Jesmo se opteretile stim tabletama i dozama a lijepo smo dobile potvrde sa vise strana da je zoloft ok za trudnocu i dojenje i ne spominju miligrame, to samo mi spominjemo 😂 ali nista cudno za nase stanje.
Jesmo se opteretile stim tabletama i dozama a lijepo smo dobile potvrde sa vise strana da je zoloft ok za trudnocu i dojenje i ne spominju miligrame, to samo mi spominjemo 😂 ali nista cudno za nase stanje.
Ajme bas🙈 ne znam koliko bi mi potvrda trebalo da budem sigurna, ajmee
26+3❤️
Ako ću morati piti tablete, poslije poroda, moja psihička nije za dojenje uz terapiju. Morat ću opet tražiti novu psihičku! 🤦😄
one
Eto i ja pijem 1/4 bil0 bi onda bolje da ne pijem uopce kad ni ne osjetim.. Kao jos je rano jel 😂
Jesmo se opteretile stim tabletama i dozama a lijepo smo dobile potvrde sa vise strana da je zoloft ok za trudnocu i dojenje i ne spominju miligrame, to samo mi spominjemo 😂 ali nista cudno za nase stanje.Ako ću morati piti tablete, poslije poroda, moja psihička nije za dojenje uz terapiju. Morat ću opet tražiti novu psihičku! 🤦😄
Ni oni nam ne olaksavaju jer neki jesu za tablete neki nisu 😒
Jesmo se opteretile stim tabletama i dozama a lijepo smo dobile potvrde sa vise strana da je zoloft ok za trudnocu i dojenje i ne spominju miligrame, to samo mi spominjemo 😂 ali nista cudno za nase stanje.Ako ću morati piti tablete, poslije poroda, moja psihička nije za dojenje uz terapiju. Morat ću opet tražiti novu psihičku! 🤦😄Ni oni nam ne olaksavaju jer neki jesu za tablete neki nisu 😒
Da, baš to. Ona nije ni za u trudnoći ni za dojenje. E jebat ga onda. Planiram dojiti, no ne bi se borila sama sa sobom ako mi trebaju tablete.
one
Eto i ja pijem 1/4 bil0 bi onda bolje da ne pijem uopce kad ni ne osjetim.. Kao jos je rano jel 😂
Pa par dan 1/4, onda ideš na pola ne?!
one
Domacice nece ti ni trebat, vidim ja da si ti super🥰
Ajme ona mine za, eto to mi je sad opet kocnica, ovako me tjesi ako ne budem mogla uzmem, al cin ima dr koji nisu za, to mi stvara nemir
26+3❤️
Vidi jos malo, mislim da to ne moze ni pocet djelovat tako brzo, tek je proslo par dana, i da cijelu pijes, mislim da jos ne bi vidila poboljsanje
26+3❤️
Eto i ja pijem 1/4 bil0 bi onda bolje da ne pijem uopce kad ni ne osjetim.. Kao jos je rano jel 😂Vidi jos malo, mislim da to ne moze ni pocet djelovat tako brzo, tek je proslo par dana, i da cijelu pijes, mislim da jos ne bi vidila poboljsanje
Tako je Ribice.Ja sam ga pila pa znam.Rano je da bilo sta osetus Margarire...I ja nisam osecala nista skoro 10 dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji