Evo ja sam popila 2 mg Normabela ne zbog anksioznosti nego mi stomak napet.Bili se vama to dogadjalo?
Sara jeli ovo tvoja bebica na profilnoj?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ajme ja bi ti voljela pomoc, al nemam jos te simptome koje ti imas, ja sam mjesec manje od tebe trudna tako da je mozda rano, tek je stomak poceo rast i beba lupkat, al sve je to normalno, uvijek se trudnice tuze da ihh nesto boli, da im je ovo, ono tako da ne brini
26+3❤️
Jooj ovaj glupi doktor hoce prvo poslati upit farmaceutu da li je zoloft ok uz dojenje... A nista drugo mi isto nije dao umjesto normabela.. Kao ne treba mi jer ionako dojim pa mi je antidepresiv dovoljan... Iako tom antidepresivu treba 1, 2 tj da prodjeluje.. A i duze.
I sta cu sad... Previse sam uznemirena da ovako prodem dan a imam samo normabel.
Jooj ovaj glupi doktor hoce prvo poslati upit farmaceutu da li je zoloft ok uz dojenje… A nista drugo mi isto nije dao umjesto normabela.. Kao ne treba mi jer ionako dojim pa mi je antidepresiv dovoljan… Iako tom antidepresivu treba 1, 2 tj da prodjeluje.. A i duze.
I sta cu sad… Previse sam uznemirena da ovako prodem dan a imam samo normabel.
Ocito nije dovoljno educiran.Mislim, ako nije siguran bolje da pita, al ono kako ne zna te stvari.
A da se izdojis? Pa onda popijes. A kad se vraca tvoja?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jooj ovaj glupi doktor hoce prvo poslati upit farmaceutu da li je zoloft ok uz dojenje… A nista drugo mi isto nije dao umjesto normabela.. Kao ne treba mi jer ionako dojim pa mi je antidepresiv dovoljan… Iako tom antidepresivu treba 1, 2 tj da prodjeluje.. A i duze.
I sta cu sad… Previse sam uznemirena da ovako prodem dan a imam samo normabel.Ocito nije dovoljno educiran.Mislim, ako nije siguran bolje da pita, al ono kako ne zna te stvari.
A da se izdojis? Pa onda popijes. A kad se vraca tvoja?
A. Moja je na porodiljnom, rodila ne u 1.mjesecu...a popit cu taj normabel sta cu.
Evo ja sam popila 2 mg Normabela ne zbog anksioznosti nego mi stomak napet.Bili se vama to dogadjalo?
Sara jeli ovo tvoja bebica na profilnoj?
Meni se desava to.I u prvoj trudnoci mi je bilo..Nekako tvrd stomak..a ali ne kao klasicna kontrakcija nego nekako kao pritisak neki
Margita, mozda najbolje da se izdojis pa popijes, nemoj par sati dojit nakon normabela
Pa kad ce dobit odg, kad ce ti ga dat(ako ti ga uopce da)
26+3❤️
A evo sad je dojim pa cu se izdojiti.. Samo nadam se da ce prihvatiti bocu 🙄 a dr moram sutra nazvati da mi kaze sta je farmaceut odlucio.. Kao dobiti cu nesto sutra samo ovisi sta farmaceut odluci sta je dobro za mene. Samo mi nije jasno sta stvarno misli da ja mogu cekati da mi antidepresiv prodjeluje bez da mi da npr. Praxiten da imam za svaki slucaj? E spomenuo je za pocetak 15mg zolofta pa ako mi treba vise da cemo povecati... Jos cu pola godine traziti koja mi doza pase 😭
A koliko inace mg ima tableta? Jel sta spominja zoloft u trudnoci, vjer nije ni za to
26+3❤️
A evo sad je dojim pa cu se izdojiti.. Samo nadam se da ce prihvatiti bocu 🙄 a dr moram sutra nazvati da mi kaze sta je farmaceut odlucio.. Kao dobiti cu nesto sutra samo ovisi sta farmaceut odluci sta je dobro za mene. Samo mi nije jasno sta stvarno misli da ja mogu cekati da mi antidepresiv prodjeluje bez da mi da npr. Praxiten da imam za svaki slucaj? E spomenuo je za pocetak 15mg zolofta pa ako mi treba vise da cemo povecati… Jos cu pola godine traziti koja mi doza pase 😭
Neka provjeri, no nije mi jasno zašto ne daju da se doji uz Zoloft, ako piše na lactancii da se može. Trebali bi stvarno malo više biti educirani, za one majke koje žele dojiti! Mogao je dati Praxiten,da, jer kraće djeluje i piše da je vrlo nizak rizik pri dojenju. Gledaj da se izdojiš i bar dva sata da ne dojiš.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji