Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    10. Ožujak 2020. 21:59

Margita0407

Meni je bolje da je na faze nego cijeli nikakav 😄

Ma naravno, al kad samo pomislim da ce mi ovako bit dok ne uzmem tablete, grozno. Ne mogu svaki dan ovako

26+3❤️

• Domaćica
    10. Ožujak 2020. 22:51

Ribica12

Margita0407

Meni je bolje da je na faze nego cijeli nikakav 😄
    Ma naravno, al kad samo pomislim da ce mi ovako bit dok ne uzmem tablete, grozno. Ne mogu svaki dan ovako

A možda neće biti svaki dan ovako. Možda popusti. Ne možeš ti znati kako će ti biti sutra,ma kamoli za 2 mj. Tako da...Ne misli o budućnosti negativno, probaj si reći danas mi nije baš ok, vjerujem da će mi sutra biti bolje. Ako ne, uzet ću tabletu. Smirit će te to i bit će to ok. Laku noć svimaaaa! 🥰

one

• Nera20
    10. Ožujak 2020. 22:58

Ako ne mozes znas da mozes uzeti zoloft i ok. 

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 23:08

Ma znam, i znam da nece bit isto svaki dan, jer evo vec dva mjeseca da me ovo uhvatilo i bude super super dana, a i losijih, evo ni danas nisam popila normabel( iako sam ga oko 1,2 h i mogla jer sam bila losije,) bude par dana za redom da ne popijem, prosli tjedan samo u petak, al opet su svaki dan te misli tu i to me nervira. Zelim da prode dan bez toga, ne mogu to docekat🙈

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 23:08

E hvala ti margita❤️laku noooc vam i mirne snove

26+3❤️

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 23:34

Odnosno hvala domacice, pomijesalo mi se sve hahah. Ma hvala objema🥰

26+3❤️

• lola777
    11. Ožujak 2020. 12:03

Meni nocas neprospavana noc.U 4 sata popila normabel od 5 mg.Ledja i desni kuk me bolili.Jucer cili dan i noc beba bila preaktivna, tukla, okrecala se, micala, al doslovno svake 2-3 min.Ne znam jeli 10 min uspila odspavati i bas sam se prepala.Evo i sad se vrpolji i zabrinuta sam jer ne znam jeli to normalno.Jeste vi imale takvih iskustava? 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    11. Ožujak 2020. 12:40

Ja znam da mi je srednja kcer bila puno aktivnija od ove sad i znala sam se zapitati da li je sve ok.... Ali ako si imala neprospavanu noc vjv si bila uznemirena pa tako i beba mozda? 

• Ribica12
    11. Ožujak 2020. 13:25

Ja stvarno ne znam, skoro sam mjesec manje od tebe trudna, pa jos nije toliko aktivna. Al ne mislim da je to ista cudno.
    Kako ste ostale cure 

26+3❤️

• Diamond
    11. Ožujak 2020. 13:36

Ribica12

Ja stvarno ne znam, skoro sam mjesec manje od tebe trudna, pa jos nije toliko aktivna. Al ne mislim da je to ista cudno.
    Kako ste ostale cure

Ja nisam bas najbolje.Mnogo strahova se mota po glavi...i bas se tesko borim po celi dan sam sa tim mislima i onds gubim volju za sve ostalo...a vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.