro umru jer dehidriraju…
Sta vi mislite?
E u vezi cijepiva bolje se ne informirati preko foruma itd haha od muza mi necakinja je na 1.rodendan dobila rotu, bila 2tj u bolnici, infuzija...sigurno je grozno. Dobro si me sjetila, ja cu cijepiti svoju protiv toga. Drugo dvoje nisam.
Sortiraj odgovore
Najstariji