Ja sam isla u nabavku jos nekih stvari za slucaj karantene.To je za ne virovat.Interspar police poluprazne, nema mesa ni 10 dkg, ali nikakvog.Svak svakog gleda sumnjivo...Ja uzela kolica i naspricala rukohvat alkoholom🤦♀️, u ducanu par puta sebi i maloj dezinficirala.🙄.
Ma ok sam, samo me sve zivo boli cim malo vise hodam, a sad dosla doma i gacice mi malo mokre pa sam se prepala da nije pl.voda.Beba me je par puta tako udrila u mjehur.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Kolko je do poroda? Jel vas strah? Sve spakirale?Dobro je dok prode ta bezbolja,valjda bu ostatak bolji..kolko sad dana pijes zoloft?Ljudi su poludjeli,kako muz radi u duckaau kaze da nema niceg,mora radit prekovremene jer nema nis na policama ,a nije mu to u opisu posla al eto svi rade sve jer su ljudi poludili-.- ljuti me to.jucer mi luka sfalilo i kazem daj kupu jednu glavicu cisto danas za rucak,kaze nema ni jedne,nista.ljudi popizdili skroz.
Tako sam si mislila i sama, kak ak cu negdje ic ,tipa moram u postu,dezinficirat ruke 🤷
Kolko je do poroda? Jel vas strah? Sve spakirale?Dobro je dok prode ta bezbolja,valjda bu ostatak bolji..kolko sad dana pijes zoloft?Ljudi su poludjeli,kako muz radi u duckaau kaze da nema niceg,mora radit prekovremene jer nema nis na policama ,a nije mu to u opisu posla al eto svi rade sve jer su ljudi poludili-.- ljuti me to.jucer mi luka sfalilo i kazem daj kupu jednu glavicu cisto danas za rucak,kaze nema ni jedne,nista.ljudi popizdili skroz.
Tako sam si mislila i sama, kak ak cu negdje ic ,tipa moram u postu,dezinficirat ruke 🤷
Jel mene pitas za zoloft? Sad je 8 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji