Ja se izvinjavam ako mi je promaklo..jesi li ti Ribice u drugom stanju sada?Margarita ma ovaj strah od smrti i komplikacija opasnih po zivot je uzasan..paralisuci..zamisli da zivis svaki dan iscekujuci to..i onda kao prodje jedan dan i tj odahnes jer si preziveo…ma katastrofa
Jesam, ja sam 25 tjedana, sa 18 mi se pocelo vracat, a prestala sam pit kad sam saznala da sam trudna, iako sam prije toga par mjeseci pila pola teblete jer mi je bilo dobro, pa sam odlucila na pola. Da se bar moze tijekom trudnoce pa bi samo nastavila polovicu, a sad cu morat sve ispočetka. Prvo cijelu pa dok dode do faze da mogu pola proc ce vremena
26+3❤️
Da li antidepresivi prestanu djelovati nakon par godina? Ono ne znam, mozak se navikne pa moras preci na neku drugu terapiju?
Meni nisu, a davno mi se prvi put pojavilo, malo sam pila pa malo pauze,
26+3❤️
Mislim da ne, nemoj me plasit haha
Haha ok dosta price o tabletama za dns 😂
Ja se bojim svega vezano za bolest i gubitak najmilijih.Oduvijek se ti strahovi javljaju, ali se prebacuju sa jedne osobe na drugu.Bojim se tuge i psihicke boli i onda se pitam sta ako, pa se razvijaju filmovi u glavi pa slike, pa osjecaji i onda padam u depresiju kao da je to realnost, a hvala Bogu nije. U trudnoci se bojim za bebu, hoce li biti zdrava, ziva
Bojala se spontanog u ranijim tjednima,sad se bojim prijevremenog poroda.Pa ocu li prezivit porod, kako bi starija bez mene pa bi ja plakala i tugovala ko da je to vec tako odredjeno.Pa se onda pitam koju cu vise voliti, hocu li jednako voliti stariju i bebu? Ja sam u stariju totalno zaljubljena, ono ona mi je bila centar svita, a sad ce me morati djeliti sa bebom.A onda cura raste pa na momente mi se cini da me ne treba toliko.A eto u mojoj glavi nema mira, konstantna borba, mozdjana iscrpljenost.😔
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da li antidepresivi prestanu djelovati nakon par godina? Ono ne znam, mozak se navikne pa moras preci na neku drugu terapiju?
Ne, nemaju takvo djelovanje.Moze se samo desiti da su proizvele dovoljno serotonina i da je mozak opskrbljen sa dovoljnim zalihama i onda se to stanje samo odrzava.🤯
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ne, nemaju takvo djelovanje.Moze se samo desiti da su proizvele dovoljno serotonina i da je mozak opskrbljen sa dovoljnim zalihama i onda se to stanje samo odrzava.🤯
Supeeer☺️☺️☺️☺️
26+3❤️
Ja se bojim svega vezano za bolest i gubitak najmilijih.Oduvijek se ti strahovi javljaju, ali se prebacuju sa jedne osobe na drugu.Bojim se tuge i psihicke boli i onda se pitam sta ako, pa se razvijaju filmovi u glavi pa slike, pa osjecaji i onda padam u depresiju kao da je to realnost, a hvala Bogu nije. U trudnoci se bojim za bebu, hoce li biti zdrava, ziva
Bojala se spontanog u ranijim tjednima,sad se bojim prijevremenog poroda.Pa ocu li prezivit porod, kako bi starija bez mene pa bi ja plakala i tugovala ko da je to vec tako odredjeno.Pa se onda pitam koju cu vise voliti, hocu li jednako voliti stariju i bebu? Ja sam u stariju totalno zaljubljena, ono ona mi je bila centar svita, a sad ce me morati djeliti sa bebom.A onda cura raste pa na momente mi se cini da me ne treba toliko.A eto u mojoj glavi nema mira, konstantna borba, mozdjana iscrpljenost.😔
Meni je isto kao i tebi to sto se tice gubitka najmilijih i psihicke boli... Nekako je u meno stalno osjecaj kao da mi je neko umro a svi su zivi i zdravi, nezz kako bi objasnila, stalno neki pritisak i pretjerana briga za druge... Najvise za mamu, muza i malog brata... To mi bas pretesko pada, ne mogu normalno funkcionirat,stalno mi to u glavi u biti to me i najvise tisti od svega trenutno.. A ovo sto si rekla za djecu jos nemam jer cekam prvo tek ali te razumijem, mene pati hocu li voljet to dijete jer jos nemam osjecaj za njega, pa hocu li izdrzati to ustajanje po noci, bojim se da nebi bila gruba prema njemu... Ovako kad pisem ispada glupo, al meni je to sve novo i ja na primjer kad me neko budi iz sna znam svasta nesvjesno reci i budem bas ljuta pa da nebi tako i prema bebi ...
Ja sam se i prije brinula za sve, al nije mi to bilo bas ovako 'pojacano' sad mi je tako da ne mogu prestat razmisljat o njima.
Ma i ja Lola...doslovno mi je cerka centar sveta..i zato mi je bilo zao da ostane jedinica..jer ja sam jedinica i vecito sam zelela da imam nekog...I sve se kao i ti bojim kako cu proci...sta ako me nesto strefi...Pakao zene moje.Kada neko kaze da je trudnoca blagosloveno stanje ja se zgranem...meni jedan jedini dan trudnoce nije bio bezbrizan
Sortiraj odgovore
Najstariji