Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Jutrooo!
    Kako ste? 

• Domaćica

Broj poruka: 171

Prijavi adminu

Margita0407

Jutrooo!
    Kako ste?

Jutro, svima! Čim sam naspavana, dobro sam. 😄 Jeste instalirale Messenger?

one

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Drago mi je cut da je pocetak dana dobar.
    Kod mene je neki cudan dan,sva sam smusena,glava me rastura,ne sjeda mi ili vrijeme ili tijelu treba jos sna ma da super spavam,cak mi se desi da zaspim dok dojim pa na kraju djeze spava s nama u krevetu xD 🙉

• Ribica12

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Jutrooo, a onako, samo brojim koliko jos do poroda. Lola uopce nema face, a mislim da treba face, ne znam, vidit cemo 

26+3❤️

• Nera20

Prijavi adminu

Ja sam ajmo reci ok, na momente mi dodu misli i pritisak dode, prode.. A boze sacuvaj ugl 😄

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Ja sam isla u nabavku jos nekih stvari za slucaj karantene.To je za ne virovat.Interspar police poluprazne, nema mesa ni 10 dkg, ali nikakvog.Svak svakog gleda sumnjivo...Ja uzela kolica i naspricala rukohvat alkoholom🤦‍♀️, u ducanu par puta sebi i maloj dezinficirala.🙄.
    Ma ok sam, samo me sve zivo boli cim malo vise hodam, a sad dosla doma i gacice mi malo mokre pa sam se prepala da nije pl.voda.Beba me je par puta tako udrila u mjehur.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Kolko je do poroda?  Jel vas strah? Sve spakirale?Dobro je dok prode ta bezbolja,valjda bu ostatak bolji..kolko sad dana pijes zoloft?Ljudi su poludjeli,kako muz radi u duckaau kaze da nema niceg,mora radit prekovremene jer nema nis na policama ,a nije mu to u opisu posla al eto svi rade sve jer su ljudi poludili-.- ljuti me to.jucer mi luka sfalilo i kazem daj kupu jednu glavicu cisto danas za rucak,kaze nema ni jedne,nista.ljudi popizdili skroz.
    Tako sam si mislila i sama, kak ak cu negdje ic ,tipa moram u postu,dezinficirat ruke 🤷

• Nera20

Prijavi adminu

Ja sam nama pomjesala et. Ulje cajevca, revansere, peperminta i limuna u cvjetnu vodu od cajevca i s time spricamo ruke kad udemo u kucu ili vani nakon ducana... Nema gelova ni nicega za dezinfekciju ruku za kupiti... 

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Ja imam jos 10 tj., a spremila nisam nista.Sve kontam ima vrimena.Mene je malo strah, pogotovo ako ne bude mogla pratnja( sestra mi ) na porod.Nadam se da se nece toliko ova situacija razvuci

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Prijavi adminu

S@r@

Kolko je do poroda? Jel vas strah? Sve spakirale?Dobro je dok prode ta bezbolja,valjda bu ostatak bolji..kolko sad dana pijes zoloft?Ljudi su poludjeli,kako muz radi u duckaau kaze da nema niceg,mora radit prekovremene jer nema nis na policama ,a nije mu to u opisu posla al eto svi rade sve jer su ljudi poludili-.- ljuti me to.jucer mi luka sfalilo i kazem daj kupu jednu glavicu cisto danas za rucak,kaze nema ni jedne,nista.ljudi popizdili skroz.
    Tako sam si mislila i sama, kak ak cu negdje ic ,tipa moram u postu,dezinficirat ruke 🤷

Jel mene pitas za zoloft? Sad je 8 dana. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.