Dada tebe..oo pa proslo je vec rih dr.7 dana…ste se culi? Pomaze ta dozaLola- ma stignes,torba nek je spremna kolko tolko
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi bilo
Pa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.
Dada tebe..oo pa proslo je vec rih dr.7 dana…ste se culi? Pomaze ta dozaLola- ma stignes,torba nek je spremna kolko tolko
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi biloPa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.
Eto supeer 👏 meni je predosadno dok je muz na poslu, a evo i danas imaju nesto izvanredno i sama sam i to mi je najgore. Mislim da od dosade mi se stanje pogorša, jer onda nemam sta nego mislit. Nek uvedu rad od kuce🙈pa bar necu bit sama haha
26+3❤️
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi biloPa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.Eto supeer 👏 meni je predosadno dok je muz na poslu, a evo i danas imaju nesto izvanredno i sama sam i to mi je najgore. Mislim da od dosade mi se stanje pogorša, jer onda nemam sta nego mislit. Nek uvedu rad od kuce🙈pa bar necu bit sama haha
Tako sam i ja mislila da je od dosade jos gore haha ali trebalo bi sad dok si trudna sta vise uzivati u samoci i dosadi ali jbg sa anksioznoscu nista od toga.
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi biloPa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.Eto supeer 👏 meni je predosadno dok je muz na poslu, a evo i danas imaju nesto izvanredno i sama sam i to mi je najgore. Mislim da od dosade mi se stanje pogorša, jer onda nemam sta nego mislit. Nek uvedu rad od kuce🙈pa bar necu bit sama hahaTako sam i ja mislila da je od dosade jos gore haha ali trebalo bi sad dok si trudna sta vise uzivati u samoci i dosadi ali jbg sa anksioznoscu nista od toga.
To i ja razmisljam i govorim sebi, uzivaj dok mozes. posli necu imat vremena, al jednostavno to nije moguce😭
26+3❤️
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi biloPa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.Eto supeer 👏 meni je predosadno dok je muz na poslu, a evo i danas imaju nesto izvanredno i sama sam i to mi je najgore. Mislim da od dosade mi se stanje pogorša, jer onda nemam sta nego mislit. Nek uvedu rad od kuce🙈pa bar necu bit sama hahaTako sam i ja mislila da je od dosade jos gore haha ali trebalo bi sad dok si trudna sta vise uzivati u samoci i dosadi ali jbg sa anksioznoscu nista od toga.To i ja razmisljam i govorim sebi, uzivaj dok mozes. posli necu imat vremena, al jednostavno to nije moguce😭
Sve kuzim 😫
Da sam sad opet u toj situaciji nebi nista spremala do zadnja dva tj.jer inace nemas kaj radit pa misli jos vise luduju,ovak da sam spremala i slagala,lakse bi mi biloPa od jucer pijem pola tablete i to mislim da osjecam vec a onih 1/4 nisam nista osjecala.. Sad mi je muz do petka doma na godisnjem taman da mi prodjeluje taj zoloft vise pa cu valjda biti stabilnija u glavi za cuvanje djece.
Je l osjećaš veću nervozu, tjeskobu? Kao nuspojavu?
one
Sortiraj odgovore
Najstariji