Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    11. Ožujak 2020. 16:48

Diamond

Ribica12

Margita0407

Eto i ja pijem 1/4 bil0 bi onda bolje da ne pijem uopce kad ni ne osjetim.. Kao jos je rano jel 😂
    Vidi jos malo, mislim da to ne moze ni pocet djelovat tako brzo, tek je proslo par dana, i da cijelu pijes, mislim da jos ne bi vidila poboljsanje
    Tako je Ribice.Ja sam ga pila pa znam.Rano je da bilo sta osetus Margarire…I ja nisam osecala nista skoro 10 dana…

Oprosti ako ne zelis o tome, nisi mi odg inace kad si pila zoloft nakon koliko ti je bilo super i kad si prestajala nakon koliko bi ti se opet vratilo 

26+3❤️

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 17:01

Ribica12

Margita0407

Eto i ja pijem 1/4 bil0 bi onda bolje da ne pijem uopce kad ni ne osjetim.. Kao jos je rano jel 😂
    Vidi jos malo, mislim da to ne moze ni pocet djelovat tako brzo, tek je proslo par dana, i da cijelu pijes, mislim da jos ne bi vidila poboljsanje

Da tek od petka pijem... 

• lola777
    11. Ožujak 2020. 17:37

Margita, 1/4 je mala kolicina.Ako je 1 tableti potrebno min 7 dana da se osjeti neki pomak, onda za 1/4 treba bar 15-20 dana.Znas i sama da ne djeluju trenutno ka recimo tabl.protiv bolova vec malo po malo nadopunjuju i grade " most" izmedju neurona.Tako ti ja nekako zamisljam moj mozak trci, trci do mosta koji je star i urusen.🙂

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 17:48

A do petka pa cu povecati... 

• Ribica12
    11. Ožujak 2020. 19:04

Lola jel danas beba aktivna il se smirila? 

26+3❤️

• Domaćica
    11. Ožujak 2020. 20:03

Ribica12

Domacice nece ti ni trebat, vidim ja da si ti super🥰
    Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir

Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️

one

• Ribica12
    11. Ožujak 2020. 20:06

Domaćica

Ribica12

Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir
    Iz tvojih usta u Božje uši. Da,i ovaa koja je dala odmah Zoloft i ona mi je rekla ne AD uz dojenje. Ne želim ti Ribice paniku stvarati. Samo kažem. ,ni mene to ne veseli ☹️

A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit

26+3❤️

• lola777
    11. Ožujak 2020. 21:02

Ribica12

Danas se smirila, osjetim je, ali njeznije.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 22:06

Ribica12

Domaćica

Ribica12

A nista, ne budem li mogla dojit, budu li tablete potrebnije, jebemu, prezivit ce, ne mogu sve zene ni dojit

Nemoj uopce se sad opterecivati i sa dojenjem i sts ce biti nakon poroda. Idemo dan po dan, tako je lakse. 

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 22:08

lola777

Ribica12

Danas se smirila, osjetim je, ali njeznije.

Mene je u drugoj trudnoci bas jako lupala, bas je bila aktivna jako ko i sad haha sin je bio skroz miran ma nisam ga pravo ni osjetila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.