Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    04. Ožujak 2020. 18:37

Ni jedna od nas ne uziva u trudnoci. Samo morate znati da ce trudnoca proci a onda ne cekajte puno nego pomozite sebi sa terapijom ako bude potrebe.. Jer trositi dragocijeno vrijeme na takve misli i da se tako osjecas stvarno nema potrebe. Trebamo biti zadovoljne radi starije dijece i novih bebica. Vjerujete sa deprom i anksioznoscu se tesko brinuti o bebi. Nemojte cekati da prode samo... I andreji je proslo ali tek nakon godinu dana... 

• lola777
    04. Ožujak 2020. 18:44

U tome i je problem sta mi ne mozemo prestati misliti.Ja znam da svim trudnicama i ljudima opcenito sve to pada mozda na pamet, al ono misao proleti i nista idu dalje.A mi se vrtimo oko toga u tom zacaranom krugu. Eto neke normalne stvari kao imati 2-3 djece mi kompliciramo.Da mi netko to kaze ja bi mu rekla Boze prosti pa kako ces ne voliti dicu jednako.Isla sam i ja na trudnocu zbog nje i muza, naravno da sam i ja duboko negdi zelila, ali zbog mog poremecaja, svega sta sam prosla u trudnoci s njom, nisam mislila.Eto strah me uvik sputava.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 18:45

Ja opet kazem nema sanse da ne bih pila i produljivala ovu agoniju, mene nije ni strah ni sram pit 

26+3❤️

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 19:12

Ribica12

Ja opet kazem nema sanse da ne bih pila i produljivala ovu agoniju, mene nije ni strah ni sram pit

A Jel sada nista ne pijes ribice sem normabela?Ma naravno da me nije sram pa ja sam i bila na terapiji pre trudnoce i super mi je bilo...e sad je samo pitanje hocu li uopste izdrzati da u trudnoci ne povecam dozu....Samo zelim biti "normalna"...kao pre

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 19:26

Sad ne pijem nista, odnosno normabel tu i tamo. Dr mi je rekao 3puta dnevno od 2 mg, al ja evo vec pet tjedana (u 20.sam otisla do psihijatra, a sve mi je pocelo oko 18.) nekako uspijevam sa manje, prvi tjedan ,dva sam pila najcesce 2 tablete, a nakon toga se znalo dogodit dva dana 1,pa dva 2,pa dan nista... Evo prosli tjedan je bio najbolji, popila 2 tablete,jednu u srijedu i jednu u ned, znaci nisam pila dva dana pa onda 1 pa tri dana nista i onda u nedjelju 1.sad pon, uto, i danas nisam nista. Hahaha nadam se da nisam zakomplicirala puno, ugl ne pijem svaki dan, trudim se, al nije to da su mi ti dani kad ne pijem savrseni, i dalje su misli tu, samo nekako me manje uznemire pa uspijem malo i zaboravit i tako prode dan bez normabela. 

26+3❤️

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 19:26

lola777

U tome i je problem sta mi ne mozemo prestati misliti.Ja znam da svim trudnicama i ljudima opcenito sve to pada mozda na pamet, al ono misao proleti i nista idu dalje.A mi se vrtimo oko toga u tom zacaranom krugu. Eto neke normalne stvari kao imati 2-3 djece mi kompliciramo.Da mi netko to kaze ja bi mu rekla Boze prosti pa kako ces ne voliti dicu jednako.Isla sam i ja na trudnocu zbog nje i muza, naravno da sam i ja duboko negdi zelila, ali zbog mog poremecaja, svega sta sam prosla u trudnoci s njom, nisam mislila.Eto strah me uvik sputava.

Super je sta ste isle na jos jednu trudnocu jer i ja sam jedinica i cijelo djetinjstvo mi je proslo u osjecaju samoce i zamisljanju da imam brata ili seku. Tako da sta patite sada ce se isplatiti jer vam djecica nece biti sama 💖 lola misli ce proci kad rodis ilo same od sebe ce se smiriti ili ces povecati dozu i eto, rijeseno. Ja sam isto cijeli dan napeta, tipkam tu sa vama samo da nesto radim da skrenem misli.. Cim stanem sama sa sobom pocne cirkus u glavi... Razmisljam i o 4mg normabela opet.. Ali suzdrzati cu se do praxitena sutra.. Jos ovo malo do kraja dana cu prezivjeti... 

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 19:27

Diamond

Ribica12

A Jel sada nista ne pijes ribice sem normabela?Ma naravno da me nije sram pa ja sam i bila na terapiji pre trudnoce i super mi je bilo…e sad je samo pitanje hocu li uopste izdrzati da u trudnoci ne povecam dozu….Samo zelim biti "normalna"…kao pre

Ni ja nznm hocu li izdrzat bez da pocnem pit zoloft, sad mi se cini nemoguce jos 15 tjedana ovako, ma iskreno bi ne zelim. I ja samo hocu bit kao prije hahah

26+3❤️

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 19:27

Ribica12

Sad ne pijem nista, odnosno normabel tu i tamo. Dr mi je rekao 3puta dnevno od 2 mg, al ja evo vec pet tjedana (u 20.sam otisla do psihijatra, a sve mi je pocelo oko 18.) nekako uspijevam sa manje, prvi tjedan ,dva sam pila najcesce 2 tablete, a nakon toga se znalo dogodit dva dana 1,pa dva 2,pa dan nista… Evo prosli tjedan je bio najbolji, popila 2 tablete,jednu u srijedu i jednu u ned, znaci nisam pila dva dana pa onda 1 pa tri dana nista i onda u nedjelju 1.sad pon, uto, i danas nisam nista. Hahaha nadam se da nisam zakomplicirala puno, ugl ne pijem svaki dan, trudim se, al nije to da su mi ti dani kad ne pijem savrseni, i dalje su misli tu, samo nekako me manje uznemire pa uspijem malo i zaboravit i tako prode dan bez normabela.

E tako je i meni isto bilo u trudnoci. 

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 19:31

Meni takodje skroz nerealno izgleda da mogu izdrzati bez cele tablete zolofta do kraja.Imam utisak da cu totalno pasti....A sta ti je ribice lekar rekao vezano za zoloft?

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 21:24

Def. Pocni piti cijelu tabletu, nemoj si to raditi da ti je tako lose.. Imas jos dosta do kraja. 
    Za zoloft pise da je siguran u trudnoci i za dojenje. To su cinjenice.. E sad kako to vec ide kod nas, svaki doktor vodi svoju neku politiku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.