Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    04. Ožujak 2020. 23:52

Nisam puno s dr pricala o tome jer mi je rekao da cemo probat s normabelima, al kad sam ga pitala jel moze stetit bebi sto sam pila dok nisam saznala da sam trudna rekao je da neee, da ima puno pacijentica koje su bile cijelu trudnoću na terapiji (i puno tezoj) i sve su rodile zdravu djecu

26+3❤️

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 23:53

Margita sretno sutra i javi kako je proslo

26+3❤️

• Nera20
    05. Ožujak 2020. 09:40

Ribica12

Doobroo jutrooo!
    Evo dns u 2i30 imam termin pa vam javim. Tako mi je nezgodno sta nema moje dr, vec sam 1000 puta prosla u glavi sta cu i kako reci ovom doktoru haha. 

• Ribica12
    05. Ožujak 2020. 10:32

Ajme razumijem te u potpunosti, nadam se da ce dr bit razuman i simpatičan

26+3❤️

• Diamond
    05. Ožujak 2020. 11:00

Margita0407

Ribica12

Doobroo jutrooo!
    Evo dns u 2i30 imam termin pa vam javim. Tako mi je nezgodno sta nema moje dr, vec sam 1000 puta prosla u glavi sta cu i kako reci ovom doktoru haha.

Ne brini,drzimo ti palceve,nadam se da ce razumeti.Javi kako si prosla

• Nera20
    05. Ožujak 2020. 11:12

Kako ste vi dns? 

• Ribica12
    05. Ožujak 2020. 11:14

Jos se nisam digla, ono sto su cure pricale jucer ili prekjucer da je jutro najgore, e pa tako je i meni, nisam lose, al ne znam kakav ce bit dan, pa mi se ne da nista, niti dignit iz kreveta, samo razmisljam hoce li bit kao ova tri dana okej il ce doc kriza

26+3❤️

• Nera20
    05. Ožujak 2020. 11:38

Boze dragi stalno smo u istim mislima.. Kad se uhvatim da mislim o necem drugom sva se iznenadim.

• Ribica12
    05. Ožujak 2020. 11:42

Margita0407

Boze dragi stalno smo u istim mislima.. Kad se uhvatim da mislim o necem drugom sva se iznenadim.

Hahha upravo to, tada sam najsretnija 😂🙈

26+3❤️

• Domaćica
    05. Ožujak 2020. 11:45

Margita0407

Kako ste vi dns?

Držim fige, samo opušteno. Ja sam čist ok. Sunce je pa je odmah bolje! ☀️ Veselim se kolaču popodne 😆

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.