Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    12. Ožujak 2020. 19:10

Ta budenja po noci su mi bila najgora,kak se tice virusa tu te skroz razumijem:// zivi uzas
    Jucer sam prvi put isla u setnju duzu(izvan svog dvorista),sve me boljelo,kukovi,prepone,strasno,skroz se sjetim trudnove i tog osjecaja..a tu vas tjesim sad zaboravisi kak je to nelagodno.Bebica napreduje dobro,malo je ovih dana nervozniji,raste pa je i duze budan pa sam i ja u pokretu,grcevi i tako 
    Psihicki sam eto na trenutke,neke dane dobeo sve oki,druge si mislim nije to za mene,nisam spremna 
    Skuzila sam da si nisam ista ja definitivno i necu ni bit al treba prihvatit sebe kakva sam sad jer ovo tezit za necem ko prije je nemoguce,drugacije su potrebe i zivot i fizicki sveDjeca su doma?nisi slala u vrtic 

• Nera20

Ma aktivna sam samo sam dns depresivna pa mi se ne pise niti prica. 

S@r@

Ribica12

Haaj, evo i kod mene sunce pa sam cijelo jutro u skitnji, samo sto osjecam da imam temperaturu, sad cu izmirit.i glava me boli, valjda nije corona😂

Ajojjj,pa kako je sad?temp?
    Ma nije valjda,misli pozitivno samo.pluca su oki? Nema osjecaja da nemozes disat?

S@r@
    12. Ožujak 2020. 19:15

Ja se divim Margita tebi i svim zenama koje uspjevaju sve tonuz vise djece nije stvar vremena vec fizicki ,bar ja osjetim nije toto za sad ,mozda bude,psihicki kak ste sve zdurale (znam i ja cu)al vise puta.pa zbilja da vam kip digne covjek😂
    Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦

• Ribica12
    12. Ožujak 2020. 19:16

S@r@

Ribica12

Haaj, evo i kod mene sunce pa sam cijelo jutro u skitnji, samo sto osjecam da imam temperaturu, sad cu izmirit.i glava me boli, valjda nije corona😂
    Ma nije valjda,misli pozitivno samo.pluca su oki? Nema osjecaja da nemozes disat?

Imam 37.1 to i nije temperatura, al bas me glava boli. Pluca ok. Samo glava i malo kisem

26+3❤️

• Nera20
    12. Ožujak 2020. 19:19

S@r@

Ja se divim Margita tebi i svim zenama koje uspjevaju sve tonuz vise djece nije stvar vremena vec fizicki ,bar ja osjetim nije toto za sad ,mozda bude,psihicki kak ste sve zdurale (znam i ja cu)al vise puta.pa zbilja da vam kip digne covjek😂
    Nisam jos svjesna da sam mama,da imam bebu i da sam bila trudna uopce,ko da me neko sad tu postavio u ulogu osim kak se sjecam negative iz trudnoce🤦🤦

Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi... Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim... Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce. 

• Nera20
    12. Ožujak 2020. 19:24

Ribica12

S@r@

Ribica12

Imam 37.1 to i nije temperatura, al bas me glava boli. Pluca ok. Samo glava i malo kisem

Ma virozu si neku skupila sigurno. 

• lola777
    12. Ožujak 2020. 19:28

Evo i mene, isla sam na noktice pa do sestre.Mislim se bolje setat dok nas ne stave u karantenu🤦‍♀️. Sad susidi malo pokazala matematiku pa se otegne. Sta se tice korone, nije mi svejedno.Kazu nije opasna, ali ne mogu reci da im vjerujem bas.Evo sad cujem da su dva ginekologa sa splitske ginekologije u karanteni.Ja se nadam da ce se sve smiriti do 5.mj. Inace ja svoju ne saljem u vrtic i necu dok se sve ne stisa. Sta se tice moje psihe, to je uvik pitanje.Pitam se i ja kako cu s bebom, ipak sam "starija".Je da izgledam mladje😁😤. Pa mi se nekad cini da ce to bit bas lipo i  tako.Jos 10 tj. ako ce bit u terminu i meni se nekad cini sve nestvarno.Pijem taj jebeni Zoloft, a u glavi pitanje oce li imat utjecaj na bebu. Pa citam ono od farmakologa pa se tjesim.
    Margita, ne muci se vise nego kreni pit pola pa cijelu. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    12. Ožujak 2020. 19:35

lola777

Evo i mene, isla sam na noktice pa do sestre.Mislim se bolje setat dok nas ne stave u karantenu🤦‍♀️. Sad susidi malo pokazala matematiku pa se otegne. Sta se tice korone, nije mi svejedno.Kazu nije opasna, ali ne mogu reci da im vjerujem bas.Evo sad cujem da su dva ginekologa sa splitske ginekologije u karanteni.Ja se nadam da ce se sve smiriti do 5.mj. Inace ja svoju ne saljem u vrtic i necu dok se sve ne stisa. Sta se tice moje psihe, to je uvik pitanje.Pitam se i ja kako cu s bebom, ipak sam "starija".Je da izgledam mladje😁😤. Pa mi se nekad cini da ce to bit bas lipo i tako.Jos 10 tj. ako ce bit u terminu i meni se nekad cini sve nestvarno.Pijem taj jebeni Zoloft, a u glavi pitanje oce li imat utjecaj na bebu. Pa citam ono od farmakologa pa se tjesim.
    Margita, ne muci se vise nego kreni pit pola pa cijelu.

A valjda cu morati da. 

• Domaćica
    13. Ožujak 2020. 08:05

Margita0407

S@r@

Ah.. Stignem sve ali me psihicki ubija ostajanje u kuci, samo sjedim i drzim bebu i pazim da je srednja ne ozljedi… Muz radi, prijatelja tu nemam, ne radim… Znaci cijeli dan sam doma i oko djece i ako idemo di sa muzem opet dijeca sa nama.. I kad idem u setnju opet idem u park radi male i eto. Nista za sebe ne radim a ni ne znam kad ni sta bi to radila za sebe uopce.

Rekla si da muž radi od 12 ili 15 h. Znači dopodne, malu podoji i odi prošetati, bar do trgovine, sjedi na kavu. Bilo šta. Nemoj se baš skroz zatvarati u kuću. Možda te to sad ne veseli, ali je jedino moguće uz malu bebu. 

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.