Curke moje i ja sam imala 3 spontana i vanmatericnu,isto u desnom jajniku,mi 6 godina se trudimo vec….dati ce Bog i nama svima ubrzo nase plusice🥰🥰
A nisi razmišljala još da prođeš kod specijalista za humanu reprodukciju, pa možda na neki oblik potpomognute? Ja nekako već sada razmišljam o toj mogućnosti… Možda bi tako lakše to riješili.. 🤔🤔
Nisam jos nista oko toga,zelim pokusati jos prirodno,pa ako nebude uspjelo onda budem…voljela bi da to dode samo od sebe,zasad sam se opustila i nerazmisljam previse o trudnoci pa cemo vidjet…zelim ti puno srece i da sto prije ugledas svoj plusic
❤ Hvala ti. Također i ja tebi. To što si neopterećena je pravi put i sigurna sam da će biti pobjednički za tebe. Sretno svima! 😊
Ćao žene 😊
Tri mjeseca tačno posle spontanog isti simptomi 🤔
U posljednjih par dana (5-6) sam osjetila nabujale grudi sa izraženim venama, danas već i bol u ledjima i laganiji umor.
Radila sam test dan posle sto sam osjetila razliku u grudima i bio je negativan. Da li može značiti da sam ga prerano uradila jer Tek sutra treba doći menstruacija? I da li ima ikakve veze to što nikad do sad nisu bile povećane grudi kad trebam dobiti menstraciju, da li to nešta govori?
Ćao žene 😊
U posljednjih par dana (5-6) sam osjetila nabujale grudi sa izraženim venama, danas već i bol u ledjima i laganiji umor.
Radila sam test dan posle sto sam osjetila razliku u grudima i bio je negativan. Da li može značiti da sam ga prerano uradila jer Tek sutra treba doći menstruacija? I da li ima ikakve veze to što nikad do sad nisu bile povećane grudi kad trebam dobiti menstraciju, da li to nešta govori?
Zaboravila sam dodati da me muči želdac, da svako molo trčim do wc-a da piškim i da sam danas imala tupe bolove u dnu stomaka koji su posle sat-dva nestali. Inače te bolove imam samo od momenta kad se pojavi menstracija.
Ćao žene 😊
Zaboravila sam dodati da me muči želdac, da svako molo trčim do wc-a da piškim i da sam danas imala tupe bolove u dnu stomaka koji su posle sat-dva nestali. Inače te bolove imam samo od momenta kad se pojavi menstracija.
Pozdrav 😊 Jel ti kasni menstruacija ili?
E ovo što si ti sad rekla o strahu je kao da sebe slušam. Neki puta imam osjećaj kao da sam si sama, svojim strahom , prizvala te situacije loše, makar ne znam je li to moguće ili je zbilja isključivo fizičke prirode bio taj problem. Moram ti priznati da imam strah i uopće pokušavati zatrudniti prirodno s tim jednim jajovodom (kad dođe vrijeme da opet možemo pokušati) jer mi je rekao doktor koji je radio laparaoskopiju neke stvari koje nisam baš shvatila. Tipa, lijevi jajovod se čini prohodan, ali ne izgleda mi baš najbolje 🤔 Desni je imao neke priraslice, a to nikada ne nastaje samo na jednoj strani, pa se kao boji da je i na lijevom... To je sve ostalo na tom usmeno. U svim papirima iz bolnice mi samo piše da je hsg prije laparoskopije pokazao obostranu prohodnost. Moram priznati da to niš ne kužim... Ali šalje me u kliniku za humanu reprodukciju da oni odluče...
Ćao žene 😊
Dobila sam jutros menstruaciju na dan kad sam i trebala ali je jako slabo i krv je svijetlo ružičasta ne znam ni sama da li je to ta “lažna menstruacija” ili sam ipak dobila. 🤔🤔🤔😕😕😕
Ćao žene 😊
Dobila sam jutros menstruaciju na dan kad sam i trebala ali je jako slabo i krv je svijetlo ružičasta ne znam ni sama da li je to ta “lažna menstruacija” ili sam ipak dobila. 🤔🤔🤔😕😕😕
Vrlo vjerojatno je slaba jer tek dolazi. Nažalost, mislim da nisi trudna zbog negativnog testa i krvarenja na dan kad menstruacija treba i doći...Ali za nekoliko dana je prilika za nove pokušaje. Ne gubi nadu 😘
Hej cure. Menga mi kasni 7 dana, trebala sam dobiti prije tocno tjedan dana. Tokom odnosa ne koristimo zastitu i pazimo (barem mislim haha), radila sam 3 testa, jedan petak popodne i dva u subotu ujutro, prvi urin, i sva tri su negativna. Pila sam kontracepcijske pilule 3 godine i prestala sam ih piti prije 6mjeseci..susreo se netko s ovakvom situacijom?
Cao 🙂
E sad,situacija je ovakva. Muz i ja jako zelimo bebu,pokusavamo par mjeseci.
Menstruacije su mi izrazito bolne.Ovaj mjesec mi je kasnila 2 dana,a kada je dosla trajala je samo 3 dana. Krv je bila tamnije boje,prvi dan je islo "normalno",a onda "krene,pa stane".
Nisam imala bolove kao inace,samo lagane u ledjima. Da li je netko imao slicnu situaciju?
Prije 2 mjeseca kad sam radila test bio je negativan..razocarala sam se.
Sad me strah da cu opet vidjet negativan.
Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.
Sortiraj odgovore
Najstariji