Jutro, cure, za sad sam ok, vidit cemo do navecer jer sutra je pregled pa ocekujem nervozu. Danas smo se digle ranije i otisle s prijom na kavu.Sunce je i lip dan.Fizicki sam manje ok, bole ledja i kukovi. Popodne cu odmarat.
Bas me zanima sta ce ti dr reci.Samo da se ne nadje neki mudrijas koji nije za tablete u trudnoci i dojenju.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Kako ste vi dns?Držim fige, samo opušteno. Ja sam čist ok. Sunce je pa je odmah bolje! ☀️ Veselim se kolaču popodne 😆
E super! I kod nas sunce, idemo bas vani!
Jutro, cure, za sad sam ok, vidit cemo do navecer jer sutra je pregled pa ocekujem nervozu. Danas smo se digle ranije i otisle s prijom na kavu.Sunce je i lip dan.Fizicki sam manje ok, bole ledja i kukovi. Popodne cu odmarat.
Bas me zanima sta ce ti dr reci.Samo da se ne nadje neki mudrijas koji nije za tablete u trudnoci i dojenju.
Super lola, probaj te glupe misli o pregledu maknuti kad ti dodu, reci im da odjebu 🤣
I ja se nadm da ce biti ok doktor... Uh.
Kako ste vi dns?
Ja sam slicmo kao i uvek..Pocnem li misliti o necemu drugom odmah sebe protresem kao "heerjjj pa ne smes se opustati".Kao da cu nekim lepim mislim prouzrokovati stetu neku....Uzas
Bas to, tako se i ja bojim bit opustena i smijat se kao da cu tako prizvat nesto lose.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma ja sam nekako bolje kad znam da postoji izlaz, kad me uhvatilo prije par tjedana, nisam znala nista o tabletama u trudnoci, mislila sam da nista al nista ne smijem popit pa cijelu noc nisam spavala od panike, bojala sam se kako cu tako izdrzat trudnocu a nema lijeka. Onda sam saznala da se normabel smije, i sad kad se s vama dopisujem i vidim da se i zoloft smije, i da neke piju, lakse mi je. Znam da postoji pomoc i da sutra mogu rec uzimam tablete pa me to na neki nacin smiruje
26+3❤️
Lola com si ti izasla s prijateljicom na kavu to je dobar znak, kad si skroz lose ne ide ti se nigdje, bar meni, ne mogu se ni obuc a kamoli na kave ic
26+3❤️
Izgleda da je svima danas dobar start😁😁😁🌷
Neka se i nastavi.Sigurno ce pregled pokazat da je sve u redu,
Bol u kukovima je u redu i normalna ,siri se sve to je bas znak tome😌😋 malo uspori tempo 😘
Margita sretno sutra i javi kako je prosloDoobroo jutrooo!
Evo dns u 2i30 imam termin pa vam javim. Tako mi je nezgodno sta nema moje dr, vec sam 1000 puta prosla u glavi sta cu i kako reci ovom doktoru haha.
Iscekujem cut sto bi...mozda se iznenadis pa bude pristupacan dr
Sortiraj odgovore
Najstariji