Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinatina2205
    11. Travanj 2019. 21:13

mjesecar44

tinatina2205

mjesecar44

Vecer trudilice.. dakle.. decko i ja smo imali odnose prije cca tjedan dana.. 3 dana nakon toga krenula me vrtoglavica. Mengu sam po mom proracunu trebala dobit 5. ili 6.
    3 dana me ubija zgaravica, pojavio mi se crvenkasti iscjedak u dva navrata al nista znacajno.. peckalo me u podrucju jajnika jedan dan, i znalo je probadat kao da cu dobit stvari ali nista.. postoji li mogucnost da sam trudna?? Stvarno nisam razmisljala o mogucnosti trudnoce, jer sam s bivsim muzem pokusavala 4,5godina..i nista..

Ovo krvarenje bi lako moglo biti implatacijsko. Najbolje da napravite test i narucite se za pregled, ali takodjer ako je negativan javite se ginekologu za pregled jer je to mozda znak neke upale

Vec nakon tjedan dana?

Implantacija se javlja 6 do 12 dana od oplodnje, ali ne javlja se kod svih zena. Ja ju nisam imala

Angie1205
    11. Travanj 2019. 22:12

Hvala cure 😘

• Leva0302
    12. Travanj 2019. 08:16
    Ljudi javljam vam da je crtica tuuuuu 😁😁🎉
    Ljudi javljam vam da je crtica tuuuuu 😁😁🎉
    12. Travanj 2019. 08:32

tinatina2205

mjesecar44

tinatina2205

mjesecar44

Vecer trudilice.. dakle.. decko i ja smo imali odnose prije cca tjedan dana.. 3 dana nakon toga krenula me vrtoglavica. Mengu sam po mom proracunu trebala dobit 5. ili 6.
    3 dana me ubija zgaravica, pojavio mi se crvenkasti iscjedak u dva navrata al nista znacajno.. peckalo me u podrucju jajnika jedan dan, i znalo je probadat kao da cu dobit stvari ali nista.. postoji li mogucnost da sam trudna?? Stvarno nisam razmisljala o mogucnosti trudnoce, jer sam s bivsim muzem pokusavala 4,5godina..i nista..

Ovo krvarenje bi lako moglo biti implatacijsko. Najbolje da napravite test i narucite se za pregled, ali takodjer ako je negativan javite se ginekologu za pregled jer je to mozda znak neke upale

Vec nakon tjedan dana?

Implantacija se javlja 6 do 12 dana od oplodnje, ali ne javlja se kod svih zena. Ja ju nisam imala

implantacija se javlja kod svih žena, samo sve žene nemaju simptome implantacije 

12. Travanj 2019. 08:33

Leva0302, čestitam! 

tinatina2205
    12. Travanj 2019. 15:04

Tenci

tinatina2205

mjesecar44

tinatina2205

mjesecar44

Vec nakon tjedan dana?

implantacija se javlja kod svih žena, samo sve žene nemaju 

Da na to sam mislila. Hvala na ispravku 😀😀

mjesecar44
    15. Travanj 2019. 09:56

Nakon 4x sto mi vjestica kretala i stajala, danas napravila test.. negativan.. sad na pregled i pretrage.. drzte fige.. 

• JuMiMa
    05. Svibanj 2019. 10:00

Drage mamice,buduce i sadasnje imam jedno pitanjce. Decko i ja smo spolno aktivni. Nisam pratila plodne dane i inace imamo nezasticene spolne odnose. Nemam mengu vec 3 dana ovo je 4 dan. Test pokaziva negativno. Inace mengu imam tocnu svaki mjesec u dan. Ne znam dali se mogu pouzdati u test,kakva su vasa iskustva. Osjecam neke grcice kao pred mengu al nikako da krene. Pliz neki savjet sta napravit da bi znala sigurno tocne rezultate. Unaprijed hvala curke na savjetima .

PatyDi
    05. Svibanj 2019. 12:57

JuMiMa

Drage mamice,buduce i sadasnje imam jedno pitanjce. Decko i ja smo spolno aktivni. Nisam pratila plodne dane i inace imamo nezasticene spolne odnose. Nemam mengu vec 3 dana ovo je 4 dan. Test pokaziva negativno. Inace mengu imam tocnu svaki mjesec u dan. Ne znam dali se mogu pouzdati u test,kakva su vasa iskustva. Osjecam neke grcice kao pred mengu al nikako da krene. Pliz neki savjet sta napravit da bi znala sigurno tocne rezultate. Unaprijed hvala curke na savjetima .

Pa ako ti kasni m, a test je negativan, a cak i da je pozitivan, odi kod gin po uputnicu za vadjenje bete i to je to. Kroz par dana ces biti sigurna

• kaca
    11. Svibanj 2019. 21:50

Pozdrav zenice zadnja menga mi je bila 3.4 kasnilo mi tri dana cetvrti dan prilikom brisanja pojavilo se sasvim malo krvi drugi dan isto tako treci dan je procurilo kao menstruacija nemam bolove nikakve sem malo kao i kad dobijem mengu zdravstveno nemam pa nemogu u bolnicu na pregled a privatno mogu samo 20.5 tad ima slobodno neznam sta da radim nemam tepersturu osjecam se dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.