resa123, mene su pripremali za operaciju... jer se isto nije ništa vidjelo na ultrazvuku i zaključili da je riječ o vanmateričnoj trudnoći. I došao doktor i rekao da idem odmah na operaciju. Nakon toga me sestra pitala kad sam zadnji put jela? a ja 15 min prije u čekaoni pojela sendvić. I vele oni meni da me ne mogu sad operirati jer sam friško jela. Ja sam se digla i odmah otišla odmah do svoje privatnice (koja ima super ultrazvuk - najnoviji) i ona vidjela da ima plod u maternici i to ne 1 već 2.
Nažalost nije se razvijalo kako treba i na kraju se prvo jedan plod se prestao razvijati a kasnije i drugi, al nije bila vanmaterična. Drugi plod se na kraju razvijao još neko vrijeme, čak je i srce prokucalo al je nakraju ipak završilo kao spontani i sve se samo očistilo. To ti je bilo ove godine u 04 mjesecu, a u Petrovoj me pregledavalo 3 ili 4 doktora.
Ono što je bilo bitno, da niti ja, kao niti ti nisam imala nikakvih bolova niti krvarenja. Tako da nije zgoreg tražiti drugo ili treće mišljenje.
Držim fige da sve dobro prođe kod tebe i da te ne budu operirali. Drži se.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ajoj, bas mi je zao😟 nadam se da ce sada barem uspjeti naci gdje je plod, da ce se vidjeti😕 uz tebe sam, znam koliko ti je tesko❤
Danas me pregledala doktorica koja je vidjela proširenje i tekućinu u desnom jajovodu. Zaprimili su me u bolnicu. Mislim da me pripremaju za operaciju. Još me ništa ne boli...
resa123, mene su pripremali za operaciju… jer se isto nije ništa vidjelo na ultrazvuku i zaključili da je riječ o vanmateričnoj trudnoći. I došao doktor i rekao da idem odmah na operaciju. Nakon toga me sestra pitala kad sam zadnji put jela? a ja 15 min prije u čekaoni pojela sendvić. I vele oni meni da me ne mogu sad operirati jer sam friško jela. Ja sam se digla i odmah otišla odmah do svoje privatnice (koja ima super ultrazvuk - najnoviji) i ona vidjela da ima plod u maternici i to ne 1 već 2.
Nažalost nije se razvijalo kako treba i na kraju se prvo jedan plod se prestao razvijati a kasnije i drugi, al nije bila vanmaterična. Drugi plod se na kraju razvijao još neko vrijeme, čak je i srce prokucalo al je nakraju ipak završilo kao spontani i sve se samo očistilo. To ti je bilo ove godine u 04 mjesecu, a u Petrovoj me pregledavalo 3 ili 4 doktora.
Ono što je bilo bitno, da niti ja, kao niti ti nisam imala nikakvih bolova niti krvarenja. Tako da nije zgoreg tražiti drugo ili treće mišljenje.
Sumnjam da je to kod mene jer je ovo drugi put u 8. mjeseci da se sumnja na vanmaterničnu koja je zapela u desnoj tubi. Dakle, taj jajovod mora van pod svaku cijenu. Operacija mi ne gine. Ako ne sad, bit će iza oporavka. Tako da... Ne znam kaj mi je gore...
Meni su izvadili jajnik i jajovod 26.2. i odma smo planirali trudnoću dok malo zazdravim i imali odnos samo jednom 15.3. i 2.4. ko iz puške plus...bez dileme hehe :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Meni su izvadili jajnik i jajovod 26.2. i odma smo planirali trudnoću dok malo zazdravim i imali odnos samo jednom 15.3. i 2.4. ko iz puške plus…bez dileme hehe :)
Sta su ti dali tak brzo? Meni su rekli prvo 6mj. nista od trudnoce😮
Resa bas mi je zao.. ali i bolje da ide onda van, znas da si mirnija drugi puta..sretno draga i javi se cim prode ako ces moci❤
Meni su izvadili jajnik i jajovod 26.2. i odma smo planirali trudnoću dok malo zazdravim i imali odnos samo jednom 15.3. i 2.4. ko iz puške plus…bez dileme hehe :)
Da i meni su rekli 6mj nista od t..
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
resa123, mene su pripremali za operaciju… jer se isto nije ništa vidjelo na ultrazvuku i zaključili da je riječ o vanmateričnoj trudnoći. I došao doktor i rekao da idem odmah na operaciju. Nakon toga me sestra pitala kad sam zadnji put jela? a ja 15 min prije u čekaoni pojela sendvić. I vele oni meni da me ne mogu sad operirati jer sam friško jela. Ja sam se digla i odmah otišla odmah do svoje privatnice (koja ima super ultrazvuk - najnoviji) i ona vidjela da ima plod u maternici i to ne 1 već 2.
Sumnjam da je to kod mene jer je ovo drugi put u 8. mjeseci da se sumnja na vanmaterničnu koja je zapela u desnoj tubi. Dakle, taj jajovod mora van pod svaku cijenu. Operacija mi ne gine. Ako ne sad, bit će iza oporavka. Tako da… Ne znam kaj mi je gore…
Hip Hopsica, koji tjedan ti je bio trudnoće tada i jel znaš kolika ti je bila beta?
Pozdrav svima,evo ja sam.na forumu nova,Zadnja menstruacija mi je bila 18.8. Ciklusi su mi 28-29 dana..Ja i muz radimo na bebi godinu dana,evo dva dana imam nekakvu mucninu,sta mislite cure dali da napravim test ranije jer ne mogu docekat dan ocekivane mestruacije za 4 dana
Cure nikako docekat,sinoc sam nakon sto mi je cili dan bila lagana mucnina,povratila,ledja me vec par dana bole kao pred menstruaciju,danas takodjer lagana mucnina i umor,u glavi mi je totalni kaos,stalno razmisljam mislim da cu sutra napraviti test
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Nisu imali nikakve zabrane bas nista. Ako možeš zasto ne. Jedino kaj sam morala kao malo cekat da zacjeli rana iznutra
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji