Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    11. Ožujak 2020. 14:04

Diamond

Ribica12

Ja stvarno ne znam, skoro sam mjesec manje od tebe trudna, pa jos nije toliko aktivna. Al ne mislim da je to ista cudno.
    Kako ste ostale cure

Ja nisam bas najbolje.Mnogo strahova se mota po glavi…i bas se tesko borim po celi dan sam sa tim mislima i onds gubim volju za sve ostalo…a vi?

Bas mi je žao, nadala sam se da ce zoloft prodjelovat, a mozda je stvarno premala doza, pogotovo  u trudnoci kad su nam hormoni ludi. Ja sam malo sa prijateljicom kavicu pa setnja,bolje sam nego prije, kad me tek uhvatilo, ali svejedno je to u glavi uvijek i zelim da prestane skroz 🙈
    Diamond kazes da ti je prije bilo super sa zoloftom, znaci da ti on odgovara, vjerojatno su u pitanju mg, i trebala bi cijelu tabletu. Al nije se lako odlucit, iako vec pijes pa msilim da nije velika razlika pit pola tablete ili cijelu. Jesi li ikad pila ista drugo, ili oduvijek zoloft? Nakon koliko bi ti prodjelovao i kad bi ti bilo skroz dobro? Koliko dugo si ga pila i kolike su ti bile pauze, i nakon koliko bi ponovno krenilo lose stanje? 

26+3❤️

• lola777
    11. Ožujak 2020. 14:20

Diamond,nisam ni ja danas dobro.Anksiozna sam i muce me te opsesivne misli.Mene je poremetila u glavi ta jaka aktivnost bebe i stalno mi u glavi da joj sta ne smeta, da se nije zapetljala u pupcanu vrpcu.Jednostavno mi ne izlaze te misli iz glave.Kad miruje luda sam, kad je preaktivna luda s.Samo zelim da je ziva i zdrava, ubija me razmisljanje da nesto nije ok.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 14:32

Ja sam onako, klasicno napeta pa me to nervira. 
    Lola sigurno je sve u redu ali znam da ti to nista ne znaci kad ti mozak salje drugacije informacije
    Diamond pocni sa cijelom vrijeme ti je.

• Domaćica
    11. Ožujak 2020. 14:57

Pozz, svima. Diamond i Lola, držite se do kraja dan. Meni je klasično, ok sam, dosta sam vani u društvu, pa mi to puno znači. Skuham za dva dana pa bauljamo mala i ja po parkovima i kavama. Javi se misao o porodu i poslije kako, bude kratko pa bude ok... 

one

• Domaćica
    11. Ožujak 2020. 14:58

Margita0407

Lola sigurno je sve u redu ali znam da ti to nista ne znaci kad ti mozak salje drugacije informacije

Klasičarke 😂😂😂😂, vidiš li ikakvog pomaka od to malo Zolofta?

one

• Diamond
    11. Ožujak 2020. 15:04

Ma ja znam da se pocinje sa celom vec posle nedelju dansa,ali jednostavno odbijam posto smatram da ce ns bebu manje uticati manja doza...zato se borim sama sa sobom ds ne pocnem da pijem celu...Ne znam vise nemam iskreno snage vis,izmrcvarila sam sebe tim mislima da sam se pretvrila u ljusturu sebe...ni traga od mog klasicnog stanja..puna volje,zelje za sredjivanjem,lepim izgledom...ama.nista.Kakv je to zivot kao da cekas da ti presude

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 15:11

Domaćica

Margita0407

Klasičarke 😂😂😂😂, vidiš li ikakvog pomaka od to malo Zolofta?

Cini mi se da ne 🤦‍♀️

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 15:12

Diamond

Ma ja znam da se pocinje sa celom vec posle nedelju dansa,ali jednostavno odbijam posto smatram da ce ns bebu manje uticati manja doza…zato se borim sama sa sobom ds ne pocnem da pijem celu…Ne znam vise nemam iskreno snage vis,izmrcvarila sam sebe tim mislima da sam se pretvrila u ljusturu sebe…ni traga od mog klasicnog stanja..puna volje,zelje za sredjivanjem,lepim izgledom…ama.nista.Kakv je to zivot kao da cekas da ti presude

Skroz si upala u crnilo😭

• Ribica12
    11. Ožujak 2020. 15:16

Joj, nek vise rodimo pa cemo moc sta zelimo, i duple doze😂 ja te razumijem, ja bas zbog straha ne zelim pocet, a opet ne zelim svaki dan do kraja trudnoce da mi bude onako. Zelim da mi bude super , lijepo je vrijeme, zelim setnje, kave, sredivanje kako kazes, uvijek se volim sredit i lijepo obuc, uvijek sam najglasnija i najzabavnija u drustvu, mislim da niko uopce ne bi povjerova da mene muci anksioznost. 

26+3❤️

• Ribica12
    11. Ožujak 2020. 15:18

Vi ste zene moje bar rodile jedno, dvoje i ne trebate vise😂😂😂ja zelim jos jedno svakako, al ne znam kako cu se usudit. Jedino za koju godinu kad bude dosta zaliha tableta u meni jos haha ili kad se uvjerim da se moze pit u trudnoci 

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.