Pozdrav svima 🙂 Nova sam,pa ne zamjerite ako sam fulala post na temu😔
U 7 mj.sam imala menstruaciju na vrijeme,trajala kao i inace 6 dana .7 dana je proslo od mens.imala sam odnos s muzom,stomak me tj.desni jajnik bas jako zabolio.Sutra dan sam primjetila sukrvicu na vesu. To je trajalo 3 dana.Uz to sam imala bolove stomaka i ledja,al nista neizdrživo.Dva dana nije bilo nista.Treci dan uvecer kad sam otisla u wc na gacama je bilo obilno krvi svijetle crvene boje.Otisla sam odma na hitnu jer me panika uhvatila,a narucena sam bila gin.tek za 10 dana.Doktor me pregledao,sve u redu,kaze moguca uranjena menstruacija..Trajalo je 6 dana .Obilno..Odem svom ginekologu,ispricam sve, pregleda sve ok,ukljuci mi vaginalete zbog povećanog bijelom pranja.Nakon trece vaginalete,opet sukrvica 3 dana.I nista..Od zadnjeg krvarenja dobijem mens. na vrijeme.Prestalo mi.U subotu smo muz i ja imali odnos,radili na bebi🙂 Sutra dan sam opet imala sukrvicu sa sluzavim iscjetkom.U toku dana na toalet papiru rozkasto.Ponedeljak isto,malo vise krvi al vise kao smedje sa crvenim.Jucer isto,nekad bude velicine kao 5 KM gvozdenih 😀 Danas isto,jutros mi je neki kao ugrusak velicine zrna graha bio.Stomak me podmuklo boli,i ledja .Papa test mi je uredan .Zaista sam zbunjena,i uznemirena,nikada mi se ovo nije desavalo.🙁 Moram naglasiti da sam sa sinom zatrudnila odma iz prvog pokusaja.Al me ovo bas brine .Oduzila sam,ne zamjerite..Ako neko ima slicno iskustvo da podijeli..💋
Pozdrav imam slicno pitanje... Imam 19 godina i nemam redovite cikluse odnosno nekad mi dode ranije nekad kasnije. Imala sam spolni odnos s deckom dan nakon menstruacije i odmah sljedeci dan isto, oba puta smo koristili zastitu i sve je bilo u redu te decko ni jednom nije svrsio. Inace ne radimo to bas cesto pa me onda nakon svakog puta uhvati neka panika i u svemu pronalazim simptome trudnoce... Trebam dobiti tek za 17 dana, a do tad mislim da cu izluditi s razmisljanjima i brigom. Ako postoji netko stariji ili iskusniji da mi odgovori kolika je stvarno sansa da jesam trudna? Hvala:)
Pozdrav imam slicno pitanje… Imam 19 godina i nemam redovite cikluse odnosno nekad mi dode ranije nekad kasnije. Imala sam spolni odnos s deckom dan nakon menstruacije i odmah sljedeci dan isto, oba puta smo koristili zastitu i sve je bilo u redu te decko ni jednom nije svrsio. Inace ne radimo to bas cesto pa me onda nakon svakog puta uhvati neka panika i u svemu pronalazim simptome trudnoce… Trebam dobiti tek za 17 dana, a do tad mislim da cu izluditi s razmisljanjima i brigom. Ako postoji netko stariji ili iskusniji da mi odgovori kolika je stvarno sansa da jesam trudna? Hvala:)
Sansa da si trudna je 0 jer ti nisu ni plodni dani tada bili, a ako i kojim slucajem jesu, prvo koristili ste zastitu, drugo nije svrsio uopce, a trece, ne mozes 17 dana prije osjecati simptome, to su ti eventualno simptomi ovulacije sada ili umisljas od brige.. Ne vidim zasto uopce i pomisljat na trudnocu jer nemas ni "preduvjete" za to, opusti se..😊
Meni su izvadili jajnik i jajovod 26.2. i odma smo planirali trudnoću dok malo zazdravim i imali odnos samo jednom 15.3. i 2.4. ko iz puške plus…bez dileme hehe :)
Sta su ti dali tak brzo? Meni su rekli prvo 6mj. nista od trudnoce😮
Nisu imali nikakve zabrane bas nista. Ako možeš zasto ne. Jedino kaj sam morala kao malo cekat da zacjeli rana iznutra
Uh, svaka ti cast😁 mi prvo nismo smjeli imat ni odnose prva dva tjedna jer sam krvarila i bila je kao mogucnost i infekcije, a 3mj. nakon operacije sam i dalje imala bolove s te strane di nemam jajovoda😕 mozda nisam smjela ni zato sto sam imala prije nje i spontani, ali meni je bas trebalo vremena i za psihicki i fizicki oporavak.. Ja sam ju imala u 11. mj. i kao u 2. su mi rekli da mozemo pokusati, ali da je bolje jos pricekat da se to sve vrati na mjesto unutra xd
Pozdrav imam slicno pitanje… Imam 19 godina i nemam redovite cikluse odnosno nekad mi dode ranije nekad kasnije. Imala sam spolni odnos s deckom dan nakon menstruacije i odmah sljedeci dan isto, oba puta smo koristili zastitu i sve je bilo u redu te decko ni jednom nije svrsio. Inace ne radimo to bas cesto pa me onda nakon svakog puta uhvati neka panika i u svemu pronalazim simptome trudnoce… Trebam dobiti tek za 17 dana, a do tad mislim da cu izluditi s razmisljanjima i brigom. Ako postoji netko stariji ili iskusniji da mi odgovori kolika je stvarno sansa da jesam trudna? Hvala:)
Sansa da si trudna je 0 jer ti nisu ni plodni dani tada bili, a ako i kojim slucajem jesu, prvo koristili ste zastitu, drugo nije svrsio uopce, a trece, ne mozes 17 dana prije osjecati simptome, to su ti eventualno simptomi ovulacije sada ili umisljas od brige.. Ne vidim zasto uopce i pomisljat na trudnocu jer nemas ni "preduvjete" za to, opusti se..😊
Ja sam dan nakon menstruacije zatrudnila,nismo se cuvali samo taj put☺️ Sa namjerom je bilo,ako ako..i eto dao Bog odma.Ali Vi ako ste imali zastitu,i uz to nije svrsio..bez brige☺️
Dali je moguće Ostat trudna 12dan ciklusa. Po računici su mi plodni dani... s time da je dečko svršio van mene i stavio mi u usta na 30 sekundi i onda ga stavio u mene? Koje su šanse da je ostalo nešto na njemu da ostanem trudna? Ako itko može pomoći...? Hvala
Mia
Meni su izvadili jajnik i jajovod 26.2. i odma smo planirali trudnoću dok malo zazdravim i imali odnos samo jednom 15.3. i 2.4. ko iz puške plus…bez dileme hehe :)
Sta su ti dali tak brzo? Meni su rekli prvo 6mj. nista od trudnoce😮
Nisu imali nikakve zabrane bas nista. Ako možeš zasto ne. Jedino kaj sam morala kao malo cekat da zacjeli rana iznutra
Uh, svaka ti cast😁 mi prvo nismo smjeli imat ni odnose prva dva tjedna jer sam krvarila i bila je kao mogucnost i infekcije, a 3mj. nakon operacije sam i dalje imala bolove s te strane di nemam jajovoda😕 mozda nisam smjela ni zato sto sam imala prije nje i spontani, ali meni je bas trebalo vremena i za psihicki i fizicki oporavak.. Ja sam ju imala u 11. mj. i kao u 2. su mi rekli da mozemo pokusati, ali da je bolje jos pricekat da se to sve vrati na mjesto unutra xd
Mene nije nista boljelo niti sam krvarila na svi sreću
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dali je moguće Ostat trudna 12dan ciklusa. Po računici su mi plodni dani… s time da je dečko svršio van mene i stavio mi u usta na 30 sekundi i onda ga stavio u mene? Koje su šanse da je ostalo nešto na njemu da ostanem trudna? Ako itko može pomoći…? Hvala
Pa...velike. spermij može preživjeti i 3 dana u tebi, ako su ti taman plodni dani računica je velika. Prilikom ejakulacije budu izbačeni milijuni spremija i dovoljan je samo jedan. S jedne strane nekim ženama hrpa ciljanih odnosa ne pomogne i ne ostanu trudne a neke iz zajebancije ostanu trudne... pričekaj dva tjedna druge nemas..
Dali je moguće Ostat trudna 12dan ciklusa. Po računici su mi plodni dani… s time da je dečko svršio van mene i stavio mi u usta na 30 sekundi i onda ga stavio u mene? Koje su šanse da je ostalo nešto na njemu da ostanem trudna? Ako itko može pomoći…? Hvala
Pa…velike. spermij može preživjeti i 3 dana u tebi, ako su ti taman plodni dani računica je velika. Prilikom ejakulacije budu izbačeni milijuni spremija i dovoljan je samo jedan. S jedne strane nekim ženama hrpa ciljanih odnosa ne pomogne i ne ostanu trudne a neke iz zajebancije ostanu trudne… pričekaj dva tjedna druge nemas..
Hvala ti!
Mia
Curke, evo mene 😊 Dakle, nakon one bete u nebesima završila na laparoskopiji, izvadili mi jajovod- bila je tubarna u desnom jajovodu. E sad sam u oporavku. Recite mi ima li neka tema na koju se mogu prebaciti vezano za daljni postupak/borbu za bebaca nakon vanmaternicne i s jednim, "sumnjivim" jajovodom??? Da vam ovdje ne zatrpavam temu koja je puno pozitivnija od moje situacije 🤔 Zahvaljujem vam se na svemu i svima vam želim sreću. Samo jako i uvijek pozitivno 💪💪😍
Sortiraj odgovore
Najstariji