Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    06. Svibanj 2020. 11:41

A jel znaš prije koliko dana ti je ovulacija bila? 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

jagodica123
    07. Svibanj 2020. 12:14

https://ibb.co/nnXRZ3K
    Jel itko osim mene vidi drugu jakkoo blijedu crtu? 

buhtlica23
    07. Svibanj 2020. 17:07

tiinaa

Lijepi pozdrav, imam jedno pitanje ako mi možete pomoći, pila sam kontracepciju 5 punih godina i menstruacija je bila u dan tocna, prestala sam piti tablete prije 2 mjeseca, prva menstruacija je dosla nekoliko dana ranije, ali ovaj mjesec menstruacija mi kasni danas osmi dan, radila sam 3 testa na trudnocu, prvi nakon dva dana sto je kasnila bio je negativan, drugi sam radila peti dan sto je kasnila mens. Bio je negativan, i danas osmi dan ponovila sam test isto je bio negativan, zvala sam ginekologicu i rekla je da napravim opet test sutra ujutro, da napomenem pijem letrox tablete koji sadrži veliku količinu TSH jer nemam štitnjaču, a na svakom testu piše da test može pokazat drugačije ukoliko se piju te tablete koje sadrže TSH, uopće nisam pametna, što da radim i postoji li mogućnost da sam trudna nakon 3 negativna testa. Hvala vam. ( ponovila sam još jedan test kasni mi danas 9 dana i negativan je zvala sam ginekologicu i rekla mi je da nisam trudna i dala mi neke tablete da prokrvarim, neznam dal da ih popijem, zamolila sam ju da mi da uputnicu da izvadim betu i rekla mi je da mi ne želi dat ) help što da radim 🤷‍♀️

Ukoliko su tablete Duphaston nemas brige cak i ako je trudnoca u pitanju jer i da postoji trudnoca one sluze kao cuvar trudnoce. Ukoliko nema trudnoce par dana od zadnje popijene tablete dolazi do M.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Marigold
    07. Svibanj 2020. 17:46

Pozdrav. Muz i ja pokusavamo dobiti drugog bebaca. Evo vec 3mj nista. Ali uvijek sam znala da cu dobiti jer me uvijek drma nervoza, glad a grudi me bole tacno 14dana pred mens. Medjutim sad nista. Malo mi naidje muka, umor i to je to. Bradavice su me zazigale par puta ali nema onih bolova u grudima sto me svaki put zivciraju 14dana.
    Trebam dobiti za 4dana, juce sam radila test koji je negativan. Uradila sam ga 5dana ranije sto i nije za pohvalu ali bila sam nestrpljiva. Da nije slucajno neko imao slicnu situaciju? Lp ❤️

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 22:46

Zdravo svima imam jednu nedoumicu 
    Radila sam test na trudnocu 10 dana nakon ovulacije i pokazao je drugi crtu...zatim sam danas uradila i bio je negativan a sutra bi trebala da dobijem ne znam da li sam prerano uradila test....Prvi test sam radila ujutru a ovaj drugi u 5 popodne dal je tokom dana slab hormon ili ne ne znams ta da mislim ....Imam toliko jake grceve i bol u dodnji deo ledja bas izrazen i od ovulacije me bole brdavice naleti vrucine.........Sad cu postaviti sliku prvog testa ....pa me zanima da li je pozitivan

Aleksandra55
    18. Svibanj 2020. 22:51

https://ibb.co/55RJg2n

https://ibb.co/TMhsxJ3
    plavi test sam radila danas popodne i mislim da je negativan a ovaj drugi sam radila 10 dana nakon ovulacije prvim jutarnjim urinom ovaj drugi popodne u 5 h dan pre ovulacije

• Sara11
    31. Kolovoz 2020. 22:41

Molim mišljenje i iskustva, da li je moguce zatrudnjeti ukoliko je odnos bio 4 dana prije očekivane menstruacije ? Hvala :) 

01. Rujan 2020. 08:48

Pozdrav! ! Kaj mislite jel ima nade za trudnocu?🙈🤞🏽
    Ovaj mjesec je gospodica M umjesto 5.8 dosla tek 13.8 i trajala 3 dana.. Inace mi je redovna, eventualno kasni jedan do dva dana i traje po 5 dana..
    Imali smo odnos 12.8, pa 16.8..
    Plodni dani sa srednjom mogucnoscu trudnoce krenuli 24.8 (po kalendaru) pa smo imali odnos 26.8 i 28.8, a dan ovulacije mi pise da je 29.8.. 
    Nadamo se da smo smuckali nesto, ali opet s druge strane se ne nadamo, kako bude, bude 

pupetta
    01. Rujan 2020. 15:49

Sara11 moguce je ako je ovulacija bila kasnije. Nije  velika sansa, ali naravno da postoji mogucnost. 😊
    Lussi uvijek postoji sansa ako je bilo nezasticenih odnosa, a pogotovo vise puta. Moguce da si pokrila ovulaciju svakako, a i spermiji mogu prezivjeti par dana u tijelu pa naknadno oploditi jajnu stanicu. Sretno! 🥰

Baby P 03/21 💙

01. Rujan 2020. 18:46

pupetta

Sara11 moguce je ako je ovulacija bila kasnije. Nije velika sansa, ali naravno da postoji mogucnost. 😊
    Lussiuvijek postoji sansa ako je bilo nezasticenih odnosa, a pogotovo vise puta. Moguce da si pokrila ovulaciju svakako, a i spermiji mogu prezivjeti par dana u tijelu pa naknadno oploditi jajnu stanicu. Sretno! 🥰

Joj hvala😍😍🥰 nadam se da bude😍 bas me danas s vremena na vrijeme zabole jajnici.. i jucer navecer mi je bila neka tupa bol🤔😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.