Meni je bolje da je na faze nego cijeli nikakav 😄
Ma naravno, al kad samo pomislim da ce mi ovako bit dok ne uzmem tablete, grozno. Ne mogu svaki dan ovako
26+3❤️
Meni je bolje da je na faze nego cijeli nikakav 😄Ma naravno, al kad samo pomislim da ce mi ovako bit dok ne uzmem tablete, grozno. Ne mogu svaki dan ovako
A možda neće biti svaki dan ovako. Možda popusti. Ne možeš ti znati kako će ti biti sutra,ma kamoli za 2 mj. Tako da...Ne misli o budućnosti negativno, probaj si reći danas mi nije baš ok, vjerujem da će mi sutra biti bolje. Ako ne, uzet ću tabletu. Smirit će te to i bit će to ok. Laku noć svimaaaa! 🥰
one
Ma znam, i znam da nece bit isto svaki dan, jer evo vec dva mjeseca da me ovo uhvatilo i bude super super dana, a i losijih, evo ni danas nisam popila normabel( iako sam ga oko 1,2 h i mogla jer sam bila losije,) bude par dana za redom da ne popijem, prosli tjedan samo u petak, al opet su svaki dan te misli tu i to me nervira. Zelim da prode dan bez toga, ne mogu to docekat🙈
26+3❤️
Odnosno hvala domacice, pomijesalo mi se sve hahah. Ma hvala objema🥰
26+3❤️
Meni nocas neprospavana noc.U 4 sata popila normabel od 5 mg.Ledja i desni kuk me bolili.Jucer cili dan i noc beba bila preaktivna, tukla, okrecala se, micala, al doslovno svake 2-3 min.Ne znam jeli 10 min uspila odspavati i bas sam se prepala.Evo i sad se vrpolji i zabrinuta sam jer ne znam jeli to normalno.Jeste vi imale takvih iskustava?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja znam da mi je srednja kcer bila puno aktivnija od ove sad i znala sam se zapitati da li je sve ok.... Ali ako si imala neprospavanu noc vjv si bila uznemirena pa tako i beba mozda?
Ja stvarno ne znam, skoro sam mjesec manje od tebe trudna, pa jos nije toliko aktivna. Al ne mislim da je to ista cudno.
Kako ste ostale cure
26+3❤️
Ja stvarno ne znam, skoro sam mjesec manje od tebe trudna, pa jos nije toliko aktivna. Al ne mislim da je to ista cudno.
Kako ste ostale cure
Ja nisam bas najbolje.Mnogo strahova se mota po glavi...i bas se tesko borim po celi dan sam sa tim mislima i onds gubim volju za sve ostalo...a vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji